B

Er
05 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
12 ay
Fossil ES4404 Kadın Kol Saati - A101 - 799 TL
Fiyatı piyasaya göre gayet uygun. Anneler günü hediyesi olarak değerlendirilebilir.

Fossil ES4404 Kadın Kol Saati - A101

Kasa Çapı: 34 mm 
Kasa Şekli: Yuvarlak
Kasa Materyali: Çelik
Kasa Rengi: Rose Gold
Kordon Materyali: Hasır Çelik
Kordon Rengi: Rose Gold
Kadran Rengi: Sedef
Kadran Işığı: Yok
Taş: Yok
Çalışma Şekli: Analog
Teknolojisi: Quartz 
Takvim: Yok
Kronometre: Yok
Alarm: Yok
Cam Özelliği: Mineral 
Özellik: Yok
Su Geçirmezlik: 3 ATM 
Cinsiyet: Kadın
2 yıl garantili
B
geçen yıl
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor.
Merhaba Arkadaşlar,

01.12.2022 tarihinden itibaren kredi kartından taksitli para yada taksitli nakit avans kullanımlarında faiz oranı %1,5 den %1,36 ya düşmüş durumda.
Sigorta , komisyon vb de olmadığını düşünürsek aslında bu faiz oranı çok daha düşük aslında.

Enflasyonun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ve kredi oranlarının min. 1,89 dan başladığını düşünürsek kullanılabilir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Bu oran politika faizine bağlı olduğundan bankalar arasında farklılıkta göstermiyor ve maksimum 12 ay taksitli kullanılabiliyor.
B
3 yıl
Axess’e özel Teknosa’da 5000 TL üzeri %5 toplamda 500 TL chip-para! - 29-30 Aralık 2020
29-30 Aralık tarihlerinde Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’da 5000TL ve üzeri harcamanıza 500 TL’ye varan %5 chip-para fırsatı için hemen katılın!

Kampanya detayları:

  • 29-30 Aralık 2020 tarihlerinde Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’dan tek seferde yapacağınız ilk 5000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize %5 chip-para sunulmaktadır.
  • Bir müşteri kampanyadan bir defa en fazla 500 TL chip-para kazanabilir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.
  • Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması ya da ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “TEKNOSA” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir.
  • Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. SMS ile katılımda, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz.
  • Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir.
  • Axess Mobil ve SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanyada kazanılan chip-paralar Teknosa.com’da kullanılmamaktadır.
  • Axess, Wings, Free, Ticari kartlar, Neo ve Akbank kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.
  • Bank’O Card Axess chip para kampanyasına dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl veya ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 500 TL chip-para kazanabilir.
  • Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamında harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.
  • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-paranın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 6 ay, sağlık ürünü alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Neo ve Akbank kartlar da sisteme dahil oradaki %5 veya %2 kampanyaları ile birleşir. Yıl sonu kendi kampanyanı oluştur Elektronik kampanyası ile birleşir. Kişiye özel 500 TL Elektronik harcama ile birleşir.
B
9 yıl
Gittigidiyor %5 - 100/10
Gittigidiyor hesaplara %5 indirim yada 100/10 indirim tanımlamış,

Kullanım tarihleri 4-5 Mart...
B
9 yıl
İşBankası Maximum Kart Mediamarkt 100 TL indirim !
· Kampanya referans numarası 23 Aralık 2014 - 10 Ocak 2015 tarihleri arasında İnternet Şubesi’nden alınabilir.
· Kampanyadan yararlanmak için kullanacağınız referans numarasını İnternet Şubesi ana sayfasında yer alan kampanya teklif görselinin altındaki “İstiyorum” butonuna basarak alabilirsiniz.
· Referans numaranızla medimarkt.com.tr’den, Maximiles veya Maximum Kart ile yapacağınız 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinizde 100 TL anında indirim kazanabilirsiniz.
· Kampanya referans numarası tek siparişte kullanılabilir.
· Kampanyaya tüm ürünler dahildir.
· Referans numaranızı,www.medimarkt.com.tr internet sitesinde “sepetim” sayfasında yer alan “İndirim kodu kullanımı” alanına yazarak kullanabilirsiniz.
· Kampanya referans numarası 20 Ocak 2015 tarihine kadar geçerlidir.
· Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez.
· İş Bankası ve Mediamarkt.com.tr kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.






.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.