M

Er
24 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
HP Pav. G6 - AMD (ATI) Radeon 6470M Windows 8 Driver Hatası!!
Merhabalar forumdaşlar,

Yaklaşık 1.5 yıllık dizüstüm ile Windows 7'de devam ediyoruz, ancak birkaç gündür Windows 8'e geçiş yapmak gibi bir niyetim var, daha önceden de geçiş yapmıştım ancak ekran kartının sorunları üzerine pes etmiştim.

Sorun şu ki, Windows 8 kuruyorsunuz, her şey yolunda görünüyor ancak ekran kartını tanımlayamıyor, driver yüklü olduğu halde ünlem işareti veriyor ve oyun/video performanslarında oldukça kötü sonuçlar ve dizüstünün ısınması gibi sorunlar ile karşılaştım.

Bu sorun yalnızca HP G6 serisine mahsus bir şey mi bilmiyorum ancak duyduğum kadarıyla AMD Radeon 6470M (yani 6xx) serisinde sıkıntı mevcutmuş.

Windows 8 kullanıp da benzer seride ekran kartına sahip arkadaşlar çözüm konusunda fikirleri varsa, yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Dizüstünün özellikleri : HP Pavilion G6 1215-ET, 1064 MB'a tamamlanan Intel Graphics 3000 ve AMD Radeon 6470M (değiştirilebilir GPU), Intel Core i5 2.3 Ghz, vesaire.


Not : HP'nin kendi sürücü sitesinde bu model için bulunan sürücü (SP59147) zaten yukarıda anlattığım hatayı veriyor, bilginize.

Saygılar, teşekkürler.
M
11 yıl
Blackberry Bold 9700 Ekran sorunu yardım
Merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim gibi Bold 9700 model bir cihaza sahibim. Cihazın ekranı bu yaz kendiliğinden bozuldu. Nasıl başardı bilmiyorum ama maalesef ki gerçek, düşmedi,hasar görmedi, hiçbir şey olmadı, bir sabah uyanıp baktığımda ekranın sol alt köşesinden, ekranın ortalarına doğru, ve 1 hafta öncesinde ise ekranın saat bölmesinde bir görüntü kaybı oldu. Daha da açmam gerekirse, o kısımlar siyah, hiçbir şekilde o kısımlarda görüntü yok. Örneğin; mesaj yazarken, yada gelmiş olan bir mesajı okurken, ne yazdığımı görebiliyorum (sol alttan mesaj yazmaya başladığı için) ne de gelen bir mesajı okuyabiliyorum.

Daha fazla yormadan şunu sormak istiyorum, Ankara içi bildiğiniz, güvenilir bir Blackberry servisi yada tamiratıyla ilgilenen bir şirket var mı? Her yere güvenemiyorum, çünkü tamiratını sağlıklı yapabileceklerine inanmıyorum.

Not: Garantisi bitmiş haldedir.

Bu arada, kusuruma bakmayın, yeni üye oldum ve bu ilk mesajım Hatam olmuş ise affola.

Şimdiden çok teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.