B

Yüzbaşı
21 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
3 ay
Kurutma Makinası Hangisi Alınır?
Merhaba daha önce serie 8 bosch çamaşır makinası aldık. Şimdi kurutma makinası almayı düşünüyoruz ama ne almak mantıklı şuan. Çamaşırları yıpratmayacak, kullanışlı özellikli olan, çamaşırları çektirmeyen sağlam bir ürün arıyorum. Bosch kurutma makinalarına baktım ama stokta yok çoğu. bosch alınır mı? Sizin önerileriniz neler
B
5 ay
SS Arctis 9 arada sağ taraftan ses gelmiyor?
Merhaba, Arctis 9 var. herhangi düşme vs olmamasına rağmen bazen sağ taraftan ses az geliyor bazen gelmiyor. Ses gidip geliyor. 3 4 kere aç kapat yapınca düzeliyor. Bunun için ne yapabilirim?
B
9 ay
Kulaklığı varsayılan yapınca harici mikrofon çalışmıyor, yardım
Merhaba,
Arkadaşlar yardım eder misiniz?
SS Arctic9 kulaklık ve HyperX Solocast mikrofon var. Eskiden bir sorun yoktu ancak 5 6 aydır bu ikisi aynı anda çalışmıyor. Mikrofon çalışırsa kulaklık çalışmıyor sesi monitöre yönlendiriyor, kulaklığı varsayılan yaparsam kulaklık çalışıyor mikrofon devre dışı kalıyor Arctic9'un mikrofonu çalışıyor sadece. Realtech Audio driver yüklüyorum ancak PC de gözükmüyor. Her türlü şeyi denedim ancak çalışmıyor format dahi attım sonuç aynı.

ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 0
Bu anakarta uygun Windows 10 64 Bit ses driverı bulunmuyor.
ne yapabilirim
B
9 ay
Kulaklığı takınca mikrofon çalışmıyor
Merhaba SS Artics9 ve HyperX Solocast var. ikisi aynı anda çalışmıyor. Kulaklıktan ses geliyorsa mikrofon çalışmıyor. Mikrofon çalışırsa Kulaklık çalışmıyor sesi monitör hoparlörüne veriyor ve değişmiyor. Driver güncelledim. Ayarlaradan açık mikrofon ama çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı?
B
10 ay
15.000Tl Klima Öneri
Kullanılacak Yerin Alan (m2):23
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:3.20m
Bölge/Şehir/İlçe:Ege İzmir Menemen
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Güney ve Kuzeybatı
Zemin/Ara kat/Çatı kat: 1.Kat
Ev /İş yeri: Ev
İş yeri ise İş kolu:
Kişi Sayısı: 2
Ekstra Isı kaynağı: Yerden Isıtma
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:
Tahmini Bütçe: 15.000TL

Samsung WindFree ler nasıldır birazdaha .ıkıp almaya değer mi
B
11 ay
Kulaklık ve Harici Mikrofon Aynı anda çalışmıyor
Merhaba, SS Artics 9 ve Hyperx Solocast Mikrofon var. Normalde sıkıntısız kullanıyordum ancak 15 20 gündür bir sorun var forumları gezdim herşeyi denedim çözemiyorum. Kulaklık çalışırken mikrofon çalışmıyor. Kulaklığın USB sini çıkarıp takıyorum. Mikrofon çalışıyor Kulaklıktan ses gelmiyor. Bunu ben nasıl düzeltebilirim. Ayarlardan Solocast i seçiyorum heryerden ama çalışmıyor. SS GG sildim yükledim aynı. HD Auido Driver kurdum yok. Aygıt yöneticisinden kaldırdım olmadı. 2si aynı anda çalışmıyor Lütfen yardım eder misiniz?
B
2 yıl
Kurutma makinası öneri
merhabalar 9000tl civarına önerebileceğiniz ısı pompalı kurutma makinası var mı?
B
2 yıl
Otomatik Kahve Makinası Öneri
Otomatik kahve makinası önerebileceğiniz 3000 3500tl ye kadar max makina var mı
B
2 yıl
Tost Makinası ve Çay Makinası Öneri
Tost Makinası için temizliği kolay güzel tost yapabilen ve plakaları sağlam önerebileceğiniz max 1500 tl bütçe ile önerebileceğiniz cihaz var mı?
Çaycı içinde 1500tl civarında alt üst çelik geniş hazneli güze çay yapabilen cihaz önerir misiniz ?
B
2 yıl
Samsung Q60A Nasıldır
Merhaba Samsung 65Q60a nasıl bir tercih sizce 15bin TL ye daha iyi bir seçenek bulamadım renkleri vs iyi gibi geldi forumda pek fazla konu bulamadım hakkında
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.