F

Yüzbaşı
25 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
2 yıl
%50 peşin kalanı 60 ay sıfır Faiz ev almak.
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda malum sitede bu şekilde ilanlar görüyorum.
Henüz tamamlanmamış sitelerde bu şekilde daire satışı yapılıyor.
%50 peşin istiyorlar geri kalanı 60 aya kadar 0 faiz ile kendi bünyelerinde taksitlendiriyorlar.
Bana da çok cazip geliyor böyle bir projeye girmek sonuçta faiz yok.

Aranızda hiç bu şekilde ev alan var mı nelere dikkat etmemiz gerekiyor.
F
7 yıl
Tüketici Hakem Heyeti Dilekçemi Kabul Etti İademi Nereden Alabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Tarafıma gönderilen kağıtta karar olarak Başvuru sahibinin talebinin kabulüne karar verildi yazıyor. Fatura tutarı tarafıma iade edilecek. Şikayette bulunduğum ürün lg v10. Bu kabul edilen dilekçe ile ne yapmam gerekiyor nereden iademi alacağım?
F
7 yıl
Lg V10 Ücret İadesi Alabilir Miyim?
Merhaba arkadaşlar cihazımı alalı 1 yıl olmadı.
1.parmak izi sensörü bozuldu yenisi ile değişim yaptılar
2.kulaklık girişi bozuldu kulaklığı değiştirdiler
3.kulaklık girişi bozuk olduğu için 15 gün sonra tekrar götürdüm bu sefer kulaklık girişini değiştirdiler
4. 1 ay oldu ve yeniden kulaklık girişim arıza yaptı çok az oynatınca müziği kesiyor daha servise götürmedim.
Şimdi arkadaslar 1 yıl içinde 4. Defa arıza yaptı ben bunun iadesini kesin alabilirmiyim?
F
8 yıl
GÜRCİSTANDAN ARABA GETİRMEK!!!
Arkadaşlar merhaba konuyu baya araştırdım ve trafik polisi ile bile konustum yasal bir şekilde kullanılabildiğini söyledi.
Sizce 15 bin tl lik bir araç alsam 2 sene kullansam nasıl olur.Fazla para vermeyi düşünmüyorum riskli olduğu için. Baya bi araştırdım çakalı dolandırıcısı çokmuş güvenilir bir yer bulup alsam nasıl yapmış olurum veya içinizden alan varmıdır?
F
8 yıl
Senet ile araç almak mantıklımı ve en güvenilir nereden alabilirim?
Arkadaşlar 10 bin tl peşin param var ve 28 bin tl kadar araç almayı düşünüyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz güvenilir bir galeri var mı kredisiz senet ile almak istiyorum.
F
8 yıl
Ağır hasar kayıtlı araç alınır mı? İLK ARACIM OLACAK
Arkadaşlar şimdi benim yaşım 22 ve araç almak istiyorum para biriktiriyorum seneye kadar alacam inşallah max 27 28 bin tl verebilirim.Piyasaya baktığımda bu paralara 2005 2006 model arabalar mevcut ama ben 2011 falan Ford fiesta düşünüyorum aslında düşündüğüm tek araç bu kesinlikle almak istiyorum
Ama piyasası malum 35 bin tlden baslıyor
Birde ağır hasar kayıtlı araçlar var tabikide gidip takla atan araç alacak değilim veya şasilerinde oynama olan motor dağılıp toplanan falan
Ama tek kazada 10 bin tl şişirilmiş hasar kayıtlı araçlar var ve 26 bin tlden baslıyor 50 binde arabalar var bende al satçı değilim ilk aracım olacak en az 2 sene binerim. Düşüncem bu yönde aracın görünümü benim için çok önemli onun için yüksek model istiyorum sizce ne yapayım böyle sorunsuz ama hasar kayıtlı araç alınır mı?
F
8 yıl
Hacintosh Nasıldır?
Arkadaşlar malum mac fiyatları çok yüksek bende kendi Dell marka laptopuma Hacintosh kurmak istiyorum kuran arkadaşlar var ise yorumlarınızı alabilirmiyim amacım yazılım geliştirmek ve xcode lazım olduğu için illede mac kurmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim.
F
8 yıl
Macbook pro retina 15 2013 Kapanma sorunu
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayar aniden çöktü ondan sonra açmaya çalışıyorum sorunsuz açılıyor ama 2. 3 dk kalmıyor hemen kapanoyor bazende ekran simsiyah kalıyor hiç açılmıyor bunun sorunu ne olabilir anlayan arkadaş var ise videoda atabilirim.
F
8 yıl
Ps4 Dik kullandım bozuldu :(
Evet arkadaslar ps4e dun cd taktim taktiktan sonra tak tak sesler geldi ve cdyi cikardim artik cd almiyor ilk acilista cd varmis gibi lafa donuyor ve 15 sn so ra susuyor hic bir sekilde cd sokamihirum icine takilip kaliyor.Servisi aradim bazi fabrikasyon hatalari var dedi sana denk gelmis dik kullaninca çark bosa dusuyo falan kiriyo dedi bircok arkadasim dik kullaniyor bir sey olmadi sizce ne yapabilirim garanti yok servis 250 tl diyor ben zaten cd ile oyun oynamiyorum ama ilk acilista yaptigi ses beni rahatsiz ediyor icini acip cd rom baglantisini kessem sorun olur mu?
F
9 yıl
Honda MSX 125 Alınır mı?
Arkadaşlar ilk motorum olacak bu motoru düşünüyorum sizce başlangıç için iyimi çok hoşuma gidiyor acayip beğendim motoru aşık oldum resmen :)
Birde sahibindenden bakıyorum çok pahalı 2. el motoru sizce nereden almalıyım nelere dikkat etmeliyim bile kardeşlerim bi el atın konuya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.