T

Yüzbaşı
16 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Convert decimal data in binary format with their signs using 8 bits. Yardım!
arkadaşlar projeyi python da yazdım fakat "Convert decimal data in binary format with their signs using 8 bits." böyle birşey istemiş hoca.Ne anlama geliyor?Teşekkürler
T
7 yıl
Cbr250\u0027den Mondial rx3 i ye geçmek
Arkadaşlar iyi günler.cbr250mi satıp rx3i evo almayı düşünüyorum.Kullanmış olanlar varsa olumlu olumsuz yanlarını yazabilirler mi?
T
8 yıl
msi afterburner gpu sıcaklığı maksimum değer nedir?
Arkadaşlar iyi forumlar,
Msi Ge60 2oe-295xtr laptop kullanıyorum.Ekran kartı gtx765m.Msi afterburner kullanarak OC yapıyorum.Fakat aklıma takılan bir soru var.GPU sıcaklığı maksimum kaç derece olmalı.
Benim değerlerim boştayken 48-49 civarında,oyundayken 70-80 arası değişiyor.Ara ara 80in üstüne de çıkıyor.Bu değerler normal midir,bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.
Ayrıca core clock ve memory clock değerlerini hangi oranlarda arttırmalıyız?
Şimdiden teşekkür.
T
8 yıl
Iphone5 açılmıyor,tepki yok
Arkadaşlar iyi geceler.Iphone5 cihazımı şarja taktım sabah uyandığımda telefon kapalıydı.Açmayı denediğimde ekranda apple logosu dahi çıkmadı.Sorun ne olabilir acaba hiçbir fikrim yok.Ayrıca cihazın garantisi de yok.
T
9 yıl
Formattan sonra kablosuz ağları görmüyor ge60 2oe
arkadaşlar bugün ge60 2oe cihazıma win7 64bit format attım.Bütün driverlrı kurmama rağmen kablosuz ağları görmüyor.Aygıt yöneticisinde de hiç ünlem işareti yok.Sorun ne acaba.Bi uyarı yaptı bir kere ağ denetleyicisi tarzında birşeydi.Çözümü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden
T
9 yıl
Kaza yaptım
Arkadaşlar dün 21.15 sıralarında Cevahir önünde Fulya'ya gitmek için Mecidiyeköy tarafından gelirken ışıklardan dönüş yapıyodum ışık tam yeşilden sarıya geçiyodu.Dönüşü tam tamamlıcaktım kaldırımdan fırlayan bir motorsiklet aracıma sağ taraftan çarptı.Yolcu koltuğunun yanındaki airbag açıldı.Bugün de servise götürdüm aracı yaklaşık 5binlik bir maliyet çıkardılar(kasko var).Motorsikletli eleman olay yerinden kaçtı ne plakası var ne de yüzleri belli.Napıcağımı şaşırdım gerçekten.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Sıfır ip4s 16gb nerden bulabilirim?
iyi geceler herkese.şuan galaxy s4 kullanıyorum fakat androidden sıkıldım artık.bütçem de ancak ip4s lere yetiyor.ama 16gb lık olanını hiçbir yerde bulamıyorum.Bilen biri bilgilendirirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler
T
10 yıl
Beyoncé Sahne Performansı :O
Bu nasıl bir sahnedir arkadaşlar,gerçekten muhteşem.İzleyin derim...

https://www.youtube.com/watch?v=r-2dEck2xvE
T
10 yıl
Sağlık Sigortam Gözükmüyor !
Herkese iyi geceler.Konuya pek vakıf değilim bu yüzden bu konuda bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Öncelikle kuzenim beni ve kardeşimi bir iş yerinde 15 gün sigortalı çalışıyor göstermiş.Biz bir sıkıntı olacağını düşünmemiştik fakat geçen günlerde kardeşim hasteneden ilaç alırken sağlık sigortasının sistemde görünmediğini öğrendik.Sonra araştırdım ki bende de aynı sorun oluşmuş.
Şimdi nereye gitmem gerekiyor,ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Edit:Düzeltme.
T
10 yıl
SERVİSPOİNT ÇALIŞMA SAATLERİ???
Bilen varsa acilen cevap yazabilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.