E

Çavuş
01 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
LG G2 Sanirim Brick oldu biri yardim edebilir mi
Rootlu olarak radyo yu aktif etmeye calisirken telefon brick oldu sanirim, kok dizinde system/app klasorunde birseyler sildim herhalde telefonu resetlemek istedim kapandi fakat acilmiyor. ne sarj aliyor ne download mod aciliyor nede bilgisayar goruyor bilen birisi yardimci olursa sevinirim.
E
10 yıl
Lg g2 Delta gsm Sözde Sıvı Teması
Telefonda hiç bir sıvı teması veya herhangi bi darbe olmamasına ragmen ekran renklerinde bozulmalar oldu ve ekrandaki beyaz renk mor olarak gozükmeye basladi.Forumda boyle bi sorunla karşılasan kimseyi bulamadım fakat internette biraz arastırma yapınca bi kaç kişide daha aynı sorunun olduğunu fark ettim.Sorunu daha iyi anlatması için linki atıyorum.
https://www.ifixit.com/Answers/View/178376/green+and+purple+screen+on+LCD+-+pictures+link+included

Telefonu Delta gsm garantisinde almistim.Cuma günü garantiye gönderdim.Bügün telefonun durumunu ögrenmek için aradığımda telefonun ekran soketinin yanındaki kondansatörde sıvı temasının oldugunu , komple ekran değişimi yapılcağini ve fiyatının 450 tl olduğunu söylediler.Telefonun sıvı teması olan yerini görmek istiyorum dediğimde bana bu fotograflari gönderdiler
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Telefonda herhangi bi sıvı teması olmamasına ragmen sıvı teması var diyerek garanti dışı bırakıyorlar.Bu konuda ne yapmam lazım yasal olarak butun yollardan hakkımı aramayı düsünüyorum.Bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa cok memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.