Z

Çavuş
19 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
9 yıl
Parmak nasiri
Herkese merhaba...
Arkadaslar ben 2 aydir gitara basladim. 12 numara teli olan akustikle hemde. Caldigim gitari hocama ve 7 yildir akustik calan birine denettim calamadilar cok sert dediler. Suan ben alistim sertligine hissetmeden akip gidiyorum. Lakin parmak nasirlarim kotu gorunuyor. Nezamana kadar devam eder acaba? Teli inceltmelimiyim? Muzisyenlerinde elleri nasirlimidir? Tecrubelerinizi anlatin lutfen...
Z
9 yıl
Modemde sorun var
Merhaba arkadaslar. Modemim ttnetin vermis oldugu tp-link TD864W.
oyun oynarken, indirme yaparken ablam baglaninca 6 mbit net direk ablama gidiyo. Ping 6k ya kadar yukseliyo. Hizim 0 kb oluyo. 2mizde wifiden bagliyiz.
bu sorunu nasil cozerim? Buaralar kafamda yeni modem almak var. Onerebileceginiz veri paylasimi iyi olan pingi abartmayan saglam modemler varsa yazabilirmisiniz?
Z
9 yıl
frekans degisimi yardim
Merhaba abilerim.benim yaklasik 3 mbit hizli netim var.2 gundur 1 mbitin altnda hiz aliyorum.superonlineyi aradim hatta vs. Ariza yok dediler.tplink numarasni verdler orayi arayn frekans deiskligi isteyn cozulur dedler.aryorum acan yok satt gec diye.acaba bunu modem arayuzunde nasil gerceklestirebilirim? Ne yapmalyim sizce?faydasi olabilirmi?
Z
11 yıl
CHROME VİRÜSLÜ!!!
beyler selamunaleykum.facebookta mesajlaşırken (google chromede) mesaj gönderilemedi,göndermek için buraya tıklayın diye yazı çıktı.anladım virüs oldugunu.yandexten girdim gönderilmişti.sizce facem çalınmışmıdır?

http://t1310.hizliresim.com/1g/n/tsb2r.png
Z
11 yıl
ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN!
Öncelikle Selamun Aleyküm.bir arkadaşım netten saints row 4 ü indirdi kendi pc sine.oynadı bitirdi.bende istedim ve çeşitli yollarla kopyalayıp kendi pc me attım.oyun açılıyor.new game yapıyorum.yükleniyor.tam bu sırada,oyun hata veriyor.sizce neden kaynaklanıyor? yardım edin!!!
Z
11 yıl
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun...
Arkadaşlar 2 hafta önce laptopuma takılı olan usb beyaz farem çalışmayı durdurdu.farklı usb yerlerine taktım.aynı durum oldu.bozuldu sanıp teknosadan yeni bir usb fare aldım.taktım çalıştı.fakat bugün aynı durum bu farenin de başına geldi.laptobum 3 yıllık.hiç format atmadım.tarama yaptım sistem dosyaları hep virüslü çıktı.acaba silinmeyen virüsler pc yi mi çürütüyor?yardım edin format mı atsam?
Z
11 yıl
sizce almalımıyım?
Merhaba galaxy tab 3.7 almayı önerirmisiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
Z
11 yıl
pc de sağ tıklayıp bir seçeneğe bastığımda yazı ekranda kalıyor
pc de sağ tıklayıp bir seçeneğe bastığımda yazı ekranda kalıyor.çözünürlüğü değiştiğimde düzeliyor.nasıl çözebilirim?
Z
11 yıl
acil yardım edin.zor durumdayım!
bilgisaysrımı akşam giderken kapattım.eve gelince açtım.neyi açsam bozuk görüntü uyarısı geliyor.pc ekran kartı atı radeon hd6370m.virüsten olabilirmi?ya da antivürüs veya windows defenderden?
Yardım!
Z
11 yıl
sizden yardım istiyorum!!
Selamun Aleyküm arkadaşlar.sizden bir konu hakkında yardım istiyorum.yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz...
sorum:Facebookta guruplarda paylaştıklarımın arkadaşlarımın haber kaynaklarında görünmesini nasıl engelleyebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.