B

Teğmen
27 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
15 yıl
+9 Raptor, +8 Avedon, +8 Hell Breaker, +9 Iron Impact, +8 Giga 2h ?
Bayadir forumda böyle bi konu görmedim herkes satılıklarla sorunlarla ilgilenmis. Ben bunlardan birini almayı düsünüyorum belki baska alcak arkadaslarda olcaktir. Kullanan arkadaslar fikirlerini söylerlerse sevinirim iyi kasılmalar herkese :)
B
15 yıl
LASTİK HAVANIZ
Arkadaşlar lastik havalarınız ne kadar sürede iniyo ve ne kadar iniyo havaların buna etksi varmı ve araba nın aktif kullanılmasıyla alakalımı teşekkürler.
B
16 yıl
TUZLA AUTODROM
arkadaşlar tuzladaki autodromda ileri sürüş tekniklerine katılan varmı varsa orda ki deneyimleriniz neler aktarırmısınız gitmeyi düşünüyorum da.
B
16 yıl
PEUGEOT 406
1998 model peugeot 406 sv 72000 kmde 14000 ytl istiyoruz
B
16 yıl
lastik seçimi
arkadaşlar eski kasa 406 195/65/r15 için hangi lastikleri tavsiye edersiniz? 4 mevsim ve performans lastikleri olarak teşekkürler.
B
17 yıl
TEST PİLOTU
arkdaşlar nasıl araba test pilotu olunuyor bilen varmı çok merak ediyorumda tesekkürler.
B
17 yıl
araba similatörü
arkadaşlar gerçek bi araba similatötü oyunu var mı ?
B
17 yıl
warcraft 3 harita
arkadaşlar bana warcraft 3 te arkadaşlarla hero ya hero kapışmam için harita indirmem lazım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.
B
17 yıl
ARKADAŞLAR ARANIZDA 3000 MOTOR ESKİ KASA 406 SO OLAN VAR MI?
Slm arkadaşlar 3000 cc eski kasa 406 nız var sa aracnızın motor iç ve dış resimlerini ayriyetten de yorumlarınız yazarsanız çok sevinirim teşekkürler









< Resime gitmek için tıklayın >
B
17 yıl
ARKADAŞLAR SİZCE EURONCAP YETERLİ Mİ?
SLM ARAKDAŞLAR SİZCE EURONCAP TA YAPILAN ÇARPIŞMA TESTLERİ YETERLİMİ ÖRNEĞİN MERCEDES VE VOLVO DISCOVERY CHANNEL KANALINDA İZLEMİŞTİM ÇOK DEĞİŞİK HİÇ AKLA GELMİYCEK ÇARPIŞMA TESTLERİ YAPIYOLAR ÖRNEĞİN Bİ ARAÇ IN SAĞ ÖN TAMPONUNA DİER ARACIN SOL ÖN TAMPONU ÇARPTIRILIYO TAKLA TESTLERİ KAMYONLA ARABALARINI ÇARPIŞTIRIOLAR BU NUN Gİ VS ..... Bİ SÜRÜ DEĞİŞİK KAZA TESTLERİ YAPIOLAR SİZCE EURONCAP NE KADAR GÜVENİLİR BU AÇIDAN? TEŞEKKÜRLER.














< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.