K

Er
04 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
hidrolik süspansiyon arızası
Arkadaşlar mrblar citroen c5 20 hdi 2004 model aracımın süspansiyonu devamlı sigorte attırıyor araç çöküyor ve taş gibi sertleşiyor hidrolik deposunun altında kırık mevcut hidrolik sızdırıyor yeni farkettiğim onun dışın da ne bir uyarı lambası ne arıza lambası yanmıyor yol bilgisayarı ekranında da herhangi bir uyaruı yazı yok anlayan varmı usta bilen var mı herhangi bir tavsiyesi olacak olan var mı bu arada ben Van dan yazıyorum.
K
11 yıl
esp/asr not function ve anpollution fault
Evet bir kabus sorunla bende karşı karşıyayım ve bilgisi olan arkadaşlara çağrıda bulunuyorum lütfen bilgisi olan varsa paylaşsınlar servise gitmeye daha zaman bulamadım ama oto sanaii de cihaza bağlandığında motor torku algılanmaması diye bir arıza veriyor internetten araştırdığım kadarıyla tam emin olmamakla beraber asr arızası olması gerektiğine kanaat getirdim yanan lambalar esp sarı üçgen ve service yazısı tabii bende forumlardan da araştırıyorum ve karşıma yine bir sürü sebep ve neden çıkıyor bu arıza ile ilgili fakat mutlaka vardır gerçek bir açıklaması. aracımda yığılma çekişte düşüş rampa görünce bitiyo zaten ve bazen özellikle soğukken rölanti de kalıp titireme gazı köklersin banamısın demez hiç gaz yemez hele bir ışıkta durmuş isen vay haline rezil oldun gitti. bu arada aracım c5 2.0 hdi 110 hp 2004 model.
K
12 yıl
c5 antipollution fault uyarısı
Merhaba sevgili arkadaşlar antipollution fault kabusu ile karşılaşanlar bilir diyecem fakat bu uyarı herkese ayrı bir kabus yaşatır benim aracımda hiç birşeyi göstermiyo cihaza bağlayınca fakat lambalar yandı araç çıldırdı şu anda araba çekiştyen düşmüş gazı köklüyorum fakat gitmiyo neden olabilecek herşey kontrol edildi nafile araç 2004 20 hdi 110luk otomatik şanzıman beni anlıyanlar çok olur biliyorum ama yardım edecek biri var mı diye sormuyorum çünkü biliyorum yooookkk.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.