R

Teğmen
31 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
FIFA 20 pembe renk sorunu
Arkadaşlar selam FIFA 20 de değişik bir sorun yaşıyorum PS4 de. Renkler pembeli tonlarda olmaya başladı. Oyunu sildim tekrar yükledim ama düzelmedi. Diğer oyunlarda sorun yok sadece FIFA da var bu. Bu sorun çözümü hakkında bilgisi olan var mıdır.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
Kazasız, Değişensiz, Boyasız, Tramersiz Sadece 25 Binde 2013 Otomatik Vites Corsa
Araç sadece 25 binde olup tüm bakımları serviste yapılmıştır. KM sorgusu servisten yapılabilir. Araçta kesinlikle kaza değişen boya tramer kaydı bulunmuyor 10 gün önce ekspertizi yapıldı isteyene gönderebilirim araç otomatik vitestir. Sıfırdan farksız deyimi tam olarak bu araca uyuyor. Takasa açık olup fiyatı 55 bin liradır.





< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
45 bine kadar araç önerisi
Merhaba,

45 bin tlye kadar otomatik araç arıyorum önerisi olan var mı? Km 100 bin altı olması tercihimdir.
R
7 yıl
Satılık Kazasız Değişensiz Tramer Kayıtsız 79 Binde 2007 Ford Focus
Araç bilgileri linkte yer almaktadır. Kaza değişen tramer kaydı kesinlikle yok 2007 model otomatik sadece 1 parça sol arka çamurlukta lokal boya mevcut bunun dışında hiç bir yerinde boya bulunmuyor. Araç Trend modeldir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-79-bin-km-de-kaza-degisen-tramer-kaydi-yok-full-orjinal-470860103/detay/


Bilgi almak isteyenlere telefon numarası verilecektir.
R
7 yıl
Ps4 evde iki kişi oynayabileceğimiz oyun önerisi lütfen?
Evde arkadaşımla iki kişi multiplayer olarak oynayabileceğimiz güzey oyunlar var mı öneride bulunabilir misiniz. Bir zamanlar araba yarışı falan oynardık artık bulamıyorum. Yardım lütfen.
R
8 yıl
30000 e kadar alınık araç
En fazla 2011 model 30000 e kadar araç arıyorum 2011 olmasının sebebi kredi ile alacak olmamdır. Önerisi olan var mı?
R
8 yıl
just English mi, English Time mi?
Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım.Şube olarak Kadıköy düşünüyorum.
R
8 yıl
PS4 Hesap Engellendi Yardım!!
Arkadaşlar geçen hafta kardeşlikle aldığımız fifa16 hesabımıza şuan giriş yapamıyoruz. Giriş yasaklandı yada geçici olarak engellendi diye hata çıkıyor bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? Ben ana hesapla oyuna giriş yapabiliyorum ama sec hesap giremiyor.
R
9 yıl
ETS Tur vb yerde çalışan varmı
Slm arkadaşlar Ets Tur Tatilsepeti vb bir yerde çalışan varmıdır ekimde balayı için otel rezervasyonu yaptırıcam da fikir almak istiyorum.
R
10 yıl
Marketten Kurban
Arkadaşlar ben bu sene carrefourdan kurban almayı düşünüyorum. Kurbanı kesip eve gönderiyorlarmış biz sadece vekalet verip ödeme yapıyoruz.Bunu daha önce yapan oldumu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.