B

Çavuş
30 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Dolandırlıyoruz
Yaklaşık bir sene önce Yeni silver 6gb tarifesine geçiş yaptım..Geçiş yaparken bana aylık 29 tl vergiler dahil diye bilgi verdiler, daha sonra bana aylık 39 tl gelmeye başladı müşteri hizmetlerini aradığımda geçmiş dönemlere ait eksik yansıtan ücretler taksitler halinde her ay yansıtılıyor gibisinden bişeyler saçmaladılar..taahhüt bittiğinde mahkemeye vermeyi düşünüyordum avukat boşver uğraşma dedi sizce ne yapmalıyım?
B
11 yıl
jameson js-2015 full HD yardım
22" led monitör tv de kullanmak için bir uydu alıcısı ararken karşıma 134 tl e bu ürün denk geldi..bu ürünü kullanan ve bilgiye sahip olan varmı..veya max 150 tl tavsiye edebileceğiniz mini hd, bıss li ve kaydet seyret özelliği olan uydu alıcısı varmı..şimdiden teşekkürler..
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/jameson-js-2015-full-hd-uydu-alicisi-receiver-74959846?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0
B
11 yıl
LG M2252D-PZ nasıldır?
Evde hem monitör hemde tv kullanabileceğim 22" tv arıyordum bu denk geldi fiyat ve özellik olarak nasıl..Bu fiyatlarda başka tavsiye edebileceğiniz model marka varmıdır?..şimdiden Teşekkürler..
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-m2252d-pz-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,36027.html?ref=biarada.com#TabPanelStart
B
12 yıl
adidas ORACLE V LOGO uygun fiyata
evet arkadaşlar..başlıktada belirttiğim gibi adidas ORACLE V LOGO Erkek Tenis Ayakkabısı araştırıp en ucuz burada buldum...ben internetten 6 taksitle sipariş verdim ücretsiz korgo ile 2. gün elime ulaştı..numarasını bulanlar bence kaçırmasın...
http://www.sporjinal.com/urun/adidas-oracle-v-logo-erkek-tenis-ayakkabisi/52128/
B
12 yıl
max.300 tl lik telefon tavsiyesi
başlıktada belirttiğim gibi max. 300 tl param var..babama hediye olarak almayı düşünüyorum..daha önce lg gm 735 de ve htc de hayal kırıklığına uğradığım için sadece nokia, samsung ve sonyericsson marka dokunmatik veya dokunmatik + tuş takımlı düşünüyorum..

aradığım özellikler;

1-kamerası en az 5 megapiksel olsun
2-wifi ve flash desteği bulunsun
3-kullanımı çok zor olmasın
4-hoparlörü güçlü olsun
5-kullanılmamış veya ikinci el garantili olabilir
6-3g olursa iyi olur

tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.