S

Çavuş
15 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 hafta
Sürgülü Camda Fitil Boşluğu
Bu sürgülü camlarda kıl fitil oluyor. Cam kapalıyken baktım o kıl fitilin oralarda boşluklar var. Fotoğrafta aydınlık gözüken yerler, dışarıya açık yerler yani böcek vs girebilecek gibi. Neden düzgün değil bu kıl fitiller sürgülü camlarda anlamıyorum. Tam kapanmıyor gibi hiçbir türlü. Ne yapabilirim o boşluklar için sıfıra sıfır kapanması için acaba?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 ay
Bedelli Sevk Başvurusu Başlangıcı
Selamlar herkese. E-devlette Celp ve Sevk Dönemi Şubat 2024 yazıyor.

DÖNEMİNİZ CELP VE SEVK DÖNEMİ
DURUMUNUZ 08/02/2024 tarihine kadar sevk başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Bu sevk başvurusunu yaptıktan ne kadar süre sonra askerliğe çağrılırım bunun bilgisini nasıl edinebiliriz?
S
7 ay
Otomatik Çeviri Kayboldu
Selamlar. Iphone telefonumdan başka bir iphone modeline geçiş yaptım. Ve şuanda Facebookta başka bir dilde yazılan gönderinin yanında "Çevirisine bak" butonu yok. Nasıl geri getirebilirim bilen yardımcı olabilir mi?
S
8 ay
Kimliği Yenileyince Eskisinin Geçerliliği Nedir
İyi günler. Çipli Kimlik kartını yenileyince eskisinin geçerliliği ne kadar oluyor? Kimlik bilgilerimizi kullanmak isteyen birisi eski kimlik bilgilerimi kullanarak bir işlem yapabilir mi?
S
6 yıl
Hayvanlara Bir Aşı Bağışlamak İster Misiniz
http://www.instagram.com/hayvanlar-masumdur

60TL vererek belki bir can kurtarmak istersiniz. Ayrıca verdiğiniz paranın doğru yere gittiğini göstermek için de hangi hayvana, hangi aşı yapıldığı bizzat fotoğraf ve video ile size gönderiliyor. Zaten profile bakınca gönderdiğiniz paraların başka yere gitmeyeceği ortada ama yine de insanalrda güvensizlik olduğu için böyle bi şeyin yapılması iyi.
S
6 yıl
Iphone 6s Arka Kamera Değişimi
Arkadaşlar 6s arka kamerama su geldi. Şuan lensin içinde su damlacıkları var. Kamera buharlı çekiyor. Hangi teknik servise götürsem faydalı bir sonuç alabilirim? Gsm iletişim ve genpayı duydum ama daha önce tecrübesi olan var mı? Açıkçası apple storea göndermek istemiyorum. Garanti kapsamı içerisinde ama telefonu ücretsiz değiştirebileceklerini hiç sanmıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
6 yıl
Iphone Ekran Kaydı Ses Sorunu
Merhabalar. IOS 11’de mesela youtubedan bir videoyu ekran kaydı yapıyorum. Kaydı kapatıp galeriden açtığımda videodan ses gelmiyor niye acaba? Mikrofonun açık veya kapalı olmasıyla da bir ilgisi yok denedim. Bir de sadece youtubeda değil internetten herhangi bir videoyu ekran kaydı yaptığımda da videonun sesi ekran kaydında çıkmıyor. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
S
7 yıl
OBS Studio Canlı Yayın Ayarları??
Merhaba arkadaşlar. Youtube'de video değil de arka kısıma sabit bir fotoğraf koyarak canlı radyo yayını yapmak istiyorum. Yani canlı yayında arkada bir resim olacak ve benim pcde açtığım şarkılar çalacak. Ancak sanırım OBS Studio'daki ayarları yapamadığımdan olsa gerek canlı yayınım sürekli donuyor. Aşağıda resimdeki gibi uyarı veriyor. Ne yapmam lazım? Pek de anlamıyorum böyle şeylerden, vermem gereken bilgiler nelerdir sorunun çözülmesi için? Çok teşekkürler şimdiden.< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Kırmızı iPhone 7\u0027nin Alıcılarından İlk Görüntüler Geldi
Apple, Aidsle mücadele için kısa bir süreliğine çıkaracağı kırmızı iPhone 7'yi tanıtmıştı. Dün telefon bütün dünyada raflarda yerini aldı ilk görüntüler de geldi. Alan varsa fotoğrafını bekleriz :) http://www.okunur.net/merakla-beklenen-kirmizi-iphone-7-raflardaki-yerini-aldi/
S
7 yıl
Hızlı ve Öfkeli 8\u0027den Mükemmel Kesitler
Hızlı ve Öfkeli 8'i heyecanla bekleyenleri görelim?? Hızlı ve Öfkeli'nin dublörü 59 yaşındaki Debbie neler yapmış öyle yahu :) http://www.okunur.net/castrol-hizli-ve-ofkeli-8-den-ilham-alarak-siradisi-bir-mucadeleye-imza-atti/< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.