S

Çavuş
31 Mart 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
19 yıl
intelin 64 bit laptopu var mı?
Arkadaşlar AMD'nin 64 bitlik laptopları var. Peki intelin var mı acaba? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
S
19 yıl
iyi ekran kartlı laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar iyi bir ekran kartı olan bir laptop almayı düşünüyorum. 1700$ civarı birşey arıyorum. Benim için önemli olan ekran kartı. Desktop sistem almayı düşünmüyorum.
S
20 yıl
amd 2500+ overclock
Arkadaşlar, AMD 2500+ ı orjinal fanla en fazla ne kadar overclock yaptınız ve fazla overclock yapınca sistem açılmıyor mu, işlemciye zarar veriyor mu? Bir de bende 2*256 mb 400 mhz cls3 kingston ram var. Bu ramlerin saat hızını mı arttırmak daha iyi olur yoksa zamanlamasını düşürmek mi daha iyi olur? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

S
20 yıl
msi fx5200 fanı
selam arkadaşlar. 2 hafta önce 128 mb 128 bit veri yollu msi td128 fx5200 ekran kartı aldım(üzeri kırmızı). Fakat üzerinde fan yoktu; üzerinde msi yazan altın rengi heat sink vardı. Ancak bilgisayara tanıttıktan ve kendi 3d overclok programını yükledikten sonra fanda sorun var diye uyarı veriyor. Bu karttan kullanan varsa fanlı mı fansız mı olduğunu söyleyebilirse sevinirim. Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
S
21 yıl
CD-RW
Tekrar yazılabilir CD ler ile CD yazması nasıl oluyor,flopy disk gibi mi normal CD ler gibi mi,üzerinde bazı dosyalar varsa bunları silmeden başka dosyalar eklenebiliyor mu,CD nin kapatılması ne demek, ne işe yarıyor?
S
21 yıl
Ses Kartı
Arkadaşlar onboard via wave ses kartım(Azza anakartımda) var.Fakat çıkış gücü az;kulaklığa az ses veriyor.Ayrıca tiz ses veriyor.İyi bir ses kartı almak istiyorum.20$ civarı olabilir.Fakat yine de fiyat farkı olmaksızın tüm önerilerinizi bekliyorum.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
S
21 yıl
müzik klipleri
Arkadaşlar yabancı ve yerli müzik klipleri hangi internet sitelerinden indirebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S
22 yıl
Ekran kartı biosu
Arkadaşlar ekran kartının biosuna girmek mümkün mü?Mümkün ise biosta hangi değişiklikleri yapabiliriz?
S
22 yıl
divx mucizesi
<font color=blue></font id=blue>
Arkadaşlar şu divx filmleri seyretmeyen varsa mutlaka seyretsin.Hem ses hem görüntü bakımından süper ayrıca boyutu da çok az.Örneğin Breaveheart tek cd'ye sığıyor.
Divx hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Selamlar...

takas için listenizi bana gönderebilirsiniz:
star008@mynet.com
S
22 yıl
celeron1300
Arkadaşlar bende Azza 694BX anakart var.Şu an celeron900 kullanıyorum. Celeron1300 alsam anakartım destekler mi ve performans artışı ne kadar olur?Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...

<font color=blue></font id=blue>
Azza 694bx anakart,celeron900,256mb ram,40 gb seagate 5400rpm harddisk,64 mb winfast th tv-out ekran kartı,52x lg cdrom,32-10-40 lg cd-writer<i></i>
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.