X

Onbaşı
06 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
5 yıl
HDD Sorunu
Evet arkadaslar benim bir sorunum var. 2 3 hafta once laptopu actigimda disk %100de çalışıyordu (bostayken bile) ve asiri sekilde donuyordu. Ben de herhalde format ile duzelir diyip format attirdim bilgisayarcida ve temizletip termal macununu yenilettim. Sonra laptopu aldigim gun bir sorun yoktu ama sonraki gun hdd den garip garip sesler gelmeye basladi, laptop donmaya basladi (hem acilirken hem acildiktan sonra), mavi ekran verdi birkac kere. Sizce sorunun kaynagi nedir ? Hdd mi yoksa yazilimsal bir problem mi ?





https://i.hizliresim.com/pbXpVN.jpg

https://i.hizliresim.com/Rr1lRG.jpg

https://i.hizliresim.com/36vnJO.jpg

Bunlar da verdiği mavi ekran hata kodlari.
X
6 yıl
Fizik soru bankası tavsiyesi olan
Arkadaslar fizik birey b gelisim bitti beni fazla zorlamadi ondan sonra cozucelek kaynak onerileriniz var mi?
X
6 yıl
Geometri birey b den sonra
Arkadaslar birey b gelisim geometri bitirdim. Bundan sonra hangi kaynagi onerirsiniz?
X
6 yıl
Fizik soru bankası tavsiyesi olan
Arkadaslar fizik birey b gelisim bitti beni fazla zorlamadi ondan sonra cozucelek kaynak onerileriniz var mi?
X
8 yıl
Mikrofon sorunu
Arkadaşlar laptop kullanıyorum . Laptopun kendi mikrofonu var . Skypeden konuşunca karşı tarafa ses gidiyor. Ama cs go ve ts 3 den sesim gitmiyor . Neden olabilir acaba ?
X
9 yıl
Laptop oyun oynarken kapanıyor
Arkadaşlar sorunun ısıdan alakalı olduğunu zannetmiyorum . Çünkü sabah kalktığım gibi laptopu açıp oyuna girdiğimde kapanıyor . Bütün oyunlarda olmuyor ama bazı oyunlarda kapanıyor . Sizce neden olabilir ve nasıl çözebilirim ? ( Isıdan olduğunu düşünen varsa laptop boştaykenki ss ini aldım )
< Resime gitmek için tıklayın >
X
9 yıl
Laptop güç tasarrufu sorunu
Arkadaşlar laptopu açtığımda yüksek performans ayarında işlemci hızı 2.80 ghz lerde dolanıyor . Ama 1 dk sonra kendi kendine güç tasarrufuna alıyor işlemci hızı 1.0 lara düşüyor . Ben tekrar yüksek performansa alsam bile değişmiyor. Lütfen yardım.
X
9 yıl
ACİL YARDIM!!
Bir şey sorucam . Bilgisayar kendi kendine kapanıyor . Spintires euro truck simulator 2 oynarken falan kapanıyor. Ama watch dogs , lol , assasins creed 4 oynarken falan kapanmıyor. Neden olabilir ?
X
9 yıl
ACİL YARDIM!!
Laptop bilgisayarım var. Bugün açtım ve performans düşüklüğü oldu . Şarj ben bilgisayarı açınca kendini direk güç tasarrufuna alıyor ve bilgisayar kasıyor . Ben onu değiştirsemde işlemiyor . İşlemci hızı şarjı takınca 2.50ghz olması lazımken 1.15ghz de kalıyor(sarj takılı değilken 1.15ghzydi) . Yüksek performansa alıyorum , dengeliye alıyorum hiçbirşey değişmiyor . Bilgisayar sanki sarja takmamışsın gibi kasıyor . Lütfen yardım çok sıkıntıdayım . :((
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.