M

Çavuş
20 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Hangi aracı almalıyım?
Hocalarım merhaba. Hangi aracı alıcam karar veremedim sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istedim.

Şu an aklımda 47 bin liraya kadar Lpg'li birkaç araç var.

Bunlar Golf 5 comfortline (FSİ olanı değil)( 2004-2008 arası), Punto Evo 1.4 dynamic paketi yada başka pakette olabilir (2011- 2012 model), Astra 1.6 elegance (2004-2007).

Dış görüntü olarak bana en hoş gelen Golf 5 ama tabi ki her şey görüntü değil.

Bu araçlardan otomatik vitesli olanlarını düşünüyorum.

Sizce bu zamanda hangisi alınabilir, hangisi daha az sorun çıkarır, yakıtları nasıldır, otomatik tercih etmeli miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
M
5 yıl
Ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil sorunu
Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzereyim. Ne yaptıysam bu sorun düzelmedi. Birden tak diye bağlantı kesildi. Modemle bilgisayar arasındaki kabloyu değiştirdim olmadı. Modemi resetledim, bilgisayara format bile attım gene olmadı. Bilgisayarın lan driverını yeniden yükledim olmadı. Bi ara 1 saatlik internete bağlandı sonra yine gitti. İp adresi falan herşey otomatikte. Ama bir türlü İnternete giremiyorum. Wifi ile telefonla nete girebiliyorum. Ama lan kablosu bağlı olan pc nete girmiyor. Lütfen yardım edin.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
Google Play Sorunu
arkadaşlar merhaba. son güncelleme sonrası google play açılmıyor. eski rom yani 5.1'e geri döndüm fakat yinede google play açılmıyor? yardım edecek kimse yok mu?
M
6 yıl
Hangi Oranda Antifiriz Koymalıyım?
Merhaba arkadaşlar. 93 model Doğan Slx aracım var. Aracıma kaç litre antifiriz ve su koymalıyım? Yada tamamen antifiriz koysam nasıl olur? Hangi renk antifiriz koymalıyım? Oat antifirizlerden koysam nasıl olur? Siz hangi marka antifirizi önerirsiniz? Birde silecek suyuna antifiriz mi yoksa başka bir madde mi koymalıyım? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
M
7 yıl
Doğan slx mi uno mu?
Merhaba arkadaslar. İlk arabamı alacağım ama çok kararsızın. 17-18 bine kadar bütçem var. Doğan slx, uno, tipo ve ford escort'a bakıyorum. Bu araçlardan hagi modelleri daha az yakar daha az masraf çıkarır? Yada sizin önerebileceğiniz başka araç var mı? Tabi almaya giderken usta ile beraber gidincem ve sorunsuz bir araç almayı istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
M
8 yıl
biri yardım etsin lütfen !!!
merhaba arkadaşlar.bilgisayarıma ram almak istiyorum ancak uyumluluğu hakkında bir bilgim yok.

işlemcim http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8320-soket-am3-35ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html

anakartım https://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A97_LE_R20/

şu an kasada takılı olan ram http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html

bu ram'in yanına hangi rami takmalıyım arkadaşlar? aşağıdaki ram'larden hangisini alsam uyumlu olur ve performansı iyi olur mu? yada sizin önereceğiniz bir ram var mı? şimdiden teşekkür ediyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-xt-ddr3-1600mhz-cl9-15v-pc-ram.html
http://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-tactical-ddr3-1600mhz-cl8-15v-pc-ram.html#genel-bakis
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-savage-red-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html
M
9 yıl
exynos 5430 işlemci imei değiştirme nasıl yapılır ?
merhaba arkadaşlar. exynos 5430 işlemcide imei değiştirme işlemi nasıl yapılıyor ? bilen arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorm.
M
9 yıl
Hangi Ram\u0027i Almalıyım ?
Arkadaşlar merhaba. öncelikle konuyu araştırdım fakat farklı konular buldum ve bulduğum konulardanda pek bişey anlamadım. öncelikle anakartım= https://www.asus.com/Motherboards/M5A97_LE_R20/ işlemcim= http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8320-soket-am3-35ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html bunlar. şu an makinada takılı olan ram = http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html budur. Bu ramin yanına bir tanede daha ram almak istiyorum. düşündüğüm tek modül 8 gb ram bunlar = http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-fury-ddr3-1600mhz-cl10-white-pc-ram.html ve bu http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-savage-red-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html eğer bu iki ramdan birini alsam 4 gb olan ramim ile çalışır mı ? Bunlar çalışmaz ise alacağım ram nasıl olmalı ve hangisini almalıyım ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
M
9 yıl
G2 Lolipoptan Kitkata dönme sorunu
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konuyu araştırdım fakat hiçbir yerde bulamadım. Lg g2 lolipoptan kitkata şu yöntemin 1.adımıyla kitkat kdz ile kurulum yaptım.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450
Ancak telefon açılış ekranında devamlı yeni baştan başlamaya başladı. Telefonu kapatıp hard reset atmaya çalıştım ancak hard reset ekranı bir türlü gelmiyor. Nasıl yapabilirim lütfen yardım.
M
10 yıl
Modem Kablo Uzunluğu
mehaba arkadaşlar.evimde tt net internet var.köyde oturuyoruz.bizim evden yaklaşık 200 metre uzaklıkta oturan arkadaşım var ve internetimi kablo çekerek onunla ortak kullanmak istiyorum. 200 metre mesafedeki yere sinyal kaybı olur mu ? sinyal kaybının olmaması için ne tür bir kablo kullanmalıyız ? yada internetimi arkadaşımla kullanmak için farklı önerebileceğiniz yollar varmı ? şimdiden yardımlarınız için teşekküerler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.