M

Çavuş
12 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Yetkili Servisin Aracımla Kaza Yapması
arkadaşlar konya çelik motorlu araçlar renault yetkili servisine 7 ağustos tarihinde bıraktığım araçla bugün kaza yapmışlar. arabamda nokta boya yoktu. ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim ?
M
9 yıl
ASUS N53 SN 9 hücreli batarya
Merhaba arkadaşlar, asus n53sn sx202v kullanıcısıyım. notebook pilini yenilemeyi düşünüyorum. 7800 mah olanlar var 9 hücreli, amazon, aliexpress , e bay da. hiç alıp kullanan varmı ya da bi eş dost ? memnun mu , açıkcası türkiye de çok aradım göremedim olsa burdan alacaktım, ama bulamadım. standart 4400 mah üretmişler.

cevaplarınızı yardımlarınızı bekliyorum, selam ve dua ile..
M
9 yıl
internetten para kazanma
merhaba arkadaşlar internetten para kazanmak için falwin diye bir siteyi kullanıyorum. şu an günlük kazancım 4 dolara kadar yükseldi ve hem bunu artırmak hemde sizede yol göstermek için bu konuyu oluşturdum.

öncelikle nasıl olduğundan başlayalım, falwin site kullanıcı youtube facebook vine vs abone takip beğeni yaparak para kazandıran bir site. her tıklamaya 2-10 arasında bir coins veriyor.

şimdi bende dahil kimse oturup da akşama kadar birşeylere tıklamayla uğraşmaz. sizde uğraşmadan kazanın.

öncelikle amacımız bilgisayarın kendi kendine bize kazandırması. bu mantığı anlamamız lazım yani biz uyuduğumuzda bilgisayar sabaha kadar tıklamaya devam etmeli.

detaylandırırsak ,
ben ınstagram kullanıyorum size de ya ınstagram ya twitter hesabı kullanın diğer siteler belli tıklamadan sonra doğrulama istiyor.

rast gele bi ınstagram hesabı kurdum.

bilgisayara mause recorder programlarından herhangi birisini kurdum.7

akşam yatarken tıklamayı otomatik olarak başlatıyorum ve sabaha kadar kendi kendisine tıklıyor.

site 5000 coins = 1 dolar olarak veriyor. 5000 coins de 750-800 tıklama demek. ben sabah kalktığımda hesapta 6000 civarı puan oluyor. ki bu zaten 1 dolardan fazlası.

ref olarak da üniversiteden arkadaşlarımın bilgisayarına bizzat kendim kurdum hazırladım. onlar tıkladığında hem onlar hem ben kazanıyorum. 5 kişiden de 3-4 dolar geliyor. neden 5 dolar değil derseniz tıklamaları geç başlatıp erken durduruyorlardır. yani gece 4 de yatıp sabah 8-9 da kalkmak gibi.

ben evden çıkarken bile başlatıp çıkıyorum.

isteyene pm mesaj atsın team wiewer ile bağlanıp herşeyi hazırlayabilirim. ben kazanıyorsam herkes kazansın. benim kaybım yok. tek ricam refli üye olun ki çorbamda tuzunuz olsun :)

sizde benim referansımla başladığınızda birşey kaybetmiyorsunuz benim kazancıma katkı sağlıyorsunuz. bu yüzden referansla kaydolmanızı rica ediyorum.
kendim hallederim diyenlere

referanslı link:http://www.falwin.com//?ref=3143

direk site :http://www.falwin.com/

M
9 yıl
ACil yardım edin Allah rızası için :((
merhaba arkadaşlar, tp link mr 3420 router var elimde. Overwrt yaptım cihaz gitti. calışmıyor ne arayüz var ne birşey. system lambası yanıyor sadece. yardım edebilecek var mı bilen bu işi ? nerden bulaştım bilmiyorum ki buna :(
M
9 yıl
USB GİRİŞLİ MODEME WİFİ KARTINI BAĞLAMAK
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir sorunun çözümü için işin üstadlarından yardım arıyorum. sorun şu: evin 90-100 mt ilerisinde ki komşumla beraber interneti kullanmaya başladık. çatıya everest ewn-720 anten kurdum. ve 54mbps bağlantımı aldım. bilgisayarda internet sorunsuz ancak ben bunu evin içinde yeniden dağıtmak istiyorum. bunun için bilgisayarın wifisini değil ayrı olarak modemi kullanmak isiyorum çünkü bilgisayarın wifisi hem kapsama alanı zayıf kalıyor hemde her yeniden başlatmada ayarlamak gerekiyor. Şuan tp link mr3420 routerını kullanarak connectifiyle yerel ağa, yerel ağdan da routera yollayarak interneti evin içinde kullanabiliyorum. ancak hız 96-150 kbpslerde. bende dedim ki modemde usb girişi var. 3g modemler için hani. bir şekilde bu wireless kartı routera bağlayamazmıyım ?? bu sayede internetim çok daha sağlıklı olur. Nasıl yapabiliriz diye yardım beklerim ?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
TURKCELL GECE YARISI NET KOPUYOR 5-10 DK ??
Merhaba arkadaşlar numaramı turkcell e taşıyalı 3-4 ay kadar oldu , avea kullanıyordum. 5-6 sene. son zamanlarda arama başarısız / net yavaşlaması sorunlarından bıktım turkcelle geçtim. çokta memnundum taki bu son zamanlara kadar , yaklaşık 3-4 gündür her gece saat 23:55 ile 00:10 arası zaman diliminde net gidiyor. whatsapp üzerinden arkadaşla konuşturken birden çalışan bir internet bağlantısı yok diyor ve bağlantı kopuyor. sorun şebekede olabilir diye düşündüm ama farklı illerde olmamıza rağmen aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor. bir bilgisi ve ya fikrin olan var mı ? :) bu arada iyi bayramlar (:
M
12 yıl
photoshop
merhaba arkadaşlar gezdo.com.tr diye bir sitede işe başladım benden istedikleri ürünleri siteye eklemem buraya kadar herşey çok basit ancak resimleri temizleyip attığımda resimlerde bozulmalar oluyor nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum yardım edin lütfen ..!!

en üstteki resimler alıntı resimler ve çok netler ancak altta benim eklediğim resimlerde bulanıklık var nasıl üstesinden geleceğimi bilmiyorum,

lütfen acil yardım edin..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.