J

Çavuş
14 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
11 yıl
sony xperia z1 kilit tuşu
merhaba beyler xperia z1 telefonum var ve kilit tuşu çalışmıyor havuza soktum fotoğraf çektim. arka kamerada da buharlaşma var ama tıkır tıkır çalışıyor alet
J
12 yıl
Bilgidayarim aniden kapaniyor
Merhaba arkadaslar. Dun bilgisayarimda oyun oynarken aniden ekran 2-3 saniye araliklarla gidip geldi daha sonrasinda bilgisayar aniden kapandi. Sorun neyden kaynaklaniyor anlayamadim :( isindiktan sonra kapaniyor gibi ekran karti mi ve ramleri cikartip denedim ayni sorun yine oluyor. Bilgisayarimin ozellikleri..
Anakart:Gigabyte 970-ud3
Ekran karti:Sapphire 2Gb 256bit 7850 Oc
İslemci:amd fx4100 3.6 ghz 16mb cache
Ram:Corsair 8gb ram(ayri 2 slot)
Daha once islemcim asiri isindigindan dolayi coolermaster 12cm lik bir islemci fani almistim. Masaustu bilgisayarimi vatan bilgisayardan aldim ve kurulumunuda orada yapmislardi. 8aydir bir sıkınti yoktu..taaki dun e kadar :((
J
12 yıl
Xperia z açılmıyor..
Merhaba arkadaşlar telefonuma geçen hard reset atayım dedim ve kapandı tekrar açılmıyor. Sürekli bir kere titreyip ardından 3 kere daha titriyor yardım edin lütfen
J
12 yıl
xperia z kilit tuşu işlevini görmüyor
Merhaba arkadaşlar bugün hiçbirşey yapmama rağmen telefonunda ufak değişikler oldu:
1- şarjı %10 un üstüne çıkmıyor
2- bildirim ışığından sürekli mavi ışık çıkıyor
3- kilit tuşu çalışmıyor.
J
12 yıl
ürünüm garantiye gitti geri gelmedi...
merhaba arkadaşlar packard bell notebookum vardı. Ve açılmadığından dolayı garantiye götürmek zorunda kaldım. 13 temmuzda götürdüm 16 temmuzda ellerine ulaştığı hakkında mesaj geldi. Ardından kasa tamiri için 249 tl para istediler. 7 eylülde ürün mağazımıza ulaşmıştır alabilirsiniz diye mesaj geldi. Almaya gittiğimde son olarak ürün kontrol yaptılar ve ürün açılmadı. ayrıca 249 tl para ödedim. ve geri gitti. Bu ürün 55 gündür elime ulaşmadı. ben tüketici hakları mahkemesine başvurabilirmiyim??
J
12 yıl
Bilgisayarımı açamıyorum..
merhaba beyler:
dizüstü bilgisayarımda sebepsiz yere takıldı ve kapandı. Ondan sonra windows başlatılıyor diyip bi müddet bekledikten sonra reset atıyor sonra windows donanım hatası veriyor.
Windows 7 format atmayı denedim hdd yi görmedi. Hdd de bi sorun olabileceğini düşünüp çıkardım ve disk okuyan alete bağladım. Sorunsuzdu. sonra yerine taktım ve yine aynı hatayı aldım. başka pc den hdd ye windows kursam sorun düzelirmi veya dvd romda mı bir sorun var?
J
13 yıl
Kurulum Başlıyor Hatası yardım lutfen
EkMMerhaba arkadaslar.
Bilgisayarima format atmaya calisiyorum kurulum basliyor... da kalıyor. Format atmamın nedeni ise mavi ekran. UNMOUNTABLE BOOT VOLUME 0x000000ED bu hatayi ben bilgisayarimi actiktan sonra aldim. 2 işletim sistemi kullanıyorum birisi bozulunca digerinden dosyalarimi kurtarma imkani buluyorum. Ama ben 2 sinide acamiyorum. Bunlarin nedeni ise kendimden dolayı. Çünkü oyun oynarken öldüğüm zaman asiri sinirleniyorum ki bu nedenle kolumu kirmistim.
Bilgisayarima vurmustum ki tam zamaninda kasti ve cok sinirlendim. Ramine vurdugumu dusunerek bilgisayarimin icini actim ve olasi bir problem yok. Hdd falan gayet iyi isiniyor.
2 gun boyunca hep arastirdim arastirdim senin hdd bitmis gibi yazilar gordum. Ama benim hddm gayet saglikli. Unuttugum bisey vardi. Bi ara windows bicimlendir yerine girmeyi basardim. Fakat hepsi bos.gozukuyor tek yedek disk haricinde. Lütfen yardim edin tam da sinavlar bitti. Oyun sezonundayim lutfen
J
13 yıl
birşey yapmama rağmen işlemcim çok kasıyor
Merhaba arkadaşlar. Bu 2 gündür hep böyle işlemcim sürekli çalışıyor görüyor. Sürekli turbo boost da çalışıyor sürekli ısınıyor. 70 derecenin aşşağısına indiğini görmedim
intel core i7 işlemci kullanıyorum. Şu anda fan hızı çok aşırı derecede. Oyun oynarken kapanıyor direk.
J
13 yıl
hiçbirşey yapmamama rağmen işlemcim çok ısınıyor
Merhaba arkadaşlar ben internette dolaşırken sürekli işlemcim turbo modda çalışıyor. Oyun oynarken laptop direk kapanıyor 70 derecenin aşşağısına indiğini görmedim
işlemcim : intel core i7 2670qm
ram : 8gb
ekran kartı : nvidia gt 630m
J
13 yıl
windows 8 sorunu
merhaba arkadaslar windows 8debazi problemler yasiyorum. Arkadaslar 1 ere yuksek karsitlik I actim sonar kapatamadim kapatmaya calisiyorum hemen tekrar acik gozukuyor. Suan bu yaziyi goremeden yaziyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.