B

Çavuş
09 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
China Post Gümrük Problemi
China Post ile gönderilen ürünüm geçtiğimiz ayın 16 sında gümrüğe geldi ancak "Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı." İşleminden sonra hiçbir aktivite bulunmuyor o vakitten sonra kargom kayboldu anlayacağınız. PTT ye mail attım cevap verilmeyince PİM'i aradım sordum, yogunluk var vs. dediler. Tamam dedim. Ertesi gün mail geldi PTT den Kargoyu gönderen ch post ile satıcı iletişim kursun dedi.Satıcıya yazdım oda dogru düzgün bi cevap vermedi. Kargo kaldı ortada anlayacagınız. Başına böyle bir durum gelen varmı hiç acaba ?

Takip No: RF925312088CN

Bundan 1 hafta sonra vermiş olduğum siparişim gümrükten geçti avpimde şu anda yani yoğunluk olduğu sebep değil bence.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Yanwen takip kodu hakkında
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz haftalarda kulaklık siparişi vermiştim takipli kargo ile ancak ürünü ilk defa duymuş olduğum bir kargo firması ile kargoladilar yanwen felan adı takip kodu olarak iki harf ile başlayıp bitiyor. Takip etme olayida takip ediliyor fakat sadece aliexpress ve 17 track ile ptt kargodan takip edilemiyor sizde bakabilirsiniz takip numarası UR855508046YP

Merak ettiğim konu acaba bu satıcı takip numarasini sahtemi verdi yani kendimi düzenliyor bir türlü çözemedim yaptigim araştirmalarda kimse bu firmadan takipli kargo almamış bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
B
8 yıl
Muhabbet Kuşum Hırçınlaştı
Kuşu alalı 1 ay oldu 4 aylık felan oldu şu anda ve erkek. İlk iki hafta sonunda baya alıştı hiç dışarı çıkarmadık parmagımıza gövdesine dokundurdugumuzda geliyordu. Konuşuyorduk onla biraz parmagımızda duruyordu sonra iniyordu hiç ısırması yoktu. Bi sefer bağırmaya başladı sonra birden elimi ısırmaya çalıştı elimi birden çektim ikimizde korktuk o zamandan sonra git gide daha da agrasifleşti parmagımı artık gövdesine deydiremiyorum direk ısırıyor. (Isırıyor derken küçüklüğünden olsa gerek hiç acıtmıyor yem yiyor gibi ısırıyor) Ama yem olsun elimde hiç korkmadan hemen yem yiyor. Bide çok kaşınıyor o kaşıntısı için bugün ilaç alıcam acaba bu sorun hakkında yardımcı olabilecek varmı ?
B
8 yıl
Cihaz alabilmek için Toplam ödemelerim en az 250 tl olması gerekiyormuş
Başlıkta yazdıgım gibi türkcellde bugün bunu söylediler 6 aydır kullanıyorum faturam 30 tl geliyor aylık 180 tl oldu 3 ay daha fatura ödemem gerekiyormuş ben bi çakallık düşündüm acaba mobil ödeme yapsam ve bu ay toplam ödenmiş olan faturaları 250 tlye denk getirsem bu cihaz alma işlemlerinde bi sorun yaratırlarmı bu şekilde deneyen varmı hiç :)
B
9 yıl
Modemdemi sorun var ?
Merhaba arkadaşlar geçenlerde ttnetten aradılar 8mbps olan internetimi 5 tl karşılıgında 16mbps ye yükseltme teklif ettiler kabul ettim. Herneyse İnternet hızım 1mbps bile artmadı geldiler kontrol ettiler sorun yok felan dediler.Acaba wirelessdemi sorun var diye ethernet kablosu ilede bağladım bi değişiklik olmadı ama azönce indirme yaparken birşey farkettim internet hızı birden 16mbps ye kadar yükseldi ama sonra hemen düştü biraz zaman geçtiklern sonra 11mbps ye kadar çıktı tekrar düştü 8 mbpsye ama 8mbps den aşagıya düşmüyor. Soruma gelecek olursak acaba modemdemi sıkıntımı var böyle yapıyor.

Aşağıdaki resimde kırmızı yer ile çizdiğim alan dikkatimi çekti 18mbps kadar internet var ama bana 9mbps sini kullandırıyormuş gibime geldi modemden şüpelendim.

Hat değerleri ise :

noise margin upstream: 8 db
output power downstream: 8 db
attenuation upstream: 1 db

noise margin downstream: 15 db
output power upstream: 12 db
attenuation downstream: 0 db
< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
anakart - işlemci - kasa önerisi Limit 500 TL
500 TL ile bu parçaları toplıcam arkadaşlar. hdd ekran kartı ram felan mevcut önerilerinizi bekliyorum. Bugün Sipariş Vericem.
B
9 yıl
Yanlış Mhz de Ram Takılırsa Anakart Yanarmı
1.5 sene önce 2 gb ram olan bilgisayarıma 4 gb ram aldım ram alırken bilgisayardaki mevcut ram'i çıkarıp götürmüştüm. Neyse Ona Uygun Ram Verdiler Felan , geldim eve ramleri taktım doğru taktıgımada eminim çıt diye kitlenme seslerini duydum. Sonra bilgisayarı açtım ekran gelmedi sonra çıkardım tekrar eskisi gibi yaptım 2gb ram ile açtım ilkten açılmıştı sonra niye olmuyor diye birkaç yeni aldıgım rami birkaç kez daha takıp çıkardım en sonunda pes edip eski ram'i tekrar taktım. Bu sefer ekran yine açılmadı . Bilgisayarcıya götürdüm anakart yanmış dedi.Kurtarmaya çalıştı felan olmadı ama hiç yanık kokusu duman gibi şeyler yoktu. Şimdi Bunlar Geniş özet , Kısaca söylemem Gerekirse Yanlış mhzlerde ram takınca anakart yanarmı.Aklımdan birtürlü çıkmıyor . Kazıklandımmı Felan diye :) Cevaplarınızı Bekliyorum.
B
11 yıl
İşlemci Hızını Arttırarak OC Yapma Sorunu
Benim Anakart OC İle 1333Mhz Destekliyor Bios Ayarından İşlemcinin Hızını Arttırarak 1333 Mhz Yapabiliyorum Kaydedince Öyle Yapınca Bilgisayar Kapanıyor Tekrar Açılıyor Sonra Ekrana Sinyal Gitmiyor Biosu Sıfırlamam Gerekiyor İşlemcinin Hızını Çoğaltıp Sonra Çarpanını Azaltıp Yine Eski Hızına Getirsem Ram Mhz Değişmiyor Öyle Yapsam Olurmu Lütfen Cevap Verin Veya Yanlış Yerdenmi Yapıyorum OC 'Yi
B
11 yıl
Anakart-Ram Birbiriyle Uyumlu Oldugu Halde Açılmıyor
Geçen Günlerde Ram Aldım DDR3 1333MHz Kingston Bilgisayara Taktım İlk Kez Taktıgım İçin Ters Felan Taktım Elektrik Kablosunu Çıkarmamıştım Birde Sonra Bilgisayarı Açtım Ekrana Hiçbir Sinyal Gelmedi Sonra Tekrar Eski Ramı Taktım Yine Aynı Sorun , Gittim Bilgisayarcıya Anakartı Çalıştırmak İçin Baya Uğraştı Çalışmayınca Değişmesi Gerektiğini Söyledi Gittim Anakart Aldım Yeni

Anakart Adı : MSI G41M-P26 (MS-7592)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bende MSİ 'nin Kolay Bi Programı Vardı Live Update 5 Diye Onu İndirdim Oradan Biosu Update Yaptım . Sonra Güncelleştirdiğime Emin Olmak İçin Birdaha Güncelleştirme Yerine Tıkladım Böyle Dedi

< Resime gitmek için tıklayın >

Artık Baya Sıkıldım Bu İşten Sadece 100 Tllik Ram İçin Birde Anakart Parasıda Eklendi Bana 250 TL Ye Mal Oldu 250 TL nin 1 Kuruşuna Yanmazdım Ram Çalışsaydı :( Çalışmaya Başladıgımdada Para Biriktirim Profesyonel Bir Pc Toplucam Başka Çare Yok :(

Bir Çözüm Yolunuz Varsa Söylemekten Çekinmeyin :/
B
11 yıl
Bios Güncellemesi İle İlgili Bir Soru
Daha Önceden Bilgisayar Rami Görmüyor Diye Bir Sorunum Vardı Bugün Aldıgım Yere Götürdüm Kasayı Anakart ve Ram Uyuyor Birbirine Görevli Dedi Biosu Güncellemen Lazım Bunu Yaptıktan Sonra Kesin Çalışır Ramin Dedi .

Doğrumudur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.