T

Teğmen
22 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
PSN Hesap Kaldırma PS4
Merhabalar PS4'üm bozulunca servise göndermiştim yeni PS4 gönderdiler ama hesabım eski cihazda ana hesap olarak kaldı yeni gelen cihazda ana hesap olarak kullanamıyorum ve hesabımı eski cihazdan kaldırmak için cihaz üzerinden olması gerektiğini söylüyor SEN internet sitesi bu sorunu nasıl halledebilirim?
T
9 yıl
GTX780 AntiAliasing problemi
Merhabalar, oyunlarda nesnelerin kenarları hareket ederken titriyor. Çok kötü bir görüntü oluşuyor. Anti Aliasing sonuna kadar açık Nvidia Denetim Masasında denemediğim ayar kalmadı ama nafile. Sorun hâlâ devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Sorunun videosunu da çektim görüntü biraz çamurlu ama belli oluyor problem.
https://www.youtube.com/watch?v=E0il_ZcDkvE


Son olarak farklı monitörler ve farklı kablolar denedim ama herhangi bir sonuç alamadım.

Sistemim:
Monitör: Philips 242G 144hz Display port ile bağlı
Asus GTX780 DirectCUII
Intel Core i7 4790
Asus z87 Deluxe Anakart


Edit: Sadece GTA 5 değil Witcher 3, CS GO gibi oyunlarda da aynı problem var.
T
9 yıl
PS4 açılmıyor
Merhaba arkadaşlar PS4'üm açılmıyor dün sorunsuz çalışıyodu fakat sabah yere düştükten sonra bu hale geldi sorunu videoya kaydettim evde çözebilmemin herhangi bir yolu var mı yoksa servis şart mı? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

https://youtu.be/VtPFpQ8FIyQ
T
9 yıl
GTA V İade problemi
Merhaba arkadaşlar Steam'den aldığım GTA V'i iade etmek istiyorum ancak iade ekranı resimdeki gibi bu problemi nasıl çözeceğim oyunu kimseye gift atmadım kendi kütüphanemde yardımcı olursanız sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
İnternet diğer bilgisayarlarda hızlı benim bilgisayarımda çok yavaş
Merhaba arkadaşlar MSI GX70 kullanıcısıyım bilgisayarda internet hızı çok düşük speed test ile ölçüyorum en fazla 5-6 mbit oluyo diğer bilgisayarda (Asus Transformer book) hız 22 mbit hiç aşağı düşmüyor aynı yerden ölçüyorum hızları MSI'ı kablolu bağlasam bile durum fark etmiyor sabah formatladım düzeldi az önce yine aynı problem çıktı ortaya nedir bunun çözümü 2 gündür çözmek için perişan oldum yardımlarınızı bekliyorum.

EDIT: Sorunu çözdüm qos paket zamanlayıcı ile ilgiliymiş onun üzerindeki tiki kaldırdım hızlandı internet.
T
10 yıl
FIFA 14\u0027e giremiyorum
Dil seçme ekranından sonra veya dil seçme ekranı gelmeden oyundan atıyor (kafasına göre) sildim baştan indirdim dün girdim oynadım çıktım bugün yine aynı 10 kere repair yapıyordum giriyordu bugün repair yaptığım halde girmiyo en sonunda desteğe bağlanacağım ama onlarda 1 saat bekletiyor çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim... (Oyunum orjinal)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.