C

Er
14 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
11 yıl
Bu kizdan bir turlu kurtulamadim yardim lutfen..
Arakadaslar ben 19 yasinda bu sene sinava tekrar hazirlanan bir ogrenciyim.Gecen senenin basinda okuldan bir kizla tanistik, kizla hersey iyi giderken ben ona baskasini sevdigimi ve onu uzmek istemedigimi soyledim.Ama daha sonra onsuz olmadigimi anlayinca mesaj attim tekrar ama o gunden sonra hic eskisi gibi olmadi.Belki 30 kere ayrilip baristik.Aslina bakarsaniz icimde ona karsi pek birsey kalmadi ama kizdan kurtulamiyorum bir turlu.Ben uzaklasmaya calistikca o surekli mesaj atiyo.Etmedigim kufur, yapmadigim sey kalmadi.En agir seyleri soylememe ragmen hala mesaj atiyo, su anda da konusuyoruz.Ama kiz cok fazla benim kalemim degil.Mesela sevgisini cok gostermez.Basta sevmedigi icin boyle oldugunu dusunuyordum ama kisiligi bu oldugu icin alistim bu odunluklarinada.Simdi ne yapmaliyim sizce ? Eger dogru duzgun birlikte olabilsek olmak isterim ama ne biliyim en ufak seyde kiskaniyorum onu.O da hic sozumu dinlemiyo.Mesela arkadaslariyla biraz fazla vakit geciriyo, ben bunu istemeyince sorun oluyo.Kisacasi onunla da olmuyo onsuz da olmuyo.Nasil davranacagimi bilmiyorum.Simdiden tesekkurler..
C
11 yıl
Mesaj sayım artmıyor..
Sevgili dostlar ben foruma yeni üye oldum, telefondan aktivasyon yaptım mesajlarım da gözüküyor.Fakat mesaj sayım 0 olarak kaldı, sebebi nedir acaba ? şimdiden teşekkürler..
C
11 yıl
Her gunde olmaz ki ama..
Sevgili dostlar benim problemim cok basit.Istisnasiz her gun masturbasyon yapiyorum ve artik canimi sikmaya basladi bu durum.Tamam milli olmadim ama yolda gordugum kiz yuzunden de azacak kadar abaza degilim.Cinsel tatminden cok aliskanlik oldu bende.Ne yaparim da kurtulurum , yorumlarinizi bekliyorum. Not : Yas 18
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.