N

Yüzbaşı
19 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Hangi USB type c dönüştürücüsünü almalıyım?
N
6 yıl
Hangi Fiber İnternet Sağlayıcısını Seçmeliyim(Superonline-Vodafone)
Yakın zamanda fiber internet paketlerinden birine geçmeyi düşünüyorum.

İlk olarak Superonline düşündüm ama forumda ki bazı kişiler hızlarının 100 mbit olmasına rağmen yurt dışı çıkışı olarak maksimum 25-30 mbit aldıklarını söylediler.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Diğer seçenek Vodafone. Vodafone da Yurt dışı çıkışı olarak hız düşme problemi gibi bir problem var mı? Ya da Vodafone un Superonline a göre eski bir yönü var mı?

Ping olarak Vodafone ve Superonline dan hangisi daha iyi olur

Eğer Vodafone geçersem 100 mbit 100 akn olan pakete geçeceğim. Superonline geçersem 24 mbit platin paketi almayı düşünüyorum.

Genel olarak hangisini alırsam daha iyi olur.

Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
N
6 yıl
Türk Telekom hat değerlerim ve ping sorunu.
Son 3 aydır yüksek ping sorunu yaşıyorum.Özellikle yurt dışı serverlara bağlanırken yaşıyorum bu sorunu.Eskiden aynı serverdan 60 civarı ping alırken gün geçtikçe yüksele yüksele 130-140'lara kadar çıktı.Hat değerlerini de ekledim. VDSL kullanıyorum(hipernet 35mbit).Sorun modemimden kaynaklanıyor olabilir mi?Bu sorunu aşmak için neler yapabilirim?< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
7 yıl
Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi için laptop önerisi
Merhaba

Bu sene bilgisayar mühendisliğinde okuyacağım. Bir bilgisayar alacağım fakat hem ince hafif bir bilgisayar olmalı hem de performansı yüksek olmalı
Ben Msi gs73vr 7rf olan modelini düşündüm fakat ince olduğu için ısınma sorunu oluyor diyorlar.
N
7 yıl
Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi için laptop önerisi
Merhaba

Bu sene bilgisayar mühendisliğinde okuyacağım. Bir bilgisayar alacağım fakat hem ince hafif bir bilgisayar olmalı hem de performansı yüksek olmalı
Ben Msi gs73vr 7rf olan modelini düşündüm fakat ince olduğu için ısınma sorunu oluyor diyorlar.İçinde gtx 1060 var. Bu bilgisayar hakkında bilgisi olan var mı?
Bu bilgisayara alternatif olarak hangi laptop düşünülebilir?İşlemcisi 7700hq ekran kartı gtx 1060-1070 olan bir laptop arıyorum.
N
7 yıl
Razer Lancehead mi Razer Deathadder Elite mi?
Razer Deathadder elite de lancehead de aynı sensoru kullanıyor.Fakat lancehead daha yeni ve daha küçük.Elimin ölçüleri 19cm-9cm .Aslında Elite de biraz büyük geldi özellikle bombeli olduğu için uzun kullanımda elimi yorabilir diye düşünüyorum ama Lancehead de piyasadaki en küçük mouselardan biri. EC2-A dan bile küçük. Lancehead deneme fırsatım olmadı. Siz ne önerirsiniz.Bu arada cs go ve rainbow six siege için mouse.
N
7 yıl
Qp Bilişim Güvenilir mi?
Qp Bilişimden Razer Lancehead mouse almayı düşünüyorum fakat ürün şuan sadece Aral da ve Qp bilişimde var. Aralda fiyat yüksek olduğu için şuan buradan almayı düşünüyorum.
Daha önce Qp Bilişimden hiçbir şey almamıştım. Daha önce alışveriş yapanlar ya da bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim.
http://www.qpbilisim.com.tr/RAZER-LANCEHEAD-TOURNAMENT-ED-MOUSE,PR-380.html
N
7 yıl
Siteme PSU önerisi
Bilgisayarın özellikleri;
Msi Gtx 780
Fx 8320
Asus m5a97 r2.0
8 gb ddr3 ram
2 tb hdd
Bu sisteme en az kaç w lık Psu gerekir. Mümkün olduğunca sorun çıkartmayacak ucuzlukta bir psu olursa iyi olur
Teşekkürler
N
7 yıl
2 tb hdd kayboldu.
Hdd de hiçbir sorun yokken birden kayboldu. Fakat disk yönetiminde görünüyordu. Yeni birim olarak atayınca tüm dosyalar gitti fakat yeniden gözüktü hdd. Hdd sentinel de hdd nin sağlığı ve performansı %100. Hdd tune da da bir problemi gözükmüyor. Arada sırada tiz ses çıkarıyordu fakat çok yüksek bir ses değil. Daha alalı 3 hafta oldu. Sorun ne olabilir. Bir daha olursa dosyaları kaybetmeden tekrar nasıl geri getirebilirim hdd
N
7 yıl
İ7 6700k sıcaklık değerlerim normal mi?
İ7 6700k ile Cooler Master Hyper 212x'i kullanmaktayım. Sıcaklıklar boştayken 35-40 derece arasındayken oyunlarda ısı 72 dereceye kadar çıkıyor. Bu sıcaklıklar normal mi yoksa bir sorun var mı? Ekran kartımsa Asus Gtx 1070. Ekran kartım maksimum 60 dereceyi gördü.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.