O

Çavuş
19 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
İzmir uydunet devir ya da takas
Uydunet internet ve tv 14 ay taahhütü kaldı öğrenciyim taşındığım binada uydunet yok superonline ve ttnet var. Direkt devir de edebilirim takas da yapabiliriz. Lütfen yardımcı olun zor durumdayım
O
8 yıl
yağlı radyatör kullanım mantığı?
fakirin 7 dilim fanlı modeli var elimde bi kaç ay önce aldım. izmirde yaşıyorum kuzey cephe 10 m2 odada kullanıyorum. ama en doğru nasıl kullanmalı hala çözemedim. ben termostatı da kademesi de sonda fan açık günde 5 saat falan kullanıyorum. bu şekilde 2 dk çalışıp 3 dk duruyor. ama tüm gün evde olduğumda 1-2 saat çalıştırıp kapatınca oda yarım saat geçmeden soğuyor. çalıştğında da öyle aşırı bi sıcaklık olmuyor soğuğu kırıyor sadece. acaba 7 dilim yetersiz mi geldi? termostatı yatay konumda ve 900 w olan 2. kademede çalıştırınca 7 dk çalışıp 4 dk duruyor. ne şekilde çalıştırmak daha mantıklı?
O
8 yıl
Yağlı radyatör hangisini tavsiye edersiniz?
6-7 m2 kuzey cephe odam için yağlı radyatör düşünüyorum izmirde kullanıcam sadece bu yıl kullanıp seneye kaloriferli eve taşınmak istediğim için delonghi gibi çok pahalı bişey düşünmüyorum ama donmak da istemiyorum. Fakir 7 dilimle Vestel 9 dilim arasında kaldım ikisini de 200 liraya buldum. Hangisini önerirsiniz? 7 dilim yeterli mi yoksa küçük mü gelir?
O
8 yıl
2. El buzdolabı ve elektrik faturamız
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama fikri olan varsa yardıma ihtiyacımız var. Bi arkadaşımla öğrenci evine çıktık 2 ay oldu spotçudan 2. El bosch buzdolabı almıştık sonra dolap soğutmuyor diye verdik adam yapıp getirecekti güya bi de geçici Arçelik no frost dolap verdi ama 2 ay oldu adam getirmiyor dolabımızı parçası bulunamadı diyor başka dolap da vermiyor bu elimizde kaldı böyle. Ve dolap saatlerce çalışıyor arada bir duruyor. 2 aylık 185 lira fatura geldi evde çalışan başka hiçbir şey yok desem yeridir. bizim bu spotçuya hiçbir yaptırımımız olamaz mı? Sonuçta biz buna vermedik parayı çok daha iyi duruyordu aldığımız ama soğutmuyordu? 2 öğrenciyi kandırmak bu kadar kolay mı bu insanlarda hiç mi vicdan yok? Belki yapılacak bişey yok ama yine de yazıp içimi boşaltmak istedim.
O
10 yıl
Gazi İngilizce Tıp mı Dokuz Eylül Tıp mı?
ankarada yaşıyorum sırf türkçe olsun diye şehir dışında okumaya değer mi?
O
10 yıl
Final dergisinin soru bankaları
Genel tekrar için çözülebilir mi?
O
10 yıl
Organik bileşiklerin yükseltgenmesi - indirgenmesi
Çalıştığım kitapta sadece okun üzerinde H ve O var benim tepkimeye bakınca anladıgım su: [O] varsa 2H alıyor [H] varsa O alıyor. bu işin dogrusu - mantıgı nedir biri açıklayabilir mi?
O
10 yıl
Organik kaç gün sürer?
Dersanede yeni başladık hocanın anlatımını begenmedim kendim calismaya karar verdim. adlandırma ve giris kısmı harici kaç gün sürer? palmede 82. sayfadayım kalan 150 sayfa 8-9 gunde biter mi?
O
10 yıl
Kandiliniz kutlu olsun.
kandiliniz mübarek olsun gençler. iyi çalışmalar
O
10 yıl
Lysye başvuramıyorum
Bankadan da bankamatikten de denedik hata veriyor parayı yatıramadım nasıl yapcam ya offf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.