B

Onbaşı
30 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 ay
Golden Kimya Sattığı Ürünlerin Arkasında Durmuyor Ve Kaçıyor
Golden kimya firmasından 10 Ağustos 2023 tarihinde alışveriş gerçekleştirdim. Sitelerinde yer alan en pahalı ürün olan Gold Nbase – merck Grade Gliserin satın aldım. Gliserinle aromalar ile demledim ve dinlenmeye bıraktım. Bir buçuk ay sonra Bitkisel gliserini test ettiğimde inanılmaz acı bir tat ve ağır boğucu yoğunlukta olduğunu fark ettim. Bir problem olduğu açıkça belliydi. Almanya'dan satın aldığım orijinal Merck marka Gliserin ile uzaktan yakından alakası yok. Sahte ya da klon ürün sattıklarından şüpheleniyorum. Kendilerine bu durumu ilettim. Ürünlerden numune istediler test edeceklerini söylediler. Golden kimyasal ürünler aroma gıda sanayi ve ticaret limited şirketi adresine Örnekleri gönderdim. Yetkili arkadaşlar test edip size geri dönüş yapacak dediler. 2 hafta geçti geri dönüş yapmadılar, WhatsApp mesajlarıma cevap vermiyorlar. Siteden canlı destek cevap vermiyor. Telefonları zaten açmıyorlar. İnsan sağlığı ile oynamak bu kadar basit olmamalı. Bu durumu Sağlık Bakanlığına uzun bir rapor şeklinde bildirmeyi düşünüyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
Shadowlands Outlaw Rogue Macro Önerisi arıyorum..
Arkadaşlar uzun zamandır Sublety oynuyordum ... M+ bulmakta zorlanıyorum herkes Meta Köpeği olmuş , Outlaw dönmeye karar verdim .

Fakat bilenler bilir Outlaw Rogue oynarken , Mageler gibi 2 tuşla oynayıp proc beklemiyorsun . Takip etmen gereken 5-6 skill var sürekli açık olması gereken Roll- Blade vs.

Birkac macro önerisine ihtiyacım var , yabancı kaynaklara baktım ama pek işlevsel birşey bulamadım.

Bulabildiklerim bunlar ;

/cast [nomod,nostance] Sinister Strike; [nomod] Ambush; [mod:shift] Pistol Shot; [mod:ctrl] Blade Flurry = tek tuş sinister , shift+tuş pistol , ctrl+tuş blade

/castsequence reset=5 Ambush,Vanish,Ambush,Slice and Dice = tek tuş açılış bunu ben yazdım .


Bu tarz Macro önerilerine açığım , fikri olan varsa yazın lütfen .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.