S

Onbaşı
26 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
18 yıl
SEPHİA TDK300 DVD RECORDER
Sephia tdk 300 dvd recorder alacağım.Alıp kullanmakta olan biri varsa olumlu ve olumsuz yanlarını yazabilir mi? Memnunmusunuz?Bilgi verebilirmisiniz?
S
18 yıl
Parolanın değişmesi sorunu
Win XP kullanıyorum.İnternete bağlanmadan önce gelen parola ve kullanıcı adının sorulduğu pencerede parolayı kaydet tıklanıp parolayı otomatik kaydedildiğinde;bir sonraki internete girişte çevirmeli ağ penceresinde parola hane olarak ikiye üçe katlanmış olarak otomatik olarak (başka bir parola)olarak geliyor.Her internete girişte çok bir sürü sayı olarak gelen bu yanlışlığı nasıl düzeltebilirim.IE internet seçeneklerinden düzeltiyorum.ama gene başka bir parola geliyor.Bilen var mı?
S
18 yıl
laptoptan tv ye görüntü aktarma
HP 6110 dizüstü bigisayarım var.TV out çıkışı yok.sadece ekran çıkışı var.nasıl görüntü aktarabilirim.
S
18 yıl
usb den rs232 kablo bağlantısı
laptontan uydu alıcısına Profilic rs232 dönüştürücü ile yükleme yapmaya çalıştım.com1 portundan görüyor.fakat laptoptan yükleme "external error occured"hatası veriyor bu neden olabilir bilgisi olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.