K

Teğmen
01 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
310 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Bu nasıl sorun?!
Herkese selamlar.
Yakın zamana kadar 1050ti e.kartli pc kullanıcısıydım birkaç gün önce gtx 1070 aldım kart geldi. Buraya kadar herşey normal.
1050ti kartımı söktüm 1070'i taktım (6ve 8pin güç kablolari da dahil,) ancak monitöre bir türlü görüntü gelmedi. Kartta mı bir problem var diye düşündüm. (Çünkü 1050ti takınca herşey normal çalışıyor. ) Ve farklı bir pc de denemek için kasa ile birlikte bir bilgisayarciya gittim ancak kart kasamda bağlıyken adam kendi monitörüne takınca herşey normal olarak çalıştı ve görüntü geldi. Ben bu işi anlamadım. Monitör sağlam kart sağlam ama görüntü yok..
Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
K
5 yıl
Anlam veremediğim çok sık ve ani fps düşüşleri
Herkese merhaba,
birkaç ay önce dh ve farklı yerlerden aldığım parçalarla bütçeme uygun sistem topladım.
ilk 2 hafta gayet sorunsuz kullanıyordum, sonra ne olduysa sistem oyunlarda ( pubg, rust, cs:go) anlamsız bir şekilde ani fps düşüşleri almaya başladım.
o kadar sık oluyor ki artık oyun oynamaktan soğudum.
Sorunumun ne olabileceği hakkında en ufak bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Şimdiden teşekkür ederim.

Kasmalara örnek olması için bir oyun içi videosu çektim

Link:
https://www.youtube.com/watch?v=UhQFkR8kS1Y&feature=youtu.be

sistem:
i3 8100 işlemci
msi gtx 1050ti e.kartı
8gb kingston 2400mhz ram
500gb ssd
win. 10 pro (lisanslı)
K
11 yıl
Packard Bell NEW91 Hakkında
Laptopumun performansını arttırmak için fanı nı temizlemek istiyorum ama fan klavyenin altında mı yoksa laptopun arka kapağının altında mı emin olamadım bilgisi olan var mı ?
K
11 yıl
konu kilit
kilit lütfeen hatalı konu
K
11 yıl
Köpeğime isim önerisi
Kuzucuğumun cinsi Dogo Argentino, kendileri 2 aylık minik bir dişi oluyor. İnternette çok araştırdım ama klasik isimler pek ilgimi çeken olmadı. Sizlerin paylaşacağı fikir,önerilerinizi bekliyorum. İsimin Türkçe olması taraftarıyım. Teşekkürler efenimmm

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
Command \u0026 Conquer - Tiberium Alliances / cnc tutkunlarını bekliyorum :)
Merhaba arkadaşlar; birkaç gün önce aldığım bir mail ile bu oyunun varlığından haberdar oldum. Oyun güzel bildiğimiz cnc mantığı ile işliyor, binalarınızı kuruyorsunuz geliştiriyorsunuz. 4 Ana madde var bunlar; Tiberium,Kristal,Güç ve Kredi üretimlerini kurduğunuz üslerden ve yaptığınız savaşlarda ganimet olarak elde edebiliyorsunuz. Birliklerinizi savunma ve savaş binalarını geliştirerek seviyelerini arttırabiliyorsunuz savunma sistemi mevcut. Yapılan savaşları sadece rapor almıyor aynı zamanda canlı izleyebiliyorsunuz. Gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim oyun hakkında bildiklerimi paylaşırım :)

Oynadığım server: Dünya 3
Oyuncu adım: TurkeyCmk
İttifak: HeadHunter

Oyun link'i:https://www.tiberiumalliances.com/tr/

Oyun içi görüntüler:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
laptop klavyesini sökeceğim
Merhaba,
Acer aspire 5536 marka laptopum var 1 hafta önce üzerine su döktük klavyesi bozuldu bende usb den harici klavye bağlayıp kullanmaya başladım ancak kendi klavyesi bozulduğu için devamlı farklı farklı tuşlara kendi kendine basıyor oyun oynarken birşey yazarken saçma sapan durumlara maruz kalıyorum şuan tamirini yaptıracak maddi durumum yok anca maaşımı alınca yaptırabilirim. O zamana kadar laptopun klavyesini sökmek istiyorum daha önce masa üstü bilgisayara ram takmış biri değilim nasıl çıkaracağım laptopun klavyesini ? laptopun altında ki vidaları söküp içini mi açmam lazım yoksa klavyeyi laptopu açmadan da sökebilir miyim acil yardım ederseniz sevinirim bu konuyu açarken bile manyak klavye kafasına göre boşluk atıp durdu deli oldum...... yardımlar için teşekkürler.
K
11 yıl
Avukatlar yada bilgi sahipleri bakabilir mi?
Merhabalar.
Sormak istediğim küçük bir kardeşimiz var. Adı Eren, Eren lösemi ve şuanda İstanbul Vakıf Gureba Hastanesinde tedavi görüyor. Hastane ve tedavi masrafları Erenin ailesini çok zorluyor, facebook da Eren için ihtiyacı olan AB(+) kanın bulunması için bir grup ve etkinlik oluşturmuştuk. Bu grup ve etkinlik sayesinde Eren kardeşimizin şimdilik kan ihtiyacını giderdik. ( Tabi ilerleyen zamanlarda yine ihtiyacı olacaktır) Eren kardeşimiz sadece abilerinden kan alabiliyor bunun nedeni trombosit oranların kadınlara kıyasla erkeklerde daha yüksek olması. Trombosit ise kan pıhtılaşmasında görev alan hücre parçacıkları, çok şükür şuan bunları atlattık. Bu uğraşlar içindeyken bu masraflı süreçte aileye destek olabilme adına bir maddi yardım kampanyası düzenlemek istedik bir miktar topladık ve yardım etmek isteyenlerin ulaşabilmesi için ailenin banka hesap numarasını ve IBAN numarasını sayfalarımızda yayınladık. Yanlız bugün bir arkadaş yaptığımız yardım kampanyasının yasal olmadığını bu şekilde yapmaya devam edersek suç işlemiş olacağımızı söyledi. Bu işin aslı nedir? Yardım kampanyasını yasal olarak organize edebilmek için ne yapmamız gerekiyor ?
Yardım için teşekkürler.

Etkinliğimiz: Küçük EREN'e kan lazım
K
11 yıl
Laptop tuş sorunu
Merhabalar,
Dün akşam üzeri eve geldiğimde açık kalan camdan laptop'un klavye kısmına yağmur suyu gelmiş.. Ne kadar süredir o şekilde duruyordu bilmiyorum, hemen ters çevirip kurulamaya çalıştım. Bugün bilgisayarımı açtığımda ilk önce peş peşe seri bir şekilde bip,bip sesleri geldi, daha sonra laptop açıldı. Ancak başlarda klavyesi çalışmıyordu hangi tuşa bassam algılamıyordu bende usb den başka bir klavye bağlayıp kullandım. (hala o şekilde kullanıyorum) Şimdi laptop'un klavyesi çalışmaya başladı, tabi buna çalışmak denirse.
Şöyle ki, ben laptop'un klavyesinde örneğin "b" tuşuna basıyorum laptop'un yazdığı "edc3r" yada farklı, farklı şeyler yani bir tuşa basıyorum 5-6 karakter çıkıyor. Bir anlam veremedim nasıl halledebilirim bu sorunu..
Cevaplar için teşekkürler..
K
12 yıl
Donma sorunu
Benim sorunum tarayıcı üzerinden online oynadığım bir oyun var bu oyunu oynarken bir zaman sonra, bu 5dk da oluyor, bazen 30dk da oluyor. bilgisayar donuyor mause imleci yuvarlak olup devamlı dönmeye başlıyor ve donmayı hiç bir şekilde gideremiyorum son çare bilgisayara reset atıyorum bilgisayarım laptop ve işletim sistemim bu oyun için çok çok yeterli, benim sistemimden daha düşük sistemli arkadaşım oyunu hiç bir sorun yaşamadan gayet akıcı oynuyor, zaten tarayıcı tabanlı bir oyun bu sorunumu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim son çare format atacağım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.