7

Onbaşı
05 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
7
5 ay
Acer Nitro 5 AN515-58-544K alınır mı?
Bilgisayarım bugün geldi. ( 16 Kasım Perşembe )
Çok beğendim windows kurulumu yapmadım daha yaptıktan sonra biraz inceleyip ona göre konuya eklerim. Fiyatı iyi kendiside iyiyse sıfır sıkıntı :)

Merhaba arkadaşlar şuan amazonda bu cihazın fiyatı iyi sizlerede danışmak istiyorum.

Link;

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0C85RJPZT/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
7
3 yıl
Çözüldü Youtube alt yazı ekleme hakkında
Selam arkadaşlar ben bir video hazırladım. Türkçe seslendirme yaptım ingizliceyede tamamen çevirdim çok uğraştım zor oldu. Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu, Ben Türkçe anlatırken video altında ingilizce olarak alt yazida eş zamanlı olarak geçsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim daha önce yapmış birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. Android veya ios tarafında yapmam gerekiyor, bilgisayar yok malesef.
7
5 yıl
Apple Gider Pusulası / Fişi
Apple Gider Pusulası / Fişi “ Kapalı Kutu Cihaz Değişimi “ hakkında bilgilendirme.
1. Kullandığınız apple cihazınızın 2 defa aynı sorundan onarılması ve 3. Defa yine aynı durumu yaşamamız gerekli.
2. Tekrar aynı sorunu yaşadığınızda yetkili servise gitmiyorsunuz.
3. Apple müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, sorunlarınızı aktarıyorsunuz ve yine aynı sorundan şikayetçi olduğunuzu söylüyorsunuz.
4. Kıdemli danışman sizden cihazınıza ait, fatura ve cihazın aynı sorunun devam ettiğini belgeleyen bir servis raporu istiyor. ( yetkili servise gidip, bu raporu çıkartıyorsunuz. Kesinlikle rapor istiyorum diyorsunuz apple onarıma göndertmeyin dikkatli olun )
5. Kıdemli danışman servis rapor istememe gibi yetkisi var insiyatif yapabilir. ( yaparsa şayet daha iyi, benim ki öyle gerçekleşti.)
6. Bu işlemlerin ardından size kapalı kutu 2 yıl garantili yeni cihaz talebinde bulunacaktır.
7. Benim cihaz iphone 6 32gb idi, üst model talep edildi. İphone 7 32gb talep edildi fakat ilgili birim iphone 6s 128gb olarak onayladı ve tarafıma onaylanan cihaz ile ilgili mail geldi.
8. 38 gün sonunda apple gider pusulasını aldım. Pusula geldikten sonra pusulanızı doldurup danışmana Mail atıyorsunuz. ( görmez zannetmeyin direk görüyor önemli çünkü) sizin gönderdiğiniz apple gider pusulası resmini ilgili birime gönderiyor. ( KuryeNet ile geliyor )
9. İlgili birimden 1-2 gün içinde mail alıyorsunuz. Apple gider pusulasının onaylandığına dair.
10. 1-2 gün içerisinde hemen TNT kargo sizi arıyor bir sonraki güne cihazınızı teslim almak için.
11. Benim cihaz 22 Mayısta TNT Kargo geldi aldı...
12. 23 Mayıs’ta cihazım apple teslim edildi.
14. 27 Mayıs yeni cihazım UPS kargo ile geldi.

Not : verilen cihaz iphone 6 32gb, yeni alınan cihaz iphone 6s 128gb. Sormak istediğiniz kafanıza takılan birşey varsa mesaj atınız.
7
8 yıl
Mitsubishi Lancer 2004 jant lastik hakkında
Merhaba arkadaşlar, ben aracımdaki 15 inç jant ve 60 yanak.lastiklerin yerine 17 inç jant 45 veya 40 yanak lastik düşünüyorum şuan araç önden basık olduğu için ön helezonlar jant ve lastik değişmeden, değişecek. Kendi aracında deneyenler tecrübelerini yazarsa sevinirim.
Direksiyonu tam kıvırdığımda hafiften sürtme var yanii.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
7
11 yıl
TTNet ve Telefon İptalinden Sonraki Hikayem
Selam, DH Kullanıcıları.
17 Temmuz 2013 TTNet ADSL ve Telefon Aboneliğimin iptali için başvuruda bulundum. 24 Temmuz 2013 ' de TTNet ADSL ve Telefon Aboneliğim İptal edildi.. Tabi iptal işlemlerinden önce arayıp doğruladılar ve onayladılar... Asıl sorun şu ki, halen şuan adsl kullanabilmekteyim ve dışardan İptal ettirdiğim telefonu aradığımda ev telefonu çalmaktadır. Fakat ahizem kırıldığı için şuan takıp deneyemiyorum. " 5 Defa Türk Telekom'a gittim ve dedim ki, Adsl ve Telefon aboneliğim iptal edildiğine göre neden benin şuan hala adsl bağlantım mevcut ? Diye sorduğumda imkansız dediler, bilgisayardan kontrol ettiler ve Şahsıma kayıtlı bir telefon ve adsl aboneliğinin olmadığını söylediler... Sonra bir yönetici ile görüştüm durumu onada 2 gün boyunca izah ettim ve kendisi bir süre araştırdı ve yapılacak birşeyin olmadığını söyledi " IP adresimi de söyledim ve modemimde açıktı gittiğimde " Senin tarafından herhangi bir sorun yok dedi. Kullanmak istemiyorsan modemin fişini çekebilirsin veya kullanabilirsin dedi. Şimdi 3 Ağustos 2013 ' de Telefon direği yıkıldı. Evi taşınan bir komşumuzun çağırdığı nakliyat firmasının TIR'ı direği yıktı geçti :) 5 Ağustos 2013 Geldiler bağlantıyı tekrar yaptılar. Onlarada söyledim ben telefon ve adsl bağlantımı iptal ettirdim bunu belirttim yine onlar zaten anlamadıklarını söylediler biz bağlarız gideriz dediler. Peki bağlayın dedim telefon numarasını sordular söyledim ama benim adıma kayıtlı değil iptal edilmiş bir numara dedim telefon hala çalmaktaydı. Bende anlamıyorum gerçi neyse devam edelim. Şuan hala kullanmaktayım böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda ? Eğer varsa bu işten nasıl tamamen kurtuldu. ? Yoksa bir başkasının adına açıldı ve adres bilgilerini değiştirmeden tekrar mı aktif ettiler. Yoksa bağlantıları kapatmayı unuttular bilemiyorum ama Türk telekom yöneticisi bütün kabloların ecn gibi bir terim kullandı ve toplanmış dedi kablodan bahsetti sanırım pek anlamadım yine, yani kısacası adsl free gibi birşey oldu : ) ilerde bir sorun çıkarmı dediğimde tekrardan senin tarafından herhangi bir problem yok dedi sen üstüne düşeni yaptın gelip bilgilendirdin vs... 30 Temmuzda şikayet etmiştim, bugün sikayet ettiğim için aradılar sorunumu çözmek için tabi sikayetvar sitesi kendisi başlıkları düzenledikleri için sorunu yanlış idrak ettirmişler ve tekrardan bugünde izah ettim. Artık ne olacak şuan ben bilmiyorum. Dediğim gibi eğer aranızdan biri böyle bir durumla karşılaşmışsa cevap yazarsa sevinirim.

İyi günler! Okuduğunuz ve Cevapladığınız için Teşekkür Ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.