Z

Çavuş
10 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
7 yıl
Sıfır televizyonda panel kırılması
Merhabalar 3 gun once arkadasa n11 den lg 43 led tv aldık kargo geldi bugünde servis kuruluma geldi kutuyu acinca led tvnin panelinin kırıldıgını tespit etmisler aldıgınız yerle görüsün dediler aradık onlarda servis eger kutuda hasar yok diye tutanak tutulursa islem yapabileceklerini soylediler serviste bunu kabul etmedi kargoda hatayı ustlenmiyor ne yapacagımızı sasırdık konuyla ilgili fikir verebilecek varmı acaba ?
Z
8 yıl
Digitürk iptali
Merhabalar daha önce bununla ilgili konu açıldıysa kusura bakmayın ama benim durumum biraz farklı.Geçen sene 1 yıllık peşin ödemeyle 22.06.2016 tarihinde bitecek 1 yıllık digitürk paketi aldım haziran 3 ünden önce arayıp iptal ettirmek istediğimi soylediğimde yayınlar 3 haziranda kesilir dediler ama benim 23 hazirana kadar sürem var yani 20 günlük ücreti peşin alıp yayını önceden kesiyorlar ne yapmam gerekir acaba ?
Z
9 yıl
Digitürk merkezi sistemde HD kanal sorunu
Öncelikle merhaba.Benim şöyle bir problemim var yeni taşındığımız dairede merkezi sistem var ve bu sistemde digitürk'ün bazı hd kanalları arama sonucu kanal listesinde bulunmuyor sd kanlların tümü var başına böyle bir sorun gelen veya çözüm yolu bilen varmı acaba ?
Z
10 yıl
Digitürk hd kanalları öne alma
HD 9102 model cihazımda hd kanalları öne almak istiyorum forumda birkaç öneri vardı ama denedim olmadı kolay kurulum yapmak gibi başka bir çözümü varmıdır acaba ?
Z
10 yıl
mediamarkt lig tv paketi aktivasyon
Mediamarkt'tan hd şampiyonlar paketi almıştım bugün kurulumum yapıldı fakat aktivasyon için verdiğim şifreye kullanılmış diyor müşteri hizmetleri ve aktivasyon yapılamıyor ama aynı müşteri hizmetleri 3 gün önce verdiğim aktivasyon şifresiyle kayıt aldı ve kurulumu sağladı napmalıyım aynı durum başına gelen oldumu ?
Z
10 yıl
BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE KİRALIK
Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçı digitürkplay'den kiralıktır.Yayın standart kalitedir.Fiyat 12 lira ödeme enpara
Z
10 yıl
BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE MAÇLARI
Bu akşamki Beşiktaş ve yarın oynananacak Fenerbahçe maçları digitürkplay den kiralıktır kalite 800 k yayın2 1200 kaliteye yakındır fiyat maç başına 4 lira ödeme enpara
Z
10 yıl
galatasaray-kayserispor
22.03.2014 19:00 Galatasaray - Kayserispor digitürk play kiralıktır 4 lira ödeme en para
Z
10 yıl
KDÇ Karabükspor - Galatasaray
14 Mar 20:00 KDÇ Karabükspor - Galatasaray maçı digitürk playden kiralıktır kalite 1200 k 5 lira ödeme enpara
Kiralandı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.