S

Er
16 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Twitter sms ile hesap onayı yapamıyorum
Twitter hesabı açıyordum ve 5sim.net üzerinden sanal numara kiralayıp sms onayı yapıyordum artık bu olmuyor. twitter sanal numaralara sms göndermiyor. bunun çözümü nedir?
S
4 yıl
İş Bankası kredi kartımı kapattı
10 yılı aşkındır iş bankasını kullanırım, şimdi(Tüm dünyanın salgın hastalıkla boğuştuğu olağanüstü zaman) reklamlarında "birlikteyiz, elbirliğiyle yeneceğiz, sizlerin yanındayız" diyen iş bankası kredi kartı borcumu ödeyebilecek para hesaplarımda olmasına rağmen kredi kartımın borcunu 2 defa(2016 ve 2018'de) zamanında ödemeyi unutup 2-3 gün sonra faiziyle geç ödemem yüzünden 3.kez ödemeyi unuttuğum için HABER VERMEDEN kredi kartımı kapattı ve doldurduğum alışveriş sepetinin ücretini ödeyemeden marketten çıktım.

- Kredi kartının borcunu ödeyebilecek para hesaplarda var banka bunu görüyor.
- Kredi kartı borcunu ödemeyi 2 kere unuttum ancak 2sinde de bir-iki gün sonra faiziyle ödedim.Ödemeyi unutup birkaç gün sonra faiziyle ödediğim 2 seferin birisi 2016'da diğeri 2018'de olmuştu.Şimdi 3.cüsü 2020 nisan ayında oluyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar, ajanslara milyonlarca dolar verip sosyal medyada "halkımızın yanındayız, birlikteyiz" algısını oluşturan bir banka, salgın hastalık yani olağanüstü kriz döneminde müşterisine haber vermeden kredi kartını kapatıyor ve siz bunu savunuyorsunuz, inanılmaz bir durum.
S
4 yıl
Wordpress tecrübeli çalışmayan birisi
Arkadaşlar merhaba, bir teknoloji startupı başlatacağım.
Wordpreste tecrübe kazanmış ve şu anda çalışmayan bir arkadaş varsa isterse yüzde olarak ortak olabilir, isterse para karşılığı yardım alabilirim.
Ben ortak olmasını diliyorum, sadece teknik açıdan değil farklı fikirlere de ihtiyacım var.
İlk akla gelen soruyu yanıtlıyorum; dolandırıcı değilim. isteyen %10 (yada farklı bir miktarda) ortak olup daha sonra da ödeyebilir, zaten cuzi bir meblağ tutuyor proje.
S
5 yıl
Bu kuş türünün adı nedir?
S
5 yıl
californiada cannabis yetiştirmek
arkadaşlar merhaba, sözlükte belki 1-2 kişi vardır umuduyla başlığı açtım :)
california eyaletinde herkesin 6 tane cannabis bitkisi yetiştirmesi serbest, medikal lisans ile tarla alıp ekip yetiştirebiliyorsunuz.
bu işleri yapan, dolandırıcı olmayan arkadaşlar vardır sözlükte belki.
medikal yetiştirici lisansı alma prosedürü zor mu, yapan eden tanıdıklarınız var mı mesajlarınızı bekliyorum

bir miktar para ile californiaya gidip, ucuz bir yerinde arsa alıp/yada kiralayıp bu işe girmeyi düşünüyorum. türkiyede domates, salatalık, gül, dut, incir, zeytin, çilek hemen hepsini yıllardan beri yetiştirdim. onlarca gübre/budama/sulama/ilaçlama deneyi yaptım, müthiş çilek/dut/domates hasatları aldım.
şu anda cannabis sektörü en çok büyüyen 2.sektör californiada. 1.si IT. bu yüzden ilgim var.
S
5 yıl
İstanbul hangi bölgededir?
coğrafya bilgimizi test edelim
S
5 yıl
istanbul hangi bölgededir?
arkadaşlar coğrafya bilgimizi test edelim https://www.strawpoll.me/17953490
S
5 yıl
cografya bilgisi testi
arkadaşlar selam. sizler için ufak bir coğrafya bilgisi testi oluşturdum bakalım dh üyeleri coğrafyada sınıfı geçebilecek mi
aşağıdaki linkten ankete katılabilirsiniz. :)
soru: istanbul hangi bölgededir?https://www.strawpoll.me/17953490
S
5 yıl
bursadaki en büyük elektronik mağaza
nerededir?
S
5 yıl
Bursa çevresi pro fotograf kamerası olan
arkadaşlar varsa, birkaç video projesi var ücret dahilinde çalışacak kişilere ihtiyacım var. video kurgu, ses montaj olayından anlayan, tecrübeli veya tecrübesiz arkadaşlar mesaj atabilirler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.