S

Er
18 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Uygun Fiyata Acil Satılık Wordpress Teması!
Sitemi kapattığım için Admania Temam satılıktır. Temanın themeforest üzerindeki satış fiyatı 39$. 120 tl gibi bir ücrete bırakabilirim. 

Tema, Google Adsense için özel olarak tasarlanmış bir tema. Reklamlar oldukça bol ve rahat bir şekilde istediğiniz gibi de düzenleyebiliyorsunuz.

Themeforest linki
https://themeforest.net/item/admania-best-ad-optimized-wordpress-theme-for-adsense-affiliate-enthusiasts/18194026

Demo
https://preview.themeforest.net/item/admania-best-ad-optimized-wordpress-theme-for-adsense-affiliate-enthusiasts/full_screen_preview/18194026?_ga=2.216498896.754656734.1590879032-1633176969.1590878728
S
10 yıl
yüksek proteinli beslenme programım
17 yaşındayım 8-9 aydır bu sporun içindeyim . Yaklaşık 1 aydır kendi oluşturduğum bu programı uygulamaktayım . Araştırmalarıma göre kilonun 2 katı protein yeterli oluyormuş ama ben 2.5-3 katına kadar çıktım sanırım bilmiyorum. 80 kiloyum 160gram almam gerekiyor ama programdakileri protein hesaplamasına göre 270 küsür protein çıkıyor bilmiyorum yanlış hesaplamada olabilir ama sizce bu kadar fazla protein almamın bir sakıncası olur mu? supplement kullanmadan bu işi yürütmek istiyorum.

sabah 6:00
50 gram yulaf ezmesi
4 yumurta
2 bardak süt
50gram lor peyniri
1 muz Bunları blenderda çekip içiyorum


7:00-14:00 arası okulda olduğum için 10:30 da aynı şekilde sabah kahvaltısındakileri blenderda çekip shakerla okula götürüyorum .
3 yumurta
50 gram yulaf ezmesi
50gram lor peyniri
3 bardak süt
fıstık ezmesi
1 muz

12:00
Form çikolata kaplı lifli bisküvi 1 paket

Öğle 14:30
200gram tavuk
pirinç pilavı
250 gram yoğurt


antrenman öncesi 16:45

1 bardak süt
50 gram yulaf ezmesi
50gram lor peyniri

antrenman sonrası 17:30-17:45

200gram tavuk


akşam 19:00

200gram tavuk
salata
200gram yoğurt

21:30 yatmadan önce
50 gram lor peyniri
S
10 yıl
Amino asit kullanımı
Yaklaşık 8-9 aydır bu sporun içerisindeyim . Sık sık yemek yiyebildiğim için günlük protein ihtiyacımı protein tozuna gerek kalmadan karşılayabiliyorum ama bi yandan amino asit kullanmak istiyorum. Fazla para vermek istemiyorum uygun bi ürün buldum adı "Hardlina Amino Full 300 Tablet" diye googleda aratırsanız bulabilirsiniz fiyatı "70TL". Sizce kullanmalımıyım bi faydasını görebilirmiyim genelde aminoasit ve bu tür supplement kullananları doğallıktan çıktığını söyler bizim toplumumuz ama bilemiyorum ne yapmam gerek . Bi nevi doping diyenler oldu bana kullanma dediler önce hemen şişersin sonra bırakırsan fos olursun vs vs. Aminoasidin enerji artışı sağlandığı biliyorum kas gelişimindede yardımcı olduğu söyleniyor , bu aminoasitler doping görevi görmüyor değilmi ben yanlış biliyorum benim için hiçbir zararı olmaz? . Kas gelişimimde doğal olarak bir etkisi olacaksa hemen almayı düşünüyorum lütfen sorularımın hepsini cevaplamaya çalışırsanız çok memnun kalırım. İyi forumlar teşekkürler
S
10 yıl
bel bölgesi
yaklaşık 8 aydır bu sporun içindeyim . Spora ilk 3 ay evde kendi imkanlarımla yaptım daha sonrasında spor salonuna kaydoldum . 5 ay önce bulka başladım ve yaklaşık 10 kilo aldım. Tek sorunum kilo alırken belimin haddinden fazla kalınlaşması üst bölgeyi ve kolları fazla yağlandıramadım. Belim yaklaşık 8cm kalınlaştı .Malum yaz ayıda yaklaşıyor tekrar kilo vermeye başlamak istiyorum ama bu seferde belimi inceltirken kas kaybı ve üst vücudumdaki aldığım kiloları fazla kaybetmekten korkuyorum.



Üst vücudumdan fazla kilo ve kas kaybetmeden belimi inceltmek istiyorum. Beslenme ve antrenman hakkında yardımcı olursanız sevinirim



8 Ay önce

Boy: 1.80
Kilo : 65
Omuz : 113
Göğüs : 97
Kol : 31
Bel : 82

Şimdiki ölçülerim

Boy: 1.81
Kilo : 80
Omuz : 123
Göğüs : 107
Kol : 38
Bel : 88

Önce

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Sonra

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Ektomorf vücut tipine sahip olmam moralimi bozuyor.
Merhaba arkadaşlar. Ektomorf vücut tipine sahibim ve buda motivasyonumu düşürüyor. Öncelikle 16 yaşındayım 1.81 boy 66 kilo , boy ve kilom ideal değil biliyorum ama bunun için bir beslenme programı bile uyguladım amacım 73 kiloya kadar çıkıp salonda ağır antrenmanlar yapmaktı. Ama malesef hedefime ulaşamadım , 1 kilo bile alamadım . Vücut tipleri hakkında bir makale okumuştum ve ektomorf olduğumu anladım vücudumun asla yağ tutmayacağını , kilo almamın çok zor olduğunu , kas kütlesi artırmamın dahi zor olduğunu anladım , moralimi bozmuştu . Omuzları geniş , kolları kalın bir sürü insan görürürüz filmlerde , internette , sokakta , bakar kalırız , onların çalışarak böyle bir vücuda sahip olduklarını düşünürdüm ve bende çalışsam bende yaparım derdim büyütmezdim gözümde ama vücut geliştirmede genetiğin çok büyük rol oynadığını anladım malesef. Henüz salona başlayalı 2 hafta oluyor , ne kadar istekli , azimli olsamda ektomorf olduğumu düşününce yapamacağım gibime geliyor olmayacak diyorum . Arkadaşlarım fit bir vücudum olduğunu söylüyorlar , zayıfmıyım diye soruyorum iyisin iyi diyorlar ve spora başladıktan sonra övmeye başladılar vücudumu ben ne kadar hoşnut olmasamda. Halbuki ben sadece onlara göre iyiydim yani onlara kıyasla, benim amacım spor yapmayan insanlarla değilde benim gibi aynı süre kadar çalışmış bir insanla kıyaslandığımda zayıf kalmamam ve gelişmimin fazla olması . Senin gibi vücudum olsa keşke diyen arkadaşlarım oldu ama her insan her zaman fazlasını istiyor biliyorsunuz . Düşünüyorumda her vücutcu mezomorf ve endomorf mu ? hayır değil ama neden her gördüğüm bodyci iri iri kaslara sahip ? ektomorf olsa denilene göre o kadar gelişmez . Dediğim gibi arkadaşlar hedeflerim büyük , istekliyim , azimliyim ama vücut tipleri ile ilgili bir makale okumadan önce motivasyonum daha yüksekti diyebilirim . Ama spordan başka bir çarem olmadığını bildiğim için pes edeceğimide sanmıyorum . İdolüm zyzz idi galiba oda yattı . Her neyse arkadaşlar burada bitiriyorum , okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
S
11 yıl
4 Aydır çalışıyorum
Salona başladım ve 1.ayımı tamamladım . Evdeki çalışmalarımla beraber 4. ayımı tamamlamış oldum. Ektomorf vücut tipine sahip olmam moralimi bozuyordu ama şuan o sorunu atlattığımı düşünüyorum ve tam tempo çalışmaya devam ediyorum. Biliyorsunuzki ramazan ayındayız ve iftarımı yaptıktan 1 saat sonra salona gidiyorum .

16 Yaşındayım

Başlamadan önceki ölçüler

Boy : 1.81
Kilo : 66 kilo sorunum var
Kol : 31
Bel : 82
Bilek : 17
Omuz : 110
Göğüs : 97

Şimdiki ölçüler

Boy : 1.81
Kilo : 68
Kol : 33
Bel : 82
Bilek : 17
Omuz : 117
Göğüs : 101





19/07/2013


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
Önemli . İçeri
merhaba arkadaşlar . Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben lise 1 anadolu öğrencisiyin. İlk dönem 6 tane zayıf geldi (dil ve anlatım dahil). Bu dönem 3 zayıf var dil ve anlatım 2 . Sorumluluk ve ortalama yükseltmeye girsem geçme şansım varmı? . Birde bu sorumluluk ve ortalama yükseltmeden biraz bahsedebilir misiniz? :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.