S

Teğmen
19 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
A2 motorsiklet ehliyeti kurs ücreti
Arkadaşlar 125cc motorsiklet sahibiyim. Motorsiklet ehliyetim yok yanlız. B sınıfı ehliyetim var a2 kurs ücretleri ne kadar bilen arkadaşlar varmı ?
S
7 yıl
Audi a3 / Civic ep2 sport / Bmw 5.20i
Evet arkadaşlar uzun zamandır araç piyasasını takip ediyorum artık bi araç alma vakti geldi kafamda 3 araç var

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a3-s-line-lpg-temiz-full-full-396299527/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tayyarin-oglu-manuel-dizili-full-acil-395958394/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5.20-ia-ruhsatli-tabanca-396305388/detay

Bu 3 model beğendiğim araclar beklentilerime gelince performans önemli o yüzden 5.20 öne çıkıyor km ve sorun çıkarmaması önemli km olarak a3 öne çıkıyor temizlik vs olarakta ama sorun çıkartırmı yedek parça piyasası nedir o konuda hiç bilgim yok audi hakkında ama modeli yüksek olması ve önündeki amblemi bile beni al diyor gerçekten ☺ Civic'e gelicek olursak performans a3 ile yakın sayilabilecek düzeyde diye tahmin ediyorum ve yine temizini bmw göre daha kolay bulunabilir yanlısım varsa düzeltin😊 Bu 3 araç içinde en çok honda hakkında bilgim var doğrusu siz hangi aracı önerirsiniz bütçe 30 - 35 bin
S
7 yıl
Delphi otomotivde çalışan varmı
Delphi otomotivde fabrikada çalışan varmı ?
S
7 yıl
Civic 1.5 ex 1.6 si
Çok yakın bir arkadaşım için araç bakıyoruz bütçesi 15bin civarı. Arkadaş ısrarla bu iki model arasında kararsız bende seviyorum bu kasayi. Yanlız 1.5 ex ve 1.6si doch modeli var arasında 3-4 bin lira fark var siz önerirmisiniz bu modelleri. ?
S
7 yıl
Commandator YETER KONU AÇMAYI BIRAK
Sohbet etmek istiyorsan Chat sitelerine git
S
7 yıl
İzmirde yaşayan gençler
Evet İzmirde yaşayan gençler bi görelim kaç kişiyiz ?
S
7 yıl
Evlilikten beklentiniz ne
Türkiyede erkeklerde evlilik ortalaması 27 bayanlarda 23 müş ama 22 23 yaşında evlenende çok sizin evlilikten beklentiniz ne biran önce uygun bi es bulup evlenmelimi?
S
7 yıl
Cruise gemide çalışmak için tavsiye
Askerden yeni geldim ileriye dönük birikim yapabileceğim bir iş arıyorum. İnternette uluslararası gemilerde çalışanların iyi para aldığını öğrendim garson fotoğrafçı satis elemanı vs oluyormusun. Denizİ çok seviyorum zaten balıkçı ve dalgıçım o konuda bi problem yok birde gezmeyi çok seviyorum. Daha önce çalışan bilgisi olan vs varsa yardımlarınızi bekliyorum.
S
8 yıl
Çekici alınırmı kredi imkanı yardım lütfen
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Yasim 22 askerliğimin bitmesine 2 ay kaldı ve şimdiden hayatıma bi yön vermek için araştırmalara basladim. Ben 100 bin Tl civari orta halli bi çekici alip kendi işimi yapmak istesem devlet faizsiz kredi verirmi yada is amacli oldugu icin düşük faiz uygularmı bankalar. Babam zaten 20 senedir tır şoförü eğer alırsak 2 kişi çalıştırsak tırı sürekli çok iyi gelir elde edermiyiz riske girilirmi tavsiye edermisiniz?
S
9 yıl
Hangi oltayı seçerdiniz.
Arkadaşlar genelde kıyıdan yemli çipura levrek gibi avlar için kullanıcam atarı en fazla 50-75 yeterli olur. İki olta var hangisini tavsiye edersiniz bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.

cormoran black master tele 80 ( 3 mt )
http://www.hemenav.com.tr/cmfcg~u~cormoran-black-master-tele-300-cm-olta-kamisi-40-80gr

captain 1500 camelon 350 ( 3.5 mt )
http://www.avmarketi.com/asp/product/222016/Captain-1500-Camelon-Olta-Kamisi-350-cm-100-200-gr-Atarli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.