U

Çavuş
12 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
2 yıl
Araç Değiştirme Mantığı
Herkese merhaba;

2011 model, dizel otomatik, 130.000 kmde bir lineam var. Evet bildiğiniz linea. 2018'de çok çekimser olarak gittim aldım. Ben linea 301 c elysee egea clio gibi takoz arabaları çok severim, çok temiz kullanırım.

Şimdi düşünüyorum, arabam dizel otomatik, yağmur/far/park sensörleri, hız sabitleyicisi vs hepsi var, dijital klimam var, abs esp var. Hasar kaydımız, değişenimiz, boyamız yok (tamam tamam çiziklerimiz var tabi ki). Vites geçişleri hariç arabamdan nokta şikayetim de yok. (Ki 2015-2016'de şirketimize alınmış sıfır Corollalarda bile bir hayli hissettirme mevcut)

İşin garibi artık bir pejo 301 şirket aracım var. 32 yaşındayım ve artık bu arabalardan sıkıldım, düşünsene şahsi aracım linea, şirket aracım 301 :) yeter!

Lineayı satsam diyorum, arabam.com vs 160.000 TL üstüne çıktı fiyatlar. Ama param da yok ki üzerine en az 100000 koyup değiştirdiğime değecek bir şey belki alabilirim. Yoksa araba evin önünde yatıyor.

Sizce ne yapmalı?
Satsam ne eder?
Sattığımla alabilecek bir şey var mı?
Yoksa araba evin arkasında yatmaya devam mı etmeli?
U
3 yıl
Honor Magic Watch 2 \"Stres\"
Arkadaşlar merhaba;

Yaklaşık 1 yıldır saati kullanıyorum. Gayet memnunum, kalp atışımı stresi fln gösteriyordu iyiydi. Ancak bir sorun var saat stresi nasılsın hesaplıyor?

Yakın zamanda bir hastalık geçirdim, sıkıntı stres kaynaklı psikolojik etkiler olduğu söylendi. Son 1 haftadır saatin stres derecesi 60in altına düşmüyor 70in üstüne çıkmıyor.

Önceden 20lerde seyreden stres simdi bu kadar yüksek çıkması beni korkutuyor. Doktora gidip saati söylesem güler fln pek hoş olmaz.

Bu saatlerin stres olayi nedir, inanılır güvenilir referans alınır şeyler midir? Lütfen bilen birileri yorumlasın.
U
3 yıl
İş Yeri Servisi Hk.
Merhaba arkadaşlar;

Kurumsallıkta gerçekten öncü bir firmada çalışıyorum.

Severek 2.5 yıldır çalıştığım iş yerimde servis sıkıntım çözülemez hale geldi. Fikriniz lazım.

İşe girerken evimin servis güzergahında olmadığı söylendi, ben 3 kmlik yolu kendim gidebileceğini bildirdim. Yazılı bir şey yok.

2.5 yıllık süreçte 3 defa servisler ve güzergahlar değişti. Her seferinde durumumu anlattım. Ancak her seferinde başta verdiğim söz baz alınarak işlem yapılmadı. Şu an fabrikada servisler için ekstra ulaşım kullanmak zorunda kalan tek kişiyim.

Yine problem etmedim ancak çalışma saatleri değişti. 7de iş başı, 05:50de servise binişim. Maddi durumlarımdan dolayı aracının satmak zorundayım. Saat 05:50de beni servise yetiştirecek bir minibüs/otobüs de yok. Bu durumda işe her gün geç kalacağım.

Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
U
6 yıl
Dizel otomatik linea
Arkadaşlar yarın dizel otomatik linea alacağım.

Alma vs diyenler elbet olacak ama kafaya koydum. Çünkü bütçe, sedan, otomatik, hasarsız boyasız ve düşük kmli bulabildiğim tek araç bu.

Neyse yarın ustaya göstereceğiz, özellikle dikkat edilmesi gereken, ustaya 'şu ne durumda' diye sorulması gereken neler var?
U
7 yıl
Devir Yüksekliği
Arkadaşlar merhabalar;

2006 model 120000 kmde clio symbol sahibiyim (devir saati olmayanlardan). Aracın rolantisi inanılmaz yüksek. Aslında rölanti demeyelim araba bildiğiniz gaz veriyor.

Mesela araç normal rölantideyken 1000devirde durması gerekiyor diyelim. Tahminimce benim araç 2500de fln duruyor ki dizel arabalar gibi ayağımı yavaşça debriyajdan çekince araba hareket etmeye başlıyor ve sonra sabit hızda devam ediyor. Bu olayı arkadaşımın lineasinda yapardık. Ama o dizel benimki benzin/lpgli.

Yanı gaza hiç dokunmadan aracım sabit hızda gidiyor.

Araştırdım bir sürü yerlere gittim. Kafam karıştı. Daha önce bu olayı yaşayanlar varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.