O

Çavuş
03 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
5000-6000 Civarında Laptop
Alacağım laptopu yazılım ve arada sırada oyun oynamak için kullanacağım (Witcher 3). Okula da taşıyacağım sınıfta not alırken klavyesinin sessizliği yumuşak basımı benim için önemli takdir edersiniz ki pil ömrü de öyle. Depolama alanı benim için önemli değil çok fazla alan kullanmıyorum. Kucağımda/elimin altında sıcak bir şey istemiyorum ve soğutmasının güçlü, aynı zamanda laptopun sessiz olmasını istiyorum. Ekran boyutunun benim için önemi yok ama en azından Full HD ekran ve mümkünse IPS olmasını isterim. Farkındayım çok fazla özellik saydım fakat hepsinin aynı anda olamayacağını biliyorum tabii ki feragat edeceğiz bir şeylerden ama fikri olan hali hazırda benzer bir laptop kullanan arkadaşlardan bu konuyu yanıtlamasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
O
9 yıl
AMD Radeon HD 8670M ekran kartı cs go kasıyor
Merhaba beyler şimdi önceki konumda belirttiğim sorunu tekrar gün ışığına çıkarıyorum lanet olası ekran kartı hiçbir işe yaramıyor sanırım.Bu ekran kartı yerine sanırım intel ekran kartım devreye girdiği için oyunlarım kasıyor geçen aylarda da gta 4 oynuyordum aynı şekilde ama çok kasıyodu muhtemelen 20 fps falan alıyodum lowda o yüzden yardım istiyorum sizden lütfen derdime derman olun arkadaşlar şimdiden teşekkürler
O
9 yıl
Bilgisayarım kasmaması gerekirken kasıyor yardım pls
Merhaba beyler aşağıdaki resimlerde gördüğünüz üzere sistem özelliklerim böyle bu özelliklerle kesinlikle kasmaması gereken oyunları kasarak oynuyorum mesala cs go yu muhtemelen highta falan oynayabilmem lazım rahat bi biçimde ama bu özelliklerle 60-70 FPS alıyorum very lowda aynı şekilde gta 4 gibi oyunlardada aynı şey geçerli very lowda 40 FPS alıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

dxdiag ekran :http://i.hizliresim.com/ZDNB5A.png
dxdiag sistem :http://i.hizliresim.com/JYLJVB.png
ekran kartları :http://i.hizliresim.com/ZDNBnZ.png
denetim masası :http://i.hizliresim.com/YBPL8l.png
O
9 yıl
Hizmetler Devre Dışı
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi yeni aldığım (8 ay önce) ve hiç kullanamadığım laptobum şöyle ki laptobumun her zaman bir problemi oldu bu seferde hizmetler devre dışı interneti görmüyor ses çıkışı yok hizmetlerin hepsi bozuk anlayacağınız bana bi yol çare gösterin arkadaşlar lütfen yorumlarınız bekliyorum..
O
10 yıl
Dell 5337 ekran kartları sorunu
merhaba size yeni aldıgım bilgisayarım hakkında bazı sorular sorucam (daha çok problem) bunlar şunlardır ki : ben intel(r) hd graphics family ve amd radeon hd 8670m ekran kartına sahip bir lapop'um var ve bunları güncelledim fakat bilgisayar bana güncel olmadıgına dair mesajlar yolluyor ve skyrime veya lole girince çok hızlı ve hiç kesilmeyen titremeler oluyor ekran en son görülen şeyi arkada yansıma olarak bekletiyor acaba bunun sebebi nedir ? lütfen arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım var..
O
10 yıl
Steam hesabı satıyorum.
Hesabın içinde ;

A Virus Named TOM
Bastion
Brütal Legend
Dead Island
Don't Starve
Eets Muchies
Fez
FTL
Garry's Mod
GTA IVi
Limbo
Mark of The Ninja
Surgeon Simulator 2013
Trine 2
X-Tension
X2-The Threaten
X3-Albion Prelude
X3-Reunion
X3-Terran Conflict
X-Beyond the Frontier

var oyunlar olarak bana ulaşabilirsiniz mesaj atabilirsiniz burdan o şekilde yani takasta olur makul şeylerle ya da parayla da alabilirsiniz istediginiz gibi ama kimse dolandırılmak istemez o yüzden bana nasıl yapıcagımı söyleyin bu takası veya satın alımı o yüzden ikimizde mutlu olalım belli olmuştur heralde ilk defa bişey satıcam ve takas yapıcam o yüzden bana iyi bişeyle gelebilirsiniz yoksa ben satmam sizde almazsınız o yüzden sizin istedigniz benim onayladıgım bi yöntem olabilir..
O
10 yıl
Lol le ilgili bütün sorularını çözecek bir yöntem !
Totem Bu sayfaya girerek bütün bilmediklerinizi sorabilirsiniz hemen şimdi buraya girin etkinlikler rp skin alabilirsiniz ekranınız mı karardı oyuna girerken hiç sorun değil girin bu sayfaya ve sorunuzu sorun elbet cevap gelicektir !!!
O
11 yıl
GTA IV Aldım fakat açamıyorum lütfen yardım edin !
arkadaşlar ben gta 4 aldım fakat açamadım bu resimde gördügünnüz gibi rockstar üyeligi istiyor ben bilemedim konu açayım dedim söylerseniz sevinirim

< Resime gitmek için tıklayın >
O
11 yıl
MP-Haydi Battlefield 3 Oynayalım l Bölüm 2 Sorunlu Bölüm
Merhaba arkadaşlar tekrar sizlerle Battlefield 3 oynuyoruz bu bölümümüz biraz sorunlu geçti bu yüzden biraz kötü oldu bizim açımızdan ara ara hızlandırmalar koyduk oraları kesmek istemedik çünkü komik sesler ortaya çıkıyor


İşte video: Videoyu izlemek için tıklayınız



Subscribe olmak için ve Kanala Gitmek için Tıklayın



İyi Seyirler İyi günler...
O
11 yıl
Haydi Battlefield 3 Oynayalım | Bölüm 1 Sürmeyi Bilmiyoruz
Merhaba arkadaşlar sizinle yeni açtığımız Youtube sayfamızı ve ilk videomuzu paylaşıcağım.Videolarımızı beğenirseniz devam edecegiz.



Subscribe olmak için ve Kanala Gitmek için Tıklayın İlk videomuz :


Videoyu izlemek için tıklayınız


Beğenmeniz Dileğiyle
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.