S

Çavuş
12 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Alım gücü ve 0 km araç
Şu fotoğrafı gördüm asgari ücretin 600 veya 900 tl olduğu zamanlarda bahse konu otomobillerin kaç asgari ücretle alınabileceği ile günümüz şartlarını karşılaştırmışlar.
Siz değerlendirirken yine de Türkiye’nin o zamanlarda ismini duymadığımız ama şu an başımıza bela olmuş siyasi,askeri,stratejik ve dış politika sorunlarını unutmayın. Alım gücünde düşüş var ekonomik olarak yanlış strateji ve bir çok hata yapıldı,paramız tutumlu harcanmadı savruldu,cepler dolduruldu bu inkar edilemez ama bunun yanında askeri ve savunma sanayisinde ki harcamalarımızı unutmamak gerek. Bazen hayret ediyorum nasıl dayanabildiğimize..

< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
OYUN- SAĞLIK VE FİLM İÇİN MONİTÖR TAVSİYESİ
Merhabalar...600-900 lira arasında, gerekirse 1000 limitine kadar öncelikli olarak oyun daha sonra film ve internet kullanımı için ideal monitör arıyorum.
Öncelikli kriterim oyun performansı ve göz sağlığı. Oyun için ufak tefek donanım eksiklikleri benim oyunculuğumu etkilemedi yüksek kümelerde FPS oyunları oynayabildim. Dolaysıyla oyun performansında ince elemiyorum. Almışken en idealini arıyorum yardımcı olacak varmıdır?

Not: quad core xeon + hd7770 grafik kartım var. 1 sene sonra da oyuna ve filme yönelik bir sistem toplayacağım uzun vadeye yönelik birşeyler bakıyorum.
S
10 yıl
Fotoğrafçılığa Başlamak İstiyorum
Abilerim ismim Kürşat fotoğraf çekmeyi düzenlemeyi an'ı yakalamak için beklemeyi seviyorum kız arkadaşım da benim gibi birisi bu konuda onda canon 600D ve stock lens var bende bu yaz eğer çıkarsa 750D veya 760D çıkmazsa nikonun +5000 serisinde bi makine alıp başlamayı düşünüyorum ne şekilde başlarım nasıl ilerlerim basta yapmam gereken olmazsa olmazları püf peri nelerdir yardım ederseniz sevinirim. Bir kaç yakaladigim fotoğrafıda paylasmak istedim. General mobile discovery kamerasından çekildiler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Hava Ast Subay MYO Sağlık
Çok büyük çıkmazdayım kafam karışık bi tercih yapmam lazım Hava Ast subay MYO ya gitmeyi düşünüyorum Fiziki Yeterlilik/Spor/Ortalama Ygs puanları tutuyor sadece kafama takılan soru Göz kusuru. Bende 0.50 0.75 göz bozukluğu var. Okadar mülakat ardından sınavdan sonra sağlıktan elenmek istemıyorum. Sizce bu göz derecelerinden elenirmiyim? Lütfen kesin bilgi sahibi olan kullanıcılar cevap verirse sevinirim
S
11 yıl
Hava Ast Subay MYO Sağlık Koşulları
Çok büyük çıkmazdayım kafam karışık bi tercih yapmam lazım Hava Ast subay MYO ya gitmeyi düşünüyorum Fiziki Yeterlilik/Spor/Ortalama Ygs puanları tutuyor sadece kafama takılan soru Göz kusuru. Bende 0.50 0.75 göz bozukluğu var. Okadar mülakat ardından sınavdan sonra sağlıktan elenmek istemıyorum. Sizce bu göz derecelerinden elenirmiyim? Lütfen kesin bilgi sahibi olan kullanıcılar cevap verirse sevinirim
S
11 yıl
Aldigim disiplin cezası (hayatım kaydı galiba)
3 sene önce aldığım 2 gün uzaklaştırma cezasi sene sonu kurul karari ile ozaman affedilmemis. Şimdi silinemezmiş. Artik benim önüme ne gibi engeller çıkacak hukuk fakultesi icin calisiyordum suan sinavdanda umidimi kestim galiba subaylik iside suya düştü. Ne yapmalıyım.
S
11 yıl
Sürücüleri nasıl kurabilirim
Grundig tablete format atmak için river yüklemem gerek ama kendi sitesinden indirdiğim driver rarının icinden bunlar çıtı bunları nasıl kuracağım, (Anti-Virüs kapalı)
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Bu Driver Dosyaları nasıl kurulur
Grundig tablete format atmak için river yüklemem gerek ama kendi sitesinden indirdiğim driver rarının icinden bunlar çıtı bunları nasıl kuracağım, (Anti-Virüs kapalı)
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Odin telefonu algilamiyor
Iki gün önce zte blade 3 (im touch 2)) telefon çöktü recovery den room yükleniyor reboot dan sonra tekrar recovery mod açılıyor odin indirdik zte driverini indirdim sitesinden odim telefonu algılamadı.
S
11 yıl
Üniversite Sınavına Hazırlanmak(Yolun Başı)
Hukuk fakültesi için caba göstereceğim bu sene ama daha pek fazla yol alamadimnedeni ;dershane adam akkılı derslere yeni başlıyor benimde özellikle matematiği kendi başıma götüremeyeceğim için canımı sıktı bu konu. başlangıç için hayatımda bazı değişiklikler yaptim.

+Bağımlısı olduğum bilgisayarı kimsenin uyarisi, nasihati olmadan kendi irademle kaldırdım.
+Sevgilimle günlük konuşma zamanımı max 50 mesaja düşürdüm.
+Artık bisiklet turlarına cikmiyorum.
+dışarıya eskisi kadar cikmiyorum.


Dershane yaz sezonunda verdiği konuları hallettim 15 gün aradan sonra sonunda yeniden açıldı şuan pek konu işlemedi önümde pek konu yok veya BEN BASLANGICI YAPAMIYOruM. Nereden başlasam bilmiyorum önümde ödev veya konu gorebilsm yaparim.

Tecrübeli abilerimden başlangıç ve bütün sene için tavsiyeler , öğütler ,yardımlar bekliyorum .
Teşekürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.