"

Teğmen
23 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
"
12 yıl
FİFA 12 [Defans]
Arkadaşlar Maneger modunda BAYERN Müncheni aldım.Bundesliga da şu an 1.yim.Fakat BVB Dortmund maçlarından cok korkuyorum.Adamlar topu alıyor koşucuymuş gibi ceza sahası içine giriyor.En sinir olduğum şey iktirince hemen faul yada penaltı veriyor.Ve bir maçı [lig] 6-5 bitti.Cok zor yani nasıl diyebilsem adamlar her aldığı topu gol yapıyor.Ve atak da benden düşükler.Fakat defans benden iyiler.5-5 yaptığım maçtaki Robben ile attığım frikik.Bana şu defans ile biraz destek veya taktik verirseniz Teşekkür ederim.
"
12 yıl
Pes 2012 Size Göre Nasıl?
Arkadaşlar Pes derken yeni yeni oyunlar çıkmaya başladı.Cafelerdede görüyoruzki artık Pes 12'i oynayanlar coğalmaya başladı.Ben bu oyunu bir Ps3 cafede oynayım dedim.Oyun bana göre eksiklerini tamamlamış gibi görünüo.

Pes 2011 i arkadaşımda oynamıştık.Bana biraz oyuncular yapmacık geldi.Oyunu sevmemiştim.Ama sonra Pes 12 cıktı.Oyunu aldım ve bir bakayım dedim.Bence oyun cok yapılanmış.Master Lig,Efsane Ol,Takımlar vb şeyler baya gelişmiş.Bir maç yapayım dedim.Barcelona-Real Madrid maçı actım.Takımdaki oyuncuların "Yapay Zeka"sı baya bi artlırmış.Verdiğim pasa koşma gibi şeyler gelmiş.Yani diyeceğimiz bu konuda oyun tamamlanmış gibi görünüo.Eskiden Pes 6 oynardık.Derdik ki"Acaba Pes 12 nasıl olurdu".Bende bu Pes 12 oynayanlara bir soru soruyorum.Oyun güzelleşmişmi,öbür oyuna göre yapılanmış?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.