T

Yüzbaşı
02 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Xiaomi telefon Macbook ve Samsung TV üçgeni yardım
Merhaba. Televizyonum 2012 model Samsung netflixe TV üzerinden görebiliyorum. Ancak gerisinde çok da akıllı olduğu söylenemez. Bu sebeple bir TV box alacağım ve Xiaomi dusunuyorum. Blutv ve benzerleri için xiaomi yetecek ancak. Telefon veya macbooku televizyona bağlamak istiyorum bunu yapmam için yetecek mi bilmiyorum. Screen mirroring için ne tavsiye edersiniz? Nasıl bir çözüm geliştirmeliyim?
T
10 yıl
Teknofem kredi alamıyorum
Arkadaşlar merhaba. Teknofemden kredi almayı ben mi beceremedim yoksa o seçenek kalktı mı anlamadım. Eğer kartını satan varsa onu da alabilirim. İrtibata geçerseniz sevinirim iyi ,alışmalar
T
11 yıl
GOLF 7COUPE söylentisi
Arkadaşlar internette dönen resimler gerçekten çok şık. 2014 kasa gelecek diyorlar bir bilginiz var mı? Scirocco mu tavsiye edersiniz yoksa bu kasayı bekle mi dersiniz? El mahkum zaten aylar boyu bekletiyorlar :)
T
11 yıl
Etkinders
Arkadaşlar etkinders sitesinde aşağı yukarı tüm konular ücretsiz gösterimde tavsiye ettiğiniz hocalar kimler başka nerelerden kimleri tavsiye edersiniz
T
11 yıl
Doping Hafıza LYS Edebiyat hakkında
Arkadaşlar görüyorum ki bu konu birçok arkadaşın kafasını kurcalıyor. Bu dönemde bu oldukça doğal ve bu konuda size elimden geldiğince yardımcı olmak istedim. Bu kurumdan pek memnun kalanı görmedim daha önce. Başındaki insanlar eğitimle uzaktan yakından ilgisi olmayan makine mühendisleri. Ayrıca kullandıkları tekniğin hafıza tekniğiyle uzaktan yakından bir ilgisi yok. Hafıza tekniği kip atma üzerine kuruludur anlayacağınız dilde söylemek gerekirse bilinçaltınızı harekete geçirmeleri gerekir. Bu eğitime gidip hiçbir şey öğrenilmez mi? Elbette ki hayır öğreneceğiniz şeyler olacaktır ancak bu adamlar maalesef işinin hakkını veren tipler değil ve ticari ahlaktan oldukça yoksun insanlar olduklarını giden kişilerden de duyuyorsunuz. Gerçek anlamda bunu yapabilen birinden alırsanız bu eğitimi size gerçekten çok yararı dokunacaktır. Bu konuda size tavsiyem internetteki edebiyatseminerleri isimli site ve ankarada bulunan AKR eğitim. Edebiyatseminerleri isimli siteyi tanımıyorum sadece izlediğim videolarından bu işle ilgili bilgi sahibi oldukları anlaşılıyor. AKR eğitim bu işi ilk yapanlar. Başındaki kişi eğitimci ancak sadece eğitim için kefil olunabilecek bir insan. Batak bir tip gitmeyi düşünenler kesinlikle öncesinde net şekilde konuşsun. Böyle bir eğitimi almayı düşünüp maddi açıdan bu feragati gerçekleştiremem diyorsanız eğer mutlaka en azından internette araştırım. Sadece edebiyata değil günlük hayatınıza da katkıda bulunacaktır. Türkçe olarak bu konuda yazılan bir kitap var mı bilmiyorum ancak bir araştırma yapmanızı öneririm. Ben bu eğitimden sonra eksik yazarları kendim hikaye ederek gayet istediğim performansa ulaşabildim yararsız diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Yalnızca dediğim gibi araştırma yapın ve karşınızdakilerin işin ehli olduğuna emin olun. Başarılar şimdiden :)
T
11 yıl
FEM SET DEĞERLİDİR YAZIK ETMEYİN SAKLAYIN:)
Arkadaşlar femset bilindiği gibi dışarda bulunmuyor. Eğer satan olursa talibim pmden ulaşabilirler
T
11 yıl
İpad retina program ihtiyacı yardım
Haftalık çizelge yapabileceğim uygun bir program var mı?
T
11 yıl
Kendi alanlarının en zor kitapları neler?
Böyle bir başlık da lazım. 0 matematik vs gibi kitaplar var peki en zor olarak ne önerirsiniz? Üniversite bıraktığımdan dolayı yayınlara eskisi kadar hakim değilim en zor kitaplar ve dvd çözümlü kitaplara ihtiyacım var . Edebiyat matematik geometri fizik kimya biyoloji sıralayın:)
T
11 yıl
Dersane tavsiyesi izmir yardım lütfen
Arkadaşlar mavişehirde oturuyorum. İzmirde dersane arıyorum ekol fbm ön planda sanırım bir dahaki yıl için nereyi tavsiye edersiniz nerenin tm sınıfları iyidir yardımcı olursanız sevinirim. Fiyatla ilgili aşağı yukarı bi bilginiz var mı? Özel fem açılmış diyorlar özel fbm yok mu?
T
11 yıl
Video ders anlatım çeşitleri
Arkadaşlar mezun olalı uzun süre oldu. Bir dahaki yıl tekrar gireceğim bizim zamanımızda bu video ders anlatım cdleri vs bu kadar yaygın değildi. Özellikle fen matematik bölümü için ne tavsiye edersiniz fiyat sorun değil. Şimdiden teşekkür ederim hepinize kolay gelsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.