B

Onbaşı
17 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
The Witcher3 FPS Sorunu
Merhabalar. Yeni aldığım bilgisayarımda Witcher 3 oynama hayali kurarken oyunda bir türlü istediğim FPS'yi elde edemiyorum. Bilgisayarım linkte mevcut Bilgisayar. Bilgisayarımın sınırlarını biliyorum çok aşırı bir performans beklemesemde hiç değilse orta ayarlarda akıcı bir oyun oynamak istiyorum. Fakat sıkıntım ne kadar ayarları oynarsam oynayayım en düşük ayarlarda bile 20 FPS'den fazla FPS alamadım. Ekran kartı vs. güncel. Bilgisayar yeni formatlandı. Oyuna girerken Razer Cortex Game Booster kullanıyorum fakat bir türlü verim alamıyorum. Çözümü bilip yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
B
9 yıl
Harici Hdd\u0027de Fotoğraflarıma Ulaşamıyorum
Merhaba. Bir kaç gün önce ne yazık ki çok değerli harici Hdd'me virüs bulaştı. Virüs yüzünden tüm dosyalarım görünmez oldu. Kullandığım cmd kodları attrib /d /s -h -r -s , attrib -a -s -r -h /S /D sayesinde dosyalar tekrar görünür oldu fakat hem bazı videolarım vs bozuldu hem de fotoğraflarım kayboldu. Hdd'de gb kıyaslaması yaptığımda 5 gb'lik bir kayıp alan var. Bu 5 gb'nin fotoğraflarım olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir önerisi çözümü olan varsa yardım ederse sevinirim.
B
9 yıl
Harici HDD\u0027de Farklı Dosyalar Var
Merhaba, dün Harici HDD'me virüs bulaştı dosyalarım bir anda ortadan kayboldu. Burda bulduğum bir kaç çözüm denedim dosyaları tekrar görmeye başladım fakat fazladan dosyalar var. Sil dediğimde çok fazla dosya buldu bende korktum geri kapattım. Bu dosyaları napmalıyım. HDD'de 900 gb'lik dosya olduğundan sıfırlamak istemiyorum. Çok uğraştırıcı. HDD'yi düzeltmek için kullandığım cmd kodları attrib /d /s -h -r -s , attrib -a -s -r -h /S /D yanlış hatırlamıyorsam ikincisi değil birincisi düzeltti HDD'yi.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Yeni başladım protein tozu hakkında
Normalde body buildinge gitmiyorum. Yüzücüyüm fakat şu aralar bulunduğum semtte yüzme havuzu bulamadığım için spor salonuna gitmeye karar verdim. Şimdi gelelim soruma. Malesef boyuma göre çok düşük bir kiloya sahibim. 1.85 boya 57 kiloyum. Bu yüzden body ile kilo alabilirim diye düşünüyordum fakat protein tozu konusunda kafam karıştı. Normalde kullanmak istemiyorum fakat arkadaşım kullanmazsam kilo kaybedebileceğimi söyledi. Şimdi ne yapmalıyım kiloma daha da kötü yönde etki edermi body. Beslenmem bu sene kötü sayılmaz. Sabah kahvaltılarıma ve öğünlerime dikkat ediyorum.
B
11 yıl
Türk Hava Kurumu Üni. - Mekatronik Mühendisliği
Thk üni. mekatronik mühendisliğini tam burslu kazandım. Üniversiteye bir seneden beri takip ediyorum. Yeni ve desteği fazla olan bir üniversite olduğu için gayet güzel bir üniversite. Okulun güzel yanlarından biri de Amerika'da ki Vough Üniversitesiyle anlaşmalı olduğundan çift diplomayla üniversite bitirilebiliyor. İsterseniz sizi New York'ta İngilizce kursuna gönderiyor. Çok çeşitli laboratuvarları mevcut. Normalde uçak müh. %50 burslu filan istiyordum fakat tutmadı malesef.
Şu an tek merak ettiğim Thk mekatronik müh. hocalarının akademik başarıları nasıldır? Yani eğitimleri iyi mi?
Bir de 3. sınıfta ders programlarında staj gördüm. Bu staj hakkında bilgisi olan var mı?
B
11 yıl
Çekirdek Açma ve Bir Kaç Soru
Bilgisayarımdan yeterli performans alamıyorum. Soğutması da yeterli olmadığı için overclock'ta yapmak istemiyorum fazla. Msconfig'den çekirdek sayısını yükseltirsem performans gözle görülür bir şekilde artar mı? 8 çekirdeği de açmam ilerde bir sıkıntı yaşatır mı?

Bilgisayarım:
Samsung Np 300v5a
İşlemci: Intel Core i7-2670QM 2,2GHz
Bellek: 6 GB DDR3
Ekran kartı: 1GB NVIDIA GeForce GT520MX
B
11 yıl
Araba Tavsiyesi Bütçe 45-55 bin
Babama yeni araba alacağız. Fakat bir türlü ne alacağımıza karar veremedik. Bir çok markayı,modeli inceledim ama tam bir karar veremedim. Arabada istediğim özellikler içi ve bagajı geniş olması, uzun yolda sürüşün rahat olması, iç konforunun iyi olması. Performansa çok ihtiyacımız yok fakat uzun yollarda vb. yokuşlarda rahat bir şekilde çekebilecek bir araba istiyoruz. motor olarak maksimum 2.0 olabilir. Bir de önereceğiniz arabalar dizel olursa çok iyi olur. minimum 2008 model araba tercihimdir. Fakat rahat konforlu önerilere göre daha düşük model de olabilir.
Şu an en çok ilgilendiğim arabalar Mondeo, Jeep Patriot, Passat.
B
11 yıl
Yardım F2P
North Americayı indirip oynamaya başlamıştım ama herkes F2P oynuyor diye birde ilerde PVP de kasma olursa zevk alamam diye F2P ye geçmeye karar verdim.
Gameforgelive ı indirdim aion install dedim. Birşeyler indirdi. Ondan sonra install dediğimde sistem belirtilen yolu bulamadı diye bir hata alıyorum.Ona tıkladığımda setup failed initialize or crashed diye bir hata geliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
B
11 yıl
Aion North America
Açılan konulara baktığım kadarıyla çoğu Türk F2P de oynuyor. Eğer benim gibi north america da oynayan varsa bu konu altına yazsın tanışalım. Bu arada daha oyunda yeniyim.
Serverım: Siel
Çar: 13 LVL Ranger.
B
11 yıl
Scout Yardım
İnternette okuduğuma göre scout lar 5 lvl den sonra çift kılıç kullanabiliyorlarmış ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum. Bilen biri varsa anlatırsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.