L

Çavuş
05 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
6 yıl
Intel Graphic Settings, Sağ Click\u0027te Görünmüyor
Selamlar,

Bilgisayarıma yeni format attım ve ilgili ayarları Monster'ın sitesinden indirip kurdum. Şu anda hiçbir şeyde problem yok fakat; nasıl ki NVIDIA paneline girmek için masaüstünde sağ tıklayıp seçebiliyorsak aynısını Intel Graphic Settings için de seçmek istiyorum fakat olmuyor.
https://www.intel.com/content/dam/support/us/en/images/graphics/sb/img/5596_image2.jpg

yukarıdaki normalde olması gereken bir sağ click. Aşağıdaki de benim ekranımdaki. Ne yaptıysam bir türlü oraya getiremedim.
http://prntscr.com/jy6xfc

Ne yapmam konusunda pek fikrim yok. Aygıt yöneticisinde de sürücü görünüyor.

Ne yapmam gerekiyor, sağ clickte bu ayarı nasıl getirebilirim?
L
8 yıl
Oyun oynarken SS alıp, paylaşmak
Umarım reklam gibi bir şeye girmez bu, oyun oynarken SS aldığımızda işimize yarayacak bir program ismi söylemek istiyorum sizlere. Benim işimi gördü, sizinkini de görsün

program şu, diyelim ki oyun oynarken ss aldınız, steamde f12 ile alıyoruz ve kendi klasörüne kaydediyo, o klsaörü bulup görseli seçmek de yoruyo insanı. ya da normal oyunlrda ss alırken zorlanıyo olabilirz

program şu işe yarıyo, diyelim ki ss aldınız, alır almaz hemen bi link çıkarıyo size, yani arkadaşlarınızla paylaşmaınız için ve tamamen oyunculra özel. ekran görüntüsü yakalayıcı gibi çalışıyo, ondan farkı da atıyorum üstüne şekil çizip, yazı yazabiliyosunuz gibi.

siteleri türkçe ama programlraı şimdilik ing galiba. screenshu.com/tr
L
8 yıl
Örgün öğrenim ve Açıköğretim İle İlgili Sorular
Herkese merhaba,

Bi yakınım için, onun ağzından bir şeyler sormak istiyorum:

"2 yıllık teknik bilimler okuyan bir öğrenci, okulu bırakıp Açıköğretim okumak istiyor. Fakat askerlik ile ilgili ciddi kuşkuları var. Yani, bahsettiğim Aöf, ikinci üniversiteden değil bu arada."


Ben ona şunları söyledim, 2 yıllık teknik bilimleri okumayacak ise, gelecek sene sınavlara girip, 4 yıllık aöf okusun. Ama ondan önce de 2 yıllık teknik bilimleri dondursun. Hem askerliği aöf'ten devam eder. hem de çalışıp para kazanıp, hayatını kazanmaya da devam eder.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikirleriniz neler?
L
9 yıl
(Yardım) Gökyüzü\u0027nü tanımak istiyorum
Belki aradan hemen hemen 1 yıl geçmiş bu konu hakkında konuşalı. Çoğumuz evreni, gökyüzünü ve hatta bu Dünya'da yaşamamıza rağmen kendi gezegenimizde bilmediğimiz birçok şeyi öğrenmek istiyoruz. Açık söylemem gerekirse, birkaç yıldır gökyüzüne, bir türlü anlamlandıramadığım ya da nedenini belirleyemediğim bir merakım var. Lakin, gerek işlerim gerekse okulum sebebiyle bir türlü bu konu üzerine yoğunlaşamamak, beni çıldırtıyor idi.

Bu konunun altına yazmak istedim ve eğer Forum'da gök bilimi ile ilgilenen, nereden başlayacağımızı bilen ve bununla alakalı bolca makale/kitap/dergi önerebilecek birileri varsa, bana mutlaka yazsınlar ya da mesaj atsınlar. Bununla alakalı eğitim dahi görebilirim ama Türkiye'de bu ne kadar mümkün olabilir bunu da bilmiyorum. Sizlerden yanıt bekliyorum.
L
9 yıl
Hangi bankanın kredi kartını kullanmalı?
selamlar.

kredi kartı kullanacağım, iş'te üniversiteli ve bonus genç arasında kaldım. ikisinden birini veyahut kendi kullandığı başka bir bankayı önerecek olan var mıdır? müş. hiz. vs. açısından ulaşılabilir olan, taksit yapabilen, 2000tl gibi bir limit koyan,(başlangıçta 500 yeterli) banka kredi kartlarını arıyorum.

önemli olan yıllık aidat, sinir bozucu bir durum. olmazsa daha güzel olur.
L
9 yıl
Superonline kullananlar bakabilir mi?
Herkese selamlar, superonline kullanmak istiyorum ama bir türlü olumlu şeyler ile karşılaşmıyorum. Fiber kullanmayacağım, bu yüzden ADSL superonline kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse sevinirim.

Şu anda devam eden kampayanlar hakkında ne önerirsiniz? 8mb, 50gb akk'nin bana yeteceğini düşünüyorum.

Bir de diğer sorum, ev telefonumuz babamın üzerine olduğu için ve babamın da yurt dışında olması sebebiyle, interneti evime bağlayabilirler mi? İnterneti ben devralabiliyor muyum?
L
9 yıl
Evime İnternet Alacağım, Ne Almalıyım?
Herkese selamlar,

Evime internet alacağım, daha önce bir ortağım ile beraber kullanıyordum. Fakat yaşadığım aksilikler yüzünden artık tek başıma kullanmak istiyorum.

Bilgisayar başında iken genelde mail kontrol edip, film izleyip, oyun oynuyorum. Bulunduğum eve fiber gelmiyor, gelemiyor. Bu yüzden, sizce hangi interneti kullanmalıyım? TTNET almak istiyorum ve faturalandırılmasının nasıl olduğunu merak ediyorum. 16mb kullanıp, 75gb kota olması, benim gibi oyun oynayıp dizi/film izleyen birine yeter mi? Fiyat konusunda fazla uçmak istemiyorum çünkü dediğim gibi tek kullanacağım.

Sözün kısası, internetini tek kullanan, memnun kalan(ufak tefek sorunlar illa ki olacaktır) arkadaşlar acaba benimle de kullandıkları interneti ve sağlayıcılarını söyleyip bana da önerebilirler mi? TTNET kullananlar yardımcı olabilirse ayrıca sevinirim.

Kolay gelsin.
L
10 yıl
Bilgisayar\u0027da TV İzleme Programı ?
Selamlar.

Bilgisayarım da TV izlemek istiyorum lakin TV kartım yok. Webkolik gibi bir program kullanıyordum daha önce, şu an var mıdır bilmiyorum. Bunun dışında buna benzer bir program öneren var mıdır??
L
10 yıl
Platform oyunu: Monochroma
Türkiye'de, Nowhere Studios tarafından geliştirilen oyun dün Steam'de yayınlandı arkadaşlar. Oyun hakkında görüşleri olanlar, oyunu alıp oynayanlardan, alamayıp oynayamanlar varsa burada bir tartışma ortamı yaratalım istiyorum.

http://invisioncommunity.co.uk/wp-content/uploads/2014/05/Monochroma-logo-nat-games.jpg

Oynanış için: Videoyu izlemek için tıklayınız




Steam için: Monochroma Steam

Playstore için: Monochroma Playstore
< Resime gitmek için tıklayın >
L
10 yıl
Windows 8.1 Format Atma Hatası --\u003e
Merhaba..

Bilgisayarıma format atmak istiyorum. Fakat bir türlü atamıyorum. Bilgisayar Ayarlarını Değiştir > Kurtarma > Herşeyi kaldırın ve Windows'u Yeniden Yükleyin bölümündeki 'Başlangıç'a' tıkladıktan sonra

"Bazı dosyalar eksik. Windows yüklemeniz veya kurtarma medyası bu dosyaları sağlayacak."" hatası almaktayım. Bilgisayarım Windows 8.1

Bilgisayarımı aldığımda Win8 yüklü olduğu için herhangi bir CD veyahut DVD'si bulunmamakta. Bu konuyla alakalı ne yapabilirim? Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen, iyi akşamlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.