A

Teğmen
22 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
2005 sedan tekna almera aldım nasıl?
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce almera bal köpüğü renginde sedan aldım 165.000 km de ama araç çok temiz nice 70 80 100 binde almeralarıda gördüm çünkü 3 senedir arıyorum çok temiz boya değişen yok 2. sahibinden aldım o da 6 ay civarı binmiş arabanın bütün evrakları kitapçıkları duruyor. nissan servisinede götürdüm on numara dediler 20.500 e aldım fiyat sizce nasıl birde ilk açılmada pervane sesine benzer ses geliyo 2-3 dk ısınnca geçiyo neden acaba triger zincirimi değişecek değişecekse servis ve baktırdığım ustalar ni ye bişe demedi yardımlarınızı bekliyorum(resimdeki aracın benzeri)
A
13 yıl
2005 sedan tekna almera aldım nasıl?
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce almera bal köpüğü renginde sedan aldım 165.000 km de ama araç çok temiz nice 70 80 100 binde almeralarıda gördüm çünkü 3 senedir arıyorum çok temiz boya değişen yok 2. sahibinden aldım 0 da 6 ay civarı binmiş arabanın bütün evrakları kitapçıkları duruyor. nissan servisinede götürdüm on numara dediler 20.500 e aldım fiyat sizce nasıl birde ilk açılmada pervane sesine benzer ses geliyo 2-3 dk ısınnca geçiyo neden acaba triger zincirimi değişecek değişecekse servis ve baktırdığım ustalar ni ye bişe demedi yardımlarınızı bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.