D

Teğmen
22 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Hesabım geçici olarak durdurulmuş???
Başlıklta da yazdığım gibi hesabım geçici olarak durdurulmuş diyor. Sebep kısmında violation of capture 04 part 06 yazıyor. Yani bot kullanmakmış. Yav arkadaş oyunda zaten bize gelen giden bot diyor. Hesabım ne kadar süre ile durdurulmuştur arkadaşlar bilgisi olan var mı.
D
8 yıl
Samsung note 3, 5.0 lolipop ve şarj sorunu
Arkadaşlar bu nasıl iştir ya. Telefonu uzun zamandır güncellemiyordum. Başıma böyle birşey geleceğini tahmin etmeliydim.S4 kullanıyodum onada böylw olmuştu. Bir günü rahat kurtaran telefondan eser yok. Şuan telefonun şarjı 2-3 saatte bitiyo devamlı kullanırsam 1.5 saat hatta. Yok mu bunun geri dönüşü. Wipe yaptım düzelmedi. Eski sürüme dönüş yapma gibi bi olay var mı ya da stabil bi room var ? Çok acil yardım lütfen.Ulan samsung
D
8 yıl
lenovo y 50-70
Arkadaşlar bir arkadaşım lenovo y5070 i5 modeline "bu notebook değil ultrabook.bununla oyun falan oynanmaz.yanar bu makina.puff!" falan deyip beni baya bi tiye aldı. Aklımıda karıştırmadı değil. Bu makinanın üzerinde gtx860m cpu var notebook mu bu makina yoksa ultrabook mu? Tavsiye eder misiniz? Deli gibi world of tank oynuyorum
D
8 yıl
lenovo y 50-70 ve 510p sorunsalı
Bir arkadaşım y5070 e ve y510p ye laptop değil iki cihazda ultrabook dedi ve bunlarda oyun oynayamazsın falan dedi. İkiside ultrabook mu bu cihazların anlayamadım ben
D
10 yıl
Samsung Galaxy Note 3 Güncelleme
Arkadaşlar 68 mb lik bir güncelleme geldi. Telefon sarji sömürür oldu. Ben 2 sürüm geriye gitmek istiyorum.bu mümkün mü? Mümkünse bu rom samsungun sitesinde hangi romdur. Nasil yapmam gerekiyo bu islemi en ufak bir bilgim yok. Cihazım rootlu degil.yardimci olursaniz cok sevinirim.
D
10 yıl
Google Kamera
Arkadaşlar bir kaç gün önce google kendi kamerasını play storede yayınlamış sanırım.Ben uygulamayı storode aratmama rağmen bulamıyorum.Donanım haberin yaptığı google kamera incelemesinin altındaki linkten ulaşabiliyorum.Fakat bu sefer de bu öğe için uygun değill uyarısını veriyor.Cihazımı bir saat önce 4.3 den 4.4.2ye çektim.Zaten programda 4.4+ olasını söylüyor.Fakat benim cihazım daha tanımlanmamış.Ne yapmam gerekir sizce.
D
10 yıl
Samsung note 3 mü S5 mi ?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi şuan hali hazırda note 3 alabilcek param var.Ancak mart ayında s5 çıkcak falan filan mevzuları bilindiği gibi çok piyasa olmaya başladı.Note 3 mü almalıyım yoksa bekleyip s5 mi.
D
10 yıl
Bakmadan geçme Samsung Galaxy s4 vs Note 3
Arkadaşlar bir kaç sorunum var yardımcı olursanız hem bana hemde bu iki telefon arasında karar veremeyenlere yardımcı olmuş olursunuz.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum.

Şuan bende android 4.3 yüklü Galaxy s4 var.Ancak telefonun dün şarja takılı olduğu halde kırmızı led ışıgın yanmadığını ekrandada hala şarja takın yazısını gördükten sonra telefonu garantiye götürdüm(bu sorun hakkındada bilgilerinizi bekliyorum) ve telefonu satıp yerine note 3 almayı kafaya koydum.Ancak kafama takılan bi kaç sıkıntı var

1-telefonun yan kasası(note 3 ve s4 için soruyorum) metalik renkte olan yer metal mi plastik mi?(formda okudum s4 ve note 3 için kimi metal demiş kimi plastik tam bi bilgi yok)

2-arka kapaktan çıt çıt diye bir boşluk varmış gibi ses geliyomuş.doğru mu ? (note 3 için )

3-telefonun ayarlar menüsü s4 ün ayarlar menüsünden daha sade geldi bana eksik bir yönü mü var?

4-son olarak s4 ün ön yüzünde biri kamera 3 tanede sensör tarzı yuvarlaklar varken note 3 de toplam 3 tane yuvarlak var.(s4 de extra olarak sol tarafta 1 yuvarlak daha var note 3 de bu yok) bu bir eksiklik mi ney
D
11 yıl
Samsung Galaxy S4 Accuwather ve internet konum sorunu
Arkadaslar baslikta belirttigim gibi accuwatherde ve internette ankarada oldugum halde konumumu konya olarak gostermekdir.fotograf ekliyorum cozum onerilerinizi bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.