Y

Onbaşı
05 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
Ekran kartı tavsiyesi
Bilgisayarım aşağıdaki donanımlara sahip ekran kartım GTX 670 ve artık ekran kartını yükseltmenin zamanı geldi. Uzun zaman ekran kartına ihtiyaç duymayacağım ve darboğaza neden olmayacak ekran kartı önerebilir misiniz? Bütçem 3000 - 4000 TL arası

Intel Skylake Core i5 6600K 3.5 GHz 
MSI Z170A GAMING PRO CARBON
GSKILL RipjawsV 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 x2
250 GB SSD
Y
4 yıl
Çimstone, Belenco ve Diğer Kuvars Tezgahlar Günsoy Mermer\u0027de
Mutfak ve diğer tüm mermer işlerinizde gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz Günsoy Mermer'in web sitesini yeniledik, Çimstone, Belenco ve diğer kuvars ve doğal taş tezgahları bulabilirsiniz.
Y
8 yıl
Android Uydu Alıcımı Android Box mu?
Arkadaşlar,

Hiremco FX Turbo HD uydu alıcım geçenlerde bozuldu. Onun yerine uydu alıcı almak isterken uzun zamandır aklımda olan Android TV box almak aklıma geldi ( Hem Receiver alacam hemde Android TV Box ).

Araştırırken Atlanta G5 Smart uydu alıcısı ile karşılaştım hem uydu alıcısı hem android sizce böyle bir ürün mü almak yoksa hem uydu alıcı hemde tv box'ı ayrı ayrımı almak daha iyi olur. Yer tutması fiyatı konusundan çok ürünü aldığım zaman sık değiştirmeyi düşünmüyorum uzun ömürlü ve stabil olması benim için daha önemli.

Teşekkürler

Karışık olmuş olabilir umarım derdimi anlatabildim
Y
11 yıl
Dark EvoSmartStick MK809-II And 4.2 8GB Mini PC
Merhaba arkadaşlar,

IP TV üzerinden maçları izleyebilmek, internetten film dizi vs izleyebilmek için bir box almayı düşünüyorum. Çin'de bu tarz ürünü biraz daha ucuza bulabilirim ama hem kısa zamanda gelecek olması hemde garantili olması nedeni ile Türkiye den almayı düşünüyorum.

Gittigidiyor üzerinden Dark EvoSmartStick MK809-II And 4.2 8GB Mini PC adlı ürün 149 TL ye satılıyor bu box hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Kullanan var mı?


http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/dark-evosmartstick-mk809-ii-and-4-2-8gb-mini-pc-95234175#product-information
Y
12 yıl
Anakart önerisi
Merhaba arkadaşlar,

İşim icabı bilgisayarımda 4 ekran kartı takmam gerekiyor. ( Grafik render vb. işlemler için değildir ) Çok bakındım Asus Maximus IV Extreme modelini buldum ama bunda da PCI EX 16 slotları bir birlerine çok yakın ekran kartlarını takınca soğutucu bloğunu sökmede en fazla 3 tane takabiliyorum.

Soğutucu bloğunu sökmeden 4 ekran kartı takabileceğim anakart öneriniz varsa çok iyi olur.

İyi akşamlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.