E

Onbaşı
18 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
16 yıl
Sabit disk boş?
makineyi açtığımda d sürücüsü içerisinde hiçbir şey olmadığını gördüm. boyuta baktığımda 28 gb dolu 2 gb boş alan gösteriyor. sorun ne olabilir fikri olan varsa lütfen yardım.

aşağıdaki gibi bi ifade oluştu. d sürücüsündeki klasörleri göremiyorum. arama yapmıyor. yeni klasör oluşruduğumda ilk seferinde içine girebiliyorum sonra oda kayboluyor. tek çare format mı denemediğim şey kalmadı. regeditten soundman.exe uzantısını sil dedi birisi, spyware doctor ile tarattım, bulduğu trojanları sildim. nod ile taratıyorum. şuan tertemz görünüyor..

< Resime gitmek için tıklayın >
E
17 yıl
Asus A3E uyumlu DVD-R
Toshiba TSL532A modeli bi dvd-r ye sahibim. dvd leri yavaş yazdığı için firmware güncellemesi yapmak istedim ve yaptım. sonuç hezeyan. artık hiç dvd yazamıyorum cd de yazamıyorum. okumada bir sorun yok ama yazmada sıkıntı var yazsa bile boş yazıyo. yeni bir dvd-r mi almam gerekiyo. uyumlu model ne olabilir. hepsiburdada nec marka slim bi tane buldum uyumlu olurmu acaba. yoksa yine bir firmware güncellemesi ile sorun çözülebilirmi. teşekkür ediyorum yardım edenlere. iyi çalışmalar. A. bilgisayarınıza zeval vermesin...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.