H

Onbaşı
16 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Pioneer DVH- 855 AVBT yardım lütfen
Selam arkadaşlar, Pioneer DVH- 855 AVBT model oto teybim var fakat flash belleğe yüklediğim videoları açmıyor dönüştürmediğim format kalmadı neredeyse, uzantısı mpg olunca açıyor fakat görüntü kalite anlamında çok kötü oluyor, kalitesini artırınca yine açmıyor. Daha farklı hangi formatları açar? veya dönüştürmek için hangi programları kullanmalıyım? teşekkürler.
H
9 yıl
GPU diyot\t107 °C yardım lütfenn :(
Merahaba arkadaşlar, toshiba satellite p300 26L ürüne sahibim, laptop u açınca hemen ısınma başlıyor,bende altı boş kalacak şekilde kullanıyorum çok yüklenmeyince biraz kullanma şansım oluyor. Ama altı kapalıyken kısa sürede kapanıyor ve soğuyanakadar açılmıyor. Fan temizliği ve macun yenilendi kısa süre önce bu nedenle ama hiçbirşey değişmedi,harici bir soğutucu üstünde çalıştırdım yine aynı hiç fark yok.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım, teşekkürler..
< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
DVD oynatabilen oto teyp tavsiyeniz?
Selam arkadaşlar, otobüsüm e başlıktanda anlaşıldı üzre araç televizyonuna görüntü verebileceğim teyp araştırmaktayım. Yorumlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler..
H
9 yıl
Bulaşık makinesi öneri yardım lütfennn
Merhaba arkadaşlar forumda biraz yeniyim yanlış yere açtıysam konuyu şimdiden özür dilerim.

Sorunum şu; Yaklaşık 1 ay önce Vestel ekomaks 1017 serisi bulaşık makinesi aldım fakat hiç mi hiç memnun kalmadık. İade işlemleriyle uğraşıyorum şu sıralar, hallede bilirsem 2 model var kafamda hangisini önerirsiniz şimdiden teşşekürler

ilk model ;Profilo BM6481MG
ikinci model ;Siemens SN26M832TR (Bu seri Alman olduğu için düşünüyorum)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.