U

Onbaşı
28 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
5 yıl
Türkiyede Tek Başına Tatil önerisi
Arkadaşlar öncelikle selamlar forumu orta okulda kullanmıştım en son akıl aldığım çok konu çok insan olmuştu şu an üniversite mezunuyum belki yine iyi akıl veren olur dedim. Bir süre önce kız arkadaşımı bıraktım çok yakın 2 arkadaşımla birlikte geçiyor şu ara günlerim fakat onlardan da keyif almıyorum psikoloji olarak iyi hissetmiyorum kendimi açıkçası. Şöyle bir kaç günlüğüne bir yerlere kaçıp tek başıma kafamı dinlemek istiyorum yeni mezunum param yok çok yani 2-3 gün kaçıp en fazla 400-500 harcayabilirim gidip alkolümü alıp insanların böyle kamp falan yaptığı bir yerde yalnız olmak istiyorum (istanbulda yaşıyorum burası da olur başka şehir de olur)
U
8 yıl
Azizin gitmesi taraftarıyım yalnız...
Eyvallah Aziz takımı 20 yakına yıldır yönetiyor zor süreçler geçirdi takım dağılmadı her sene şampiyonluğa oynadı tamam ama gitmesini istiyorum şu an çünkü hanedana döndü mevzu asarım keserimle adam yollayıp benim istediğim bu diyerek adam alıyoruz Türkiyenin mali açıdan en iyi yönetilen takımıydık artık o da yok. Başarıda gelmez oldu. Şimdiden bıraksın büyük başkan olarak gitsin diyeceğimde sanki artık onun içinde biraz geç giderse Yıldırım Demirören gibi gidicek bu saatten sonra
U
8 yıl
Güncel Fenerbahçe durumu
Beyler şu zamana kadar hep tarafsız yorum yapmışımdır fanatik bir adam olarak saygı duyarlar hatta bu yanıma. Emre ve melo hariç hiç bir futbolcuya küfür etmedim şu ana kadar. Ama bu sezon hak etmiyor mu bu takım? Sezonun sonuna kadar neredeyse teknik direktörümüzün arkasında olan kısımdandım oynattığı futbolu beğenmesem de istikrar önemli diye. Yalnız fark ettim ki yanlış yoldan yürümeye devam etmekle istikrar aynı şey değil. Pereira yollanmalı bu bir. İkinci olarak duyduğuma göre Bruno Alvesle bir sezon daha anlaşılmış bu şaka felan mı? canımızı okudu adam neden hala kalıyor? Nani V. Persie felan 20-25 milyon euro teklif edildi göndermedik. Fernandaoyu küstürdük. Takımın en iyi transferi dediğim Souza darma duman Ozan gereksiz Markovic aylarca yok bir tek Volkan Şen taş gibi. Tamam ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk ama bu kadarıda fazla değil mi? Stadsız Beşiktaş lig şampiyonu tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray Türkiye Kupası şampiyonu. Yönetim kısmına gelince her zaman takdir ettiğim bir yönetim vardı hiç bir zaman bir futbolcunun parasının aksadığını duymadım bir tek Diego çıkıntılık yaptı. Finansal olarak en iyi yönetilen klubüz tartışmaya açık değil fakat Aziz Yıldırımın Futbol takımının bu kadar içinde olması gereksiz ve zararlı. Sportif direktör getirildi sebebi bile bilinmeden yollanıldı. Tuhaf olan şu fenerden son yıllarda bir sürü adam gönderildi ama hiç birinin elle tutulur bir sebebi yoktu Aziz Yıldırımla ters düşmesinin dışında. Artık zamanı geçmedi mi Aziz Yıldırım'ın koltuğu bu klübe yararı dokunan bir başkan olarak bırakmasının? Böyle giderse Fenerin pişmanlığı olarak ayrılacak
U
8 yıl
Aylardır arıyorum biri bana yardım edebilir mi? Behzat ç
bu sahnede çalan fonda ki gitarı arıyorum ve hiç bir yerde bulamadım bilen biri var mı?
https://www.youtube.com/watch?v=qzX0WGiPfLo
U
12 yıl
Aykut hoca niye gitsin ki?
Suçu aykut hocaya yükledik birden durun be kardeşim ne oluyor? adamın tek hatası semihle başlamasıydı. herkes suçu hocaya attı ki adam oyunu 2. yarı öyle bir çevirdiki yaptığı değişikliklerle topuzu aldı topuz resmen deldi kanat'ı caneri aldı stoch yerine ki bence çok mantıklıydı. savunma hatasından gol yedik aykut hocanın suçu ne bu konuda? aman ne hoca gönderilmeliymiş kimse demiyor stoch sahada varmıydı? alex eski alex'i oynadımı? topal takıma alışmışmı? santrafor bölgemizde oruçlu ve sakat sow'dan yeteneği kısıtlı olan bienvenü'den veya kulübede oturmaya alışmış ve bu maçların adamı olmadığı bilinen semihten başka adam varmı diye? adamın eli kolu bağlı ne yapsın? Bu adam bizi şampiyon yaptığında veya dağılmış takımımızla şampiyonluğu son maça bıraktığında niye kimse sesini çıkarmıyordu aykut hocaya? 2-3 maç kötü sonuç aldık tefe koyduk adamı vefasızlıktır bu ayıp.

Şuan seslenmemiz ve kızmamız gereken tek adam Aziz başkanımızdır hani fenerbahçe 3 takımdan biri olacaktı dünyada nerde transferler? santrafor ve orta saha eksikliğimiz bir maç izlenme ile bile anlanacak şekildeyken nerde transferlerimiz? Hala havuzmuş şikeymiş onun peşindeyiz konu kapanacak fakat konuyu biz eşeledikçe eşeliyoruz bi önümüzü görelim hele transferlerimizi yapalım sonra kime rest çekiyorsak çekeriz lafta kalmayalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.