S

Er
14 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
AOC E2262VWH biraz bilgi gerekiyor.
S.a. 2. bir ekran almayı düşünüyorum bilgisayarıma, yalnız monitörler hakkında philips in iyi marka olmasından ve 1920x1080 in 1080p nin iyi olduğundan başka bir bilgim yok.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3002879&Productid=bd303943

Hdmi girişi neyi farkettirir analog ile fark olarak?
Ürün fiyatına değer mi?
Bu ürünü kullanan varsa memnun mu? Markası nasıl birşeydir? // biraz daha göz gezdirdim AOC güzel diyorlar
Bilmediğim ne tür sıkıntılar doğabilir 2. ekran aldığımda?
Ürünün özelliklerinden hoşnut olmadığınız/ yada çok sevdiğiniz yanı var mı,
Eklemek istediğiniz birşeyler varsa yada buna yakın yada bundan ucuz fiyata buna rakip ürün varsa söyler misiniz?
Ürünü almadan evvel bir bilene danışmak istiyorum açıkçası, yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Not: Ekranın büyüklüğü ve fiyatı önemli :D biraz söylemem gereksiz oldu gibi ama :P
S
11 yıl
AMD işlemci ve 2(belki 1) AMD ekran kartı sorusu
Merhabalar,
Benim eski bilgisayarım intel dual core ve bi de ati mobilty radeon ekran kartına sahipti, garanti süresinden sonra iyice bozuldu, önünü alamadık gene bozuldu, ben de yeni bilgisayar aldım.
Yeni bilgisayarın üzerinde 7730M Radeon 2gb ekran kartı olduğu yazıyor ve CPU olarakta AMD A10 - 4600 2.3 ghz yazıyor. Dedim tamam intel yerine bi amd işlemci ekran kartı da eskisinden güzel.

Sorular nasıl oluştu:

*Bilgisayarda dxdiag.exe yi açınca display sekmesinde Name: AMD Radeon HD 7660G yazıyor.
*Notebookun üzerinde HD 7730M yazıyor.
*Bilgisayarım'dan sağ tıklayıp Manage kısmından Device Manager (aygıt yöneticisi) ne gelince Display Adapters kısmında 2 tane satır var "AMD Radeon HD 7660G" ve "AMD Radeon HD 7700M Series".

bir de aygıt yöneticisinin işlemciler kısmına baktığımda da "AMD A10-4600 APU with Radeon(tm) HD Graphics" ten 4 tane var,. tahminimce çekridek sayısı o önemli deil de, ben bunu görüne google felan arattım biraz bir ton gargacık burgacık şeyler çıktı "apu" mu "crossfire" "trinity processor" , işin kötü kısmı tam anlamayınca alakasız sayfaları da okumaya çalışıyorum "ulan bununla ilgili birşey de mi var yoksa?" cinsinden düşünceler geliyor. Ben de bari bilen birileri çıkarsa onlara sorayım dedim.

Bir de eski bilgisayarımda bir ATI Catalyst vardı, gül gibi geçinip gidiyorduk. çift tıklardım her bişeyi de çalıştırırdı.
Bu yeni bilgisayarda onun yerine AMD Vision Engine diye bir program var. Bir de her oynu yada grafikleri bol kullanan herhangi bir programı çalıştırdıktan sonra "Bu program çok grafik kullanıyor, yüksek grafik işlemcisinde çalıştırmak ister misiniz?" diye soruyor ben de he diyom gidiyor.

Sorunum yok, sorularım var yani anlayacağınız. Biri beni şunlar hakkında bol bol bilgilendirse çok sevineceğim.

bir de çıkaramadım Ekran kartı kısmına mı processor kısmına mı açacam konuyu diye, ekran kartı gibi geldi, varsa yanlış bilgisizliktendir bu sorular da o bilgisizliği gidermek için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.