U

Onbaşı
08 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
17 yıl
USTALAR Bİ EL ATSIN GÖRÜNTÜ AKTARIMINA AMA...
Arkadaslar şimdi işyerindeki bilgisayardan yaklasık 10 mt uzaktaki lcd tv ye bilgisayara takılı olan güvenlik kameraları sistemindeki görüntü aktarılacak + arada bide tv kartından görüntü yollanacak(özellikle borsa saatlerinde).ama yollanan görüntü de kalite cok iyi olmalı bozulma olmamalı + o sırada bilgisayarda yapılan işler (intenet , media player vs.) lcd de cıkmamalı sadece kameraların görüntüsü cıkmalı. nasıl halletmemiz gerekir acaba su 2*PCIX16 cıkısı olan anakartlardan alıp 2 tane ekrankartımı almak lazım yoksa tv outla hallolurmu bu iş???
U
17 yıl
SONY DSC-W5 ALINIRMI?
Arkadaslar çin üretimi mal bildiğim kadarıyla cinde geri toplanmıs nasılmakina alınırmı acaba fikiri ve bilgisiolan arkadaşlardan yardım bekliyorum
U
17 yıl
notebook bios sifresi??
arkadaslar sony vaio vgna295hp notebook biosta sifre soruyo , sifreyi bilmiyorum nasıl sifreyi unuttururum??pili sökmek fayda etmedi yardım pls!!!
U
17 yıl
Arkadaşlar makina alıcam yardım lütfen
U
17 yıl
200ytl ye hangi Receiverlar alınabilir yardım pls!!!
Arkadaşlar max. 200 ytlye evde kullanmak üzere üstün nitelikleri olmayan bi alıcı almam lazım aklımda şimdilik Next YE 9000 FTA ve Next 7500 CI var tavsiyelerinizi beklkiyorum
U
17 yıl
SEAT ALTEA HAKKINDA FİKRİ OLAN YADA KULLANAN VARMI???
Arkadaslar 2005 model bi saet altea referance dusunuyorum arac gayat geniş buyuk ve konforlu ama piyasada pek gorukmuyo galiba birazda cok yakıyo sizce neyapmalıyım bu fiyata daha guzelbi araba bulabilrimiyim???



< Resime gitmek için tıklayın >
U
18 yıl
Aydigy2ZS\u0026Megaworks 550 mi yoksa SONY DAV-DZ10 mi?
Arkadaşlar amacım pc de müzik dinlemek acaba audigy zs megavorks ikilisiile mi yoksa optik çıkışile SONY DAV-DZ10 5+1 sistemimi daha iyi olur pc de fikri olan yada bu sistemleri kullanan arklardan yardım pls.

SONY DAV-DZ10

Çıkış gücü(RMS) (W) : 400 (5 x 65 W + 65 W)
Menşei : İthal
Desteklediği formatlar 1 : DVD,CD,VCD,CD-R,CD-RW,DIVX
Desteklediği formatlar 2 : JPEG, MP3, DIVX
Dolby Decoder : Var
Garanti süresi : 2 Yıl
MODEL : DAV-DZ10 EV SİNEMA SİSTEMİ
5 1 Kanal girişi : Yok
Uzaktan kumanda : Var

megaworks 550

Sinyal-Ses Orani 99dB
Hoparlör ayarli güç Kanal basina 70 watts (5 kanal)
Subwoofer Ayarli Güç 150 watts
Frekans tepkisi 25Hz ile 20kH

arada sırada dvd videoda izleyebiliriz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.