I

Onbaşı
16 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
Bedava kombine devredicek olan
Maça gitmek istiyorum bilet devredebilicek var mi
I
10 yıl
Spormarketim ve Sportive Siteleri
Allah belasını versin bu iki sitenin. 110 liralık alışveriş yaptım Müşteriye Ulaşılamıyor demişler siparişi sonlandırmışlar. Ne telefonlara çıkıyorlar ne destek taleplerine cevap veriyorlar. Sakın bir ürün almayın bu iki siteden. Allah kahretsin bunları.
I
10 yıl
Hepinizin beklediği konuyu açıyorum
Batallayı alsak nasıl olur ? Bence gayet iyi bir oyuncu. Hem Türk vatandaşlığına geçme durumu var. Bence alınmalı
I
11 yıl
Elmander Norwichle Anlaştığını Doğruladı
Sarı- kırmızılı ekiple yollarını ayıran Johan Elmander, Norwich City ile anlaştığını ve yarın resmi imzaların atılacağını söyledi.

Norwich City, forvet hattını Galatasaray'ın 32 yaşındaki oyuncusu Johan Elmander ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Norwich'e transferini doğrulayan Elmander, yarın resmi imzaların atılacağını söyledi.

Galatasaray'ı hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden isveçli golcü, Türkiye'de çok iyi günler geçirdiğini ve harika bir takımda forma giydiğini vurguladı.
Ujfalusi'nin vedasının bir hayli duygusal olduğunu belirten Elmander, "Ben de Galatasaray taraftarına mutlaka buna benzer bir veda etmek isterim" dedi.

Kaynak
I
11 yıl
13 Temmuz Shrewsbury Town - Galatasaray
http://www.shrewsburytown.com/news/article/21jun13-turkish-delight-875335.aspx

13 Temmuz Cumartesi günü Shrewbury Town ile bir hazırlı maçı yapıyormuşuz. Shrewsbury Town resmi sitesinden açıkladı. Bundan önce de 16 Temmuz'de Notts Country takımı bir hazırlık maçı yapacapımızı açıklamıştı. Takımlar bize eskisi gibi Avrupa'da söz sahibi bir takım gözüyle bakıyor. Şu 'Turkish Delight' muhabbeti biraz sıkıcı ama.
I
11 yıl
Carlinhos Bilmecesi
Terim'in hedefindeki solbek, şu ana kadar Galatasaray kulübünden kendisine resmi bir teklifin gelmediğini söyledi. Ancak Brezilyalı yıldız, yarın oynanacak Portugese karşılaşmasının, Fluminense formasıyla son maçı olabileceğini söyledi. Carlinhos, "O maç son maçım olabilir. Şu an ne olacağını bilmiyorum. Konfederasyon Kupası’ndan dolayı fikstürümüzde neredeyse 1 ay maç yok. O sürede neler olacak göreceğiz" dedi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89184/carlinhos-bilmecesi
I
11 yıl
Muslera / Uruguay - Fransa maçı
http://www.ligtv.com.tr/haber/muslera-kaleye-duvar-ordu

2014 Dünya Kupasından sonra biz bu adamı tutamayız gibi.
I
11 yıl
\"Arda Turan dönmeyecek, Nani...\"
NTV Spor'a konuşan Ahmet Bulut, Atletico Madrid'in kulübünün Arda Turan'ı satmayı düşünmediğini ifade ederek, "Başkan Enrique Cerezo Arda'yı bırakmıyor. Arda seneye yine Atletico Madrid forması giyecek" dedi.

Bulut, Galatasaray'ın Manchester United'dan kadrosuna katmayı düşündüğü Nani ile de bilgiler verdi. Portekizli oyuncunun, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren Bulut, transferin kolay olmadığını, Galatasaray'ın sabırlı olması gerektiğini söyledi.
Bulut, ayrıca Rubin Kazan'la yollarını ayıracak olan Gökhan Töre içinse ne Beşiktaş, ne de Galatasaray'dan teklif almadığını ifade etti.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88693/arda-turan-donmeyecek-nani---
I
11 yıl
Şarkı bilgisine güvenen
http://www.youtube.com/watch?v=jcf95i2anpE

Videonun başındaki şarkı harika ve bir iş için lazım bilen varsa yardım edebilir mi ?
I
11 yıl
11 belli oldu
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Gökhan Zan, Albert Riera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Johan Elmander, Burak Yılmaz, Didier Drogba
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.