K

Çavuş
17 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Hp 32s Monötörün Paneline Sinek Girdi
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6 ay önce hb den aldığım monitörün panelle dış cam(dış camı varmış) arasına sinek girdi orada da öldü. Ne yapmalıyım sizce, 6 ay bile olmadan böyle bir şey olması çok üzdü. Garantiye gönder temizlerler falan diyen var ama arkadaş bozuk değil ürün, acaba iade edebilir miyim? Full Hd çözünürlüğü de 32" de biraz az geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
K
5 yıl
Çin\u0027den Amerika\u0027ya Telefon Göndermek
Arkadaşlar merhabalar, Amerika'ya sürekli gidiş geliş yapan tanıdıklarım var. Ben, Çin'den telefon göndersem Amerika'ya onlar da bana getirse, Amerika'ya girerken gümrükte problem yaşar mıyım? Böyle bir durum var mı? Ya da varsa ne kadar? Bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim.
K
5 yıl
Aliexpress Dispute problemi Lütfen yardımcı olun.
Merhabalar, geçen ay bir satıcıdan zuk z2 için kasalı ekran satın almıştım. Ürün geldi fakat yanlardan ışık sızması vardı. Bende iyi niyetli davranıp 24 dolarlık üründen 6 dolar talep ettim. Satıcı kabul etti ve param iade oldu. Dispute kapandıktan 3-4 gün sonra ekran komple bozuldu ve daha önce dispute açtığım için tekrar açamadım. Satıcı da üstüne yattı, ne yeni ürün gönderiyor ne de para iadesi yapıyor. Ne yapabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
K
5 yıl
Türk Telekom Hattımı Kapattı!!
Arkadaşlar herkese merhabalar, ben Türk Telekom Prime kullanıcısıydım ve taahhütüm bitti. Bana sunmuş oldukları tekliflerden memnun olmadığım için 28.11.2018 tarihinde faturasız hatta geçiş talebi oluşturdum. Her gün defalarca arayıp zaten kabul etmediğim tekliflerini sunup durdular. Geçiş yapılacağı gerekçesiyle de 06.12.2018 Perşembe günü de hattım kapandı fakat geri açılmadı. Arıyorum, tartışıyorum bekleyeceksiniz diyorlar başka yaptıkları bir şey yok. Her temsilci birbiriyle çelişen açıklamalar yapıyor. Birisi hattınız taşınırken hata yapılmış bu yüzden kapanmış dedi. Şuan farklı bir numaradan hattımı aradığımda, böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor. Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..


Edit: Bugün arayıp hattımı faturalıda aktif ettiler fakat olduğu gibi bekleyecemişim. 2-3 farklı temsilciyle görüştüm durum değişmedi. Sistemleri arızalıymış da öyleymişte böyleymiş. Duruma göre tekrar ekleme yapacağım. Bir de kimseyi kötülemek gibi derdim yok, 1 hafta telefonsuz kaldım birde. 13.12.2018


Not: Herkes görsün diye üste taşırsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.