F

Teğmen
06 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
151 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 yıl
Beyaz Eşya Önerileri, Bunaldım!
Evet arkadaşlar aylardır arayıp tarıyorum artık bunaldım, bu işe bir son vermek istiyorum, tecrübeli bir arkadaşım bana söylesin, bu akşam gidip alıyorum hepsini, ben size verebileceğim fiyatları yazacağım. Önceliğim ise buzdolabı, diğerleri olmasa bile şimdilik sadece buzdolabı önerisi verseniz de olur.

Max. 2250 TL Buzdolabı
Max. 1250 TL Bulaşık Makinesi
Max. 1500 TL Çamaşır Makinesi
Max 1500 TL Ankastre Set

Totalde 6500 TL bütçe. Siz isterseniz bölüşe bölüşe dağıtabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.
F
8 yıl
Kurumsal Hosting ile ne yapılır?
Başlık biraz ilginç oldu evet. Şöyle anlatayım; ihs.com.tr'nin Euro 2016 Finalistleri Tahmin yarışmasını kazandım ve tarafıma hediye olarak bugün itibarıyla başlamak üzere 1 yıllık kurumsal hosting hediye ettiler. Ücreti 240 TL. Özellikler: Alan ve Trafik Limitsiz. 100 E-Posta. 5 domain, 1 Subdomain, 1 Mysql.
Şimdi benim websiteyle falan işim olmaz, ben bu hostingi nasıl kullanabilirim acaba? Ya da bunu yarı fiyatına satabileceğim bir yer var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim, yazık olmasın hosta, hem de ödülün benim için anlamı olur.
F
8 yıl
150+ Key Satılık (satıldı)
Gelen tekliflere göre keyleri satacağım, kaçtan almak istediğinizi özel mesaj olarak atabilirsiniz. (Referanslarım çok yüksektir.)
F
8 yıl
100 adet satılık key 6.25
6.25 TL tanesi, hepsini alana 6.2
F
8 yıl
Dreamhack için betlik item satın alınacak
acil pm pls, referanslı arkadaşlardan satın alacağım sadece.
F
8 yıl
Alınık Kelebek Solgun/Butterfly Fade
teklifleri bekliyorum, FN bakıyorum, fade/float değeri önemli değil, fiyatı uygun olsun yeter
F
8 yıl
Alınık Bayonet
bayonet tekliflerini alayım, uygun olanını satın alacagım hemen
F
8 yıl
Acil Alınık Silver Acc
varsa silver hesabınız hemen iletişime geçin
F
8 yıl
Face It Ligi için Takım Kuruyoruz
Arkadaşlar Face It üzerinden oynamak istiyorsanız eğer, sizi de kuracağım takıma beklerim. Rütbeniz en az MG1 olursa sevinirim. Benim rütbem global elite, gerektiği kadar carryleyeceğim takımı. Turnuvalara katılıp eğleneceğiz
F
9 yıl
131 Adet Satılık Key
Hepsi tek seferde satılık= 720 TL

sadece banka havale/eft
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.