T

Çavuş
12 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
SES FİLTRESİ | KORKU, ROMANTİK VE DAHA BİR ÇOK KATEGORİ.
Öncelikle merhaba.

Yeni başladığımız bu serüvene bir göz atıp, begeni,yorum ve ilgilerinizi bekliyoruz. Emeğe dayalı bir girişimde bulunduğumuz için sizlerden ricamız videoları beğenip düşüncelerinizi yorum yapmanızdır. Videolardan haberdar olmak için ise abone olabilirsiniz. Videoların devamı gelecektir. Teşekkürler.




İlk emeğimiz hemen alttaki linktedir:
https://www.youtube.com/watch?v=5DHo2sc79cU
T
7 yıl
Ford focus-toyota corolla-opel astra tavsiye lütfen
Ford focus 2016 1.6 benzinli trendx 15.000 km 71.000tl
Toyota corolla(sifir) 2016 advance 1.6 benzinli 75.000
Opel astra (sifir) 2016 1.6 benzinli 60.000 tl


Bu arabalar hakkında genel itibariyle bilgi sahibi olanlardan yorum alabilir miyim? Benim şuan ki arabam opel vectra 2004 1.6 . Yukarıda yazdıklarım hakkında yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum.
T
8 yıl
MF4 Tavsiye, 76k-56k arası
< Resime gitmek için tıklayın >


Arkadaşlar, bu sıralama da tavsiye olarak 'şu bölüm iyidir' veyahut 'şu üniversite imkanları olsun eğitimi olsun tavisye ederim şundan şundan dolayı' diyebileceğiniz duygu düşünce ve tavsiyelerinize açığım
T
8 yıl
Beslenme Diyetetik MF-4
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. bu bölüm hakkında fikri, düşüncesi, görüşü veya dahab aşka ilgileri olanlar vardır illaki yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum. daha çok kızların tercih ettiği bir bölüm i erkekler açısında bölümde okumak adına ne gibi sıkıntı veya ne gibi kolaylıklar olabilir? aynı zamanda bu sıralamada düşündüğüm yani 25-32 bin arası sıralamaya girip bu bölümü seçmek mantıklı olur mu?
T
8 yıl
LG G2 ANAKART İHTİYACIM VAR
Lg g2 ekranı çatlayan kırılan yada daha değişik hasar olan lakin anakartı sağlam olan iletişime geçebilir mi?
T
8 yıl
LG G2 ANAKART İHTİYACIM VAR
Lg g2 ekranı çatlayan kırılan yada daha değişik hasar olan lakin anakartı sağlam olan iletişime geçebilir mi?
T
8 yıl
GMD 16GB \"Devamlı Yeniden Başlıyor\"
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. telefonu bugün arabadaki çakmaklık usb ile şarj ettim 20-25 dk ondan sonra telefon anormelleşti. telefonu açınca bi 10-15 sn sonra tekrar yeniden başlıyor ve bu olay devamlı devam ediyor. bir kaç konuya baktım sim kart demişler.güç tasarruf cpu demişler bende sim kartı çıkarıp yeniden başlatmayı denedim ve yeniden başlatma sorunu gitt fakat sim kartı takınca aynı sorun devam etti. yardımlarınızı bekliyorum
T
8 yıl
LG G2 acil yardım lütfen , (fastboot modda kaldı acil )
arkadaşlar telefona kitkat sürümünden lolipop sürümüne yükseltmek istedim fakata yükleme sırasında hata verdiği için şuan telefon download moda geçmiyor fastboot modda kalıyor. burda ve bir çok yerde olan konulardan, cmd yoluyla veya başka yollarla yapmaya çalıştım fakat sonuç alamadım bi ayrdım edebilir misiniz?
T
10 yıl
M2PvpServerlar.Gen.Tr Açıldı ! - Metin2 Pvp
< Resime gitmek için tıklayın >

İnternet Sitesinin Adı : M2PvpServerlar.gen.tr

Site Konusu - Site Başlığı : Metin2 pvp serverlar - pvp serverler

En güncel oyun stratejilerinin ve en iyi oyun sunumu için gösterilebilecek varlıklara sahip olabilmenin yollarını bulabilmek için çok çalışılması gerekir. Online dünyasının sayısız oyunları ve oyuncuları ile Metin2 oyunun sıralamalarda üst sıralarda olması ve pvp serverlerinin gerçekci oyununa göre en iyi şekilde verilebilmesi için pvp serverlar içinde oyuncu toplamak gereklidir.

Bütün bu oyuncuların nereden geldiğini bulabilmek ve o oyuncuları alabilmek için yapmanız gereken m2pvpserverlar.gen.tr adresine girip en iyi serveri tanıtıp ve oylarınızı yükseltip 1 hafta içinde +100 online yakalayabilirsiniz.Hizmette sınır tanımayan pvp serverlerden vazgeçemeyen oyuncuların hedeflerini belirledikleri bu sitede amacınıza ulaşıp en iyi şekilde istediğinizi elde edebilirsiniz.

Metin2 pvp serverlar - metin2 pvp serverler - pvp serverlar

M2PvpServerlar.gen.tr
T
10 yıl
Xperia Go GingerBread\u0027a Dönme - Soru
http://forum.donanimhaber.com/m_64588513/mpage_25/tm.htm

burada biraz aşağıda kater arkadaşın jellybean rom yükleme anlatımı var. Onun yerine ben gingerbread sürümü indirdim .ftf olarak.

ST27i_6.0.B.3.184_CE isimli. Telefona herhangi bi sorun olur mu ? telefonum rootlu şu an.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.