E

Er
21 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Turkcell Hotspot Paketleri
Öncelikle herkese merhabalar.

Turkcell’in sadece paylaşımla kullanılabilir diye satılan hotspot internet paketini, internet altyapımda problem olduğu için bir aylığına bilgisayarımda kullanmak istiyorum.

Yalnız bilgisayarım masaüstü ve wi-fi özelliği yok. USB ile bağlansam yine kullanılabilir mi bu paket soru işaretim bu. Yardımcı olabilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
E
3 yıl
GTX 980 ile 1440p monitör kullanabilir miyim
Merhabalar,

Şu an kullandığım sistemimde GTX980 Gigabyte ekran kartı kullanmaktayım. Yeni monitör alacağım fakat 27" bir monitör tercih edeceğimden piksel saymamak adına 1440p bir monitör tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Fakat oyunlarda ekran kartım yeterli olur mu çok emin değilim.

Aslında çok rekabetçi oyun oynayan biri değilim genelde MMORPG ve hikayeli oyunları tercih ediyorum, bundan dolayı çok yüksek FPS almasam da olur.

Bir diğer handikapımda 1080p videoları 1440p monitörde can sıkıcı olmayacak şekilde izleyebilecek miyim? Çoğu içerik 1080p çözünürlükte, gerek Netflix'te, gerek YouTube'da, bu da önemli bir kriter benim için. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
E
3 yıl
3000 TL CİVARI MONİTÖR TAVSİYESİ
Merhabalar,

Minimum 27inc olmak kaydıyla monitör bakıyorum. 2k olsun istiyorum ama ekran kartımla alakalı problem yaşar mıyım çok arada kaldım açıkçası.

FPS oyunlarıyla çok aram yok, genelde hikaye oyunları oynuyorum ve film izliyorum.

https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-p-HBV00000BA2EM

Bu monitöre şu an çok yakınım ama dediğim gibi ekran kartım GTX 980. Çok büyük performans kaybı yaşar mıyım 2k da, 1080e mi yönelmeliyim bilemedim.

Bunun dışında da monitör öneriniz olursa bana çok yardımcı olur.
E
5 yıl
Turknet’in kademeli olarak hızı düşürmesi! (Gizli AKN içerir)
Merhabalar. İnternetimi 6 gün önce TurkNet'e taşıdım. İlk bağlantı sağlandığında 12mbps internet kullanıyordum. Kullandıkça hızım düşmeye başladı. İlk 3 gün sonrasında 9mbps ye düşürüldü ve teknik destek kaydı açtım. Gerekli kontrollerin yapıldığını ve sorunun çözüldüğünü (! ) söylediler destek kaydını kapattılar. Sonuç ne mi; hızımı 4mbps ye düşürdüler. Yeni destek kaydı açmama rağmen de 3 gündür dönüş yapılmadı.

Şimdi bizde akn yok diyorsunuz, fakat kullandıkça internet hızının sebepsizce düşürülmesi ve bu hıza sabitlenmesinin akn’den hiçbir farkı yok.

Abone numaram : 2124173941
Umarım artık yardımcı olursunuz.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Ekran Kartı Tavsiye
Merhabalar.

İntel i5 işlemci
8gb ram

var.

250-300 tl civarı da bütçem.

yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.